A+ A-

Leáll a gép 5. fejezet

- 1 -
Tíz óra volt, amikor Soma leállította autóját a parkolóban. Abban állapodtak meg, hogy a kaputól jelentkezik a mobilon, nehogy a gyerek felébredjen.
Timi ajkán keresztbefektetett mutatóujjával intette csendre, amikor kinyitotta előtte az ajtót.
- Pszt! - suttogta. - Lacika most aludt el. - Beljebb tessékelte Bélát. Nem fogta kézen, mintha szerelmesek lennének, ezt egyikük sem képzelte. Mindketten tudták, hogy csak szervezetük elcsitítása a cél, és ezért lesznek együtt este.
Tímea nem vett fel semmiféle különleges ruhát erre az alkalomra. Nem akarta a gyerek fantáziáját felgyújtani semmiféle különleges viselettel, Somát pedig nem kellett elcsábítania figyelemfelkeltő öltözékkel. Amennyire mégis szükséges volt magára terelni a férfi figyelmét, azt megtette pénteken a zeneterem WC - jében, amikor a pólója alól eltávolította a melltartót.
Melltartó most sem volt rajta, de a laza fehér póló, most nem feszült rá a testére, hanem csak az izgő - mozgó borsószemeket mutatta meg, amint lépteit követve ugrál, és hullámzik a ruha mögött. Kényelmes fehér szabadidőnadrágjában, inkább hasonlított körzeti orvosra, vagy ápolónőre, mint ölelésre vágyó asszonyra, de Béla nem tévesztette volna össze a doktornőjével, mert Timi sokkal jobban vonzotta, mint a doktornő, akinek a köpenye alá szívesen benézett volna kamaszkorában, de aki azóta hozzá képest, sokat öregedett. Ilyen relatív az idő. Tizenöt évesen a harminc éves asszony köpenyének megnyíló szárnyai vonzották a tekintetét, most közel a harminchoz, a csaknem ötvenéves asszony, már kevés hatást gyakorolt a libidójára.
Hirtelenjében nem nagyon tudták, mit is kezdjenek egymással. Most sem volt könnyebb a kezdet, mint az első alkalommal.
- Még mindig zavar, hogy a barátom feleségének csavarom el a fejét - kezdte Béla halkan suttogva.
- Kösz, hogy magadra vállalod, de legalább is közös a kezdeményezés - felelte Timi, kissé hangosabban, mivel ő tudta, milyen mélyen alszik a fia, és nem akart feleslegesen körülményeskedni a sutyorgással.
- Iszol valamit? - téblábolt a konyhaajtó és a szobai bárszekrény között.
Soma nemet intett.
- Köszi, de annyi időnk sajnos nincs, hogy be is rúgjunk. Az alkohol egyébként is másfajta élvezet, mint amire ma számítok - elkapta a tétovázó lány karját, és magához húzta. - Jól alszik a fiad? - kérdezte
Timi bólogatott. - Ne aggódj! Az ajtó becsukva, ha netán felébred, akkor a bébiőrön keresztül észre vesszük, de már régóta nem ébred fel éjszakánként, csak amikor beteg. - Kezdett oldódni, és viszonozta Béla ölelését. Puha, nyitott ajkait a férfi ajkaihoz közelítette, és mintha gyenge mágnes húzta volna őket egymáshoz, lassan egymáshoz tapadtak.
Nyitott ajkaikon keresztül megint keveredett egymással a lélegzetük, és ez jelképezte, hogy ezen az éjszakán az életük is közös mederben fog csordogálni, egymásba bújva, egymásba ékelődve fognak élni néhány percen keresztül, olyan közelségben, aminél közelebb férfi és nő nem lehet egymáshoz.
- Gyere! - húzta magával Timi a fiút. - Gyere a hálóba!
Az ajtót elhagyva, újra egymásba kapaszkodtak. Soma a talpával csukta be maga mögött az ajtót vigyázva, hogy ne üssön vele feleslegesen zajt, s az ajtó halk kattanással becsukódott. Most már nemcsak két fal, de a nappali is elválasztotta őket az alvó gyerektől, így nem kellett annyira vigyázniuk a zajkeltéssel.
Ölelés közben a férfiujjak felkúsztak a laza póló alatt az asszony sima hátán, fel, egészen a válláig, aztán, míg az egyik tenyere szétnyitott ujjaival húzta, szorította magához Tímeát, a másikkal lassan előrekúszott át a hóna alatt az oldalára, aztán centinként közeledve a domborulathoz oldalról találva rá a lankás emelkedőre, amely, előrehaladva egyre gömbölyűbb tapintású lett, majd elől egy kis mogyorószemben végződött. Billegtetni, birizgálni kezdte a kis dudort, csipegette, két ujja között gyűrögette, forgatta, majd legvégül lehajolva, ajkai közé kapta aztán száját hatalmasra tátva, mintha az egész mellet le akarná harapni, elnyelt belőle, amennyit csak tudott. Nyelvével folytatta, amit az ujjával elkezdett, és közben nagyokat szívott a kerek halmon.
Timi állt, támaszkodott Somára, és minden idegszálával igyekezett érezni a fiú ajkait, hogy pótolja végre azt az érzést, amelyet hetek óta hiányol, amit sem a telefon, sem a vibrátor nem tud pótolni. Ölelte, szorította Soma fejét, vállát, és elgyengülő lábairól testének súlyát, lassan a fiú erős karjaira terhelte.
- Elbírsz? Soma! - kérdezte halkan, és botladozó járással indult az ágy felé.
- Még mindig olyan az alakod, mint lánykorodban - nyugtatta meg Soma. - Öröm téged megemelni. - Ölbe kapta, és az ágyra tette.
Tímea hanyatt fekve félrehúzódott jelezve, hogy nem egyedül akar az ágyban feküdni, bár hely akkor is lett volna bőven a kétszemélyes matