A+ A-

Leáll a gép 1. fejezet

- 1 -
Somának, teljes nevén Somfai Bélának szerencséje volt, mert nem kellett elvállalnia erre az útra a mikrobusz vezetését. Béla ugyanis nagyon utált a péntek délutáni dugókban autót vezetni Budapest utcáin. Örült annak, hogy most hátra ülhet a két énekes lányhoz a kisbusz hátuljába.
Éva és Tünde kicsit unatkozva, kicsit röhécselve bámészkodott a közeledő hétvégére készülő nagyváros utcáinak forgalmában, miközben azért egymásnak is szenteltek némi figyelmet. Viháncolásuk nem volt indokolatlan, hiszen anyagi helyzetük nem tette lehetővé, hogy szüleiktől elköltözve külön éljenek, s emiatt csak ritkán volt lehetőségük arra, hogy saját érdeklődési körük alapján megválogatott módon tölthessék el éjszakáikat, pedig ők szerettek egymással lenni.
Nem lenne helyénvaló leszbikusnak mondani őket, mert legtöbbször a fiúk társaságát keresték, de a maihoz hasonló ritka alkalmakkor, többnyire egymás közelségében lelték meg ilyen vagy olyan módon a test örömeit. Soma volt az a kitüntetett személy, aki egy ízben közéjük férkőzve megpróbálhatta, hogy képes-e a szokásostól kissé eltérő igényű két leányt elszórakoztatni. Akkor is ugyanolyan lakodalom volt, mint amilyenre ma készülnek. Szintén egy nappal korábban érkeztek, mert az ifjú pár elvárta tőlük, hogy az esküvő előtti órákban is szórakoztassák az egybegyűlteket, és az evégett kiszabott nagyobb tarifát sem bánták emiatt. Béla és zenésztársai akkor is péntek este érkeztek, mivel semmi kedvük sem volt a szombat reggeli rohanáshoz a fél országon át. A szállásukat a megrendelő fizette, így szinte magától kínálkozott, hogy egy nappal hamarébb érkezve éjszaka tisztességgel kipihenve magukat, már reggel munkába tudjanak állni.
A pihenés persze hármójuknak egy ideig nem nagyon ment, mert Béci teljesen szándékolatlanul rányitotta az ajtót a két lányra, amikor azok olyan állapotban voltak, hogy nehéz lett volna tagadniuk, mivel is foglalatoskodtak az ajtó kéretlen feltárulásáig. Zavaruk nem volt hatalmas, és a fiú is kész volt rá, hogy ne kezelje botránykeltően a dolgot, ezért csupán csekély ellenszolgáltatást kért. Be akart feküdni közéjük. A lányok nem nagyon tiltakoztak az újítás ellen, így aztán hármasban folytatták, az addig kétszemélyes műveletet.
Senkinek sem tűnt fel a rendhagyó éjszakai kaland, és a történet három résztvevője is igyekezett másnap úgy tenni, mintha semmi sem történt volna napszállta után. Talán ez volt az egyszerűbb. Nem kellett sem azzal foglalkozniuk, hogyan tovább, de azzal sem, hogy bonyolult konspirációt beszéljenek meg. A zenekar másik négy tagjának fogalma sem volt róla, hogy miképpen alakult hármójuk éjszakája. Más kérdés az, hogy talán nem is nagyon törődtek volna az egésszel még akkor sem, ha tudomásukra jut az eset. Mindegyiknek családja, állandó barátnője volt, és egyik sem vágyott kockázatos kalandokra. Egyedül a billentyűs, Soma élte szólóban az életét, de így a kutyát sem érdekelte, hogy kivel tölti az éjszakáját.
Soma sem élt túlzottan kicsapongó életet, de néhány ágyat feldúlt már addigi élete során - Most sem felejtett, és titokban tervezgette, hogy ezt az utat is felhasználja arra, hogy kiszórakozza magát a két lány társaságában.
- Hogy vagytok lányok? - ült le velük szemben az üléstámlára könyökölve. - Gyakoroltatok?
- Mi mindig gyakorlunk - felelt Éva a kihívó kérdésre.
- Mire gondolsz? - nézett rá ártatlanul Tünde.
Béla elvigyorodott. - Természetesen az új számokra.
Tünde hanyagul szétrakta farmernadrágba bújtatott lábait. A kék szövet ráfeszült a combjára meg a hasára. Bélának azon járt az esze, hogy vajon véletlenül-e, vagy szándékosan ingerkedik vele a lány.
- Aha! - játszotta meg magát Tünde, mintha eddig valami másra gondolt volna. - Azt mindig! Tudod, hogy mi mindig gyakorolunk.
- Én is gyakorolhatok veletek? - kajánkodott tovább a fiú.
- Itt a buszban? - Éva előredőlt az ülésben, előre libbenő haja csaknem a fiú arcához ért.
- Inkább a szobátokban. - felelte Soma, és közben a lány szétnyíló blúzában kutatott a szemével, de legnagyobb sajnálatára a ruha kivágása nem volt eléggé tágas ahhoz, hogy valami érdekeset is lásson. - Nyitva hagyhatnátok ma is az ajtótokat.
A két lány egy darabig nem szólt. Talán egymásra vártak, egyedül egyik sem akarta sem elutasítani az ajánlatot, sem elfogadni. Végre Éva szólalt meg.
- Nem minden papsajt Bécikém. - Úgy látszott részéről ennyi a válasz, de Tünde nem hagyta annyiban. Anélkül, hogy biztatni akarta volna a fiút, időt szeretett volna nyerni. - Még meggondoljuk - mondta. - Vagy nyitva hagyjuk, vagy nem.
Bár a főváros határain kívül csökkent a forgalom, de a keskeny, kanyargós úton is csak lassan lehetett haladni. Nemcsak a munkából hazafelé tartók fűződtek fel egy-egy lassúbb teherautó mögé a vontatottan araszoló járműoszlopba, hanem a környékbeli telkeken gazdálkodó hobbigazdák is. Mende után kezdett csak hézagosabbá válni a sor, de addigra már mindannyian alaposan megizzadtak a kora nyári hőségben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.63 pont (83 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#27 davee10 2018. 08. 2. csütörtök 06:12
Jó írás.
#26 A57L 2014. 09. 3. szerda 16:31
Szép történetnek indul.
#25 listike 2013. 10. 26. szombat 19:35
Sajnos Remete már nem ír nekünk ide több történetet.
#24 Bikmakkocska 2013. 09. 15. vasárnap 20:54
Remetét a legjobbnak tartom egy ideje. Ez viszont nem annyira jó, mint amit tőle megszokhattunk. Sok benne az átlagos, az itteni tucatra jellemző jelenet.
#23 A57L 2013. 08. 24. szombat 04:42
Jó írás.
#22 Remete D. László 2009. 10. 5. hétfő 19:33
Kedves Yankie!
Köszönöm a figyelmedet, és örülök, hogy a Páternoszer után ezt is elolvasod. (Azt hiszem jól emlékszem, hogy ahhoz is küldtél kommenteket)
Üdv. Remete!
#21 Yankie 2009. 10. 5. hétfő 15:52
A színvonal továbbra is a megszokott "Remetés", minden téren! 10p
#20 Remete D. László 2009. 01. 29. csütörtök 19:45
Kedves incifinci!
Ha időm engedi, természetesen mást is igyekszem még írni.
Örülök neki, ha más is elnyeri a tetszésedet az oldalon. Talán egy kicsit nekem is sikerült arrafelé mozdítanom a szerzőtársakat, ahol az igényesebb fogalmazás, és a helyesírásellenőrző használata található. Remélem, ezért senki sem tart önteltnek engem.
Üdvözlök minden Olvasót! Remete!
#19 incifinci 2009. 01. 28. szerda 01:46
Kedves Remete! Sajnálom, hogy hamarosan elhagysz bennünket, de remélem mihamarabb visszatérsz. Az írásaid nagyon fognak hiányozni. Szerencsére van néhány ember, aki ugyancsak fogyaszthatóan ír. :)
#18 Göndör 2009. 01. 28. szerda 00:25
Remek, remek, remek!
#17 Olvasó 2009. 01. 27. kedd 13:03
Örülök,hogy visszatértél,Remete!:)
#16 Pipás 2009. 01. 24. szombat 22:30
István!
a véleményed mellé, képzeletben húztam én is egy vonást!
Én minden felháborodás nélkül félbehagyom egy történet olvasását, ha nem nyeri meg a tetszésemet. Ezt tudnám javasolni mindenkinek.
#15 István 2009. 01. 22. csütörtök 05:02
Köszi "történet",szívemből szóltál!Te meg másik "ember"(?),kérünk menj egy másik story-ra,ami neked tetszik és senki nem fog b....-ni érte!Sajnos a Remete-féle úgy is csak kuriózum ezeken a oldalakon - mi,akik szeretjük,had'olvassuk nyugodtan!Én "speciel" ezek miatt vagyok még előfizető.
#14 Törté-Net 2009. 01. 21. szerda 10:31
Kedves "egy másik ember"!

Van olyan bűncselekmény, hogy rágalmazás. Te pontosan ezt valósítottad meg imént, a következőnél törlés jön.
Egy telefonszámról több előfizetés történhet, de a rendszer automatikusan figyeli ezeket, és ha ezekkel visszaélés történik (ugyanazokra történetekre való szavazás (akár 1, akár 10)), akkor emberi jóváhagyás után törli az összes csalásra használt tagásgit, és érvényteleníti a szavazatokat.
Eddig Remeténél fel sem merült ilyesmi, más személynél igen, aki bizonyos történeteket felfele, más írókét pedig lefele akarta módosítani.

A Top10-ben perpill 2 Remete-történet található, úgy érezzük, hogy ez semmiképp nem ront az oldal minőségén, inkább növeli a sokszínűséget.
Valamint az VIP-tagok száma sem azt jelzi, hogy ez a stilus elriasztaná az embereket.
Akinek nem tetszik, átugorja, megy a 4700 további történet valamelyikére. Akinek ez tetszik, az meg örül neki :)

Megkérek mindenkit, hogy senki ne akarja a saját ízlését ráerőltetni másokra, ne akarja a neki nem tetsző stilusú történeteket kiszorítattni innen.

Ha megfér egymás mellett a hetero történet a homoval, a gruppen az S/M-mel, a családi a masztissal, a bizarr a leírásokkal, akkor nem hiszem, hogy pont ezek lógnának ki a sorból. :)
#13 wwwalaki 2009. 01. 21. szerda 09:04
Ugyan már, másik ember barátom, olvasd már el, mi van a főoldalon!
Azt látod, hogy "Erotikus történetek", és nem azt, hogy "Pornótörténetek", "Szex-storik" vagy valami hasonlót.
Egyébként pontosan az a tény, hogy Remete írásai igencsak az élen vannak, mutatja, hogy a többség NEM farokkiverni jár, hanem igényes, irodalmi értékű erotikus írásokat olvasni.
Én a magam részéről sokkal szívesebben veszem azokat a sztorikat, amelyek felfűtik a fantáziámat, mint azokat, amelyek szinte forgatókönyvként pornót mesélnek el; ez alól egyedül az s/m történetek képeznek kivételt, de még azok közt is vannak nagyon jók (pl. A tesztelés) és vannak igencsak gyengék. És még ezeket is le lehet úgy írni, hogy nem trágárak, nincsenek tele "baszás, fasz, pina" és egyéb szavakkal. Annyi szép kifejezés van a magyarban a közösülésre és a nemi szervekre, miért az az élvezetes, ami trágár, legalábbis a mai fülnek. Én pl. legalább kéttucat olyan szót ismerek, amelynek jelentése "testi szerelmet pénzért nyújtó nő". És ezek közül legalább 8-10 a tényleg használtak száma. Miért csak a "kurva" felel meg neked ezek közül?
#12 egy másik ember 2009. 01. 21. szerda 08:24
Ez olyan madáchi ! A gép leáll , az alkotó megpihen ....
Vetted ?
Na aztán épp ezért nem is ide való , bár kétségtelen RDL sokat áldoz magára - több előfizetéssel , amíg bírja az élen tartja 10-ivel a saját dög unalom sztorijait-
Olvastatok már külföldi sex sztori oldalt ? Nem erotikus , hanem sex !!!
Mert RDL történetei erotikusak , de nem pornók , ide pedig a többség pornó és ráadásul kemény pornó miatt jár és azért fizet nem pedig ilyen Gyurkovics lányok szintű csepegésekért.
#11 egy ember 2009. 01. 21. szerda 05:43
Ismét egy remek írás Remete tollából!
#10 sihupapa 2009. 01. 21. szerda 00:54
Kedves REMETE akkor még három hónapig élvezzük a remekeidet, elörre is köszi!
#9 Ubesz 2009. 01. 20. kedd 21:49
Hű na ez igazán jó volt! felüdülés a sok vacak között ezek az irodalmilag is remek történetek!
Nah ezeket adthatták volna fel még középiskolában kötelező olvasmánynak ,akkor biztos mindenki síkitva rohant volna haza olvasni! :)
#8 Freditor 2009. 01. 20. kedd 21:40
Ismét..., már megint... De a fene se érti miért jók ezek, pedig nagyon.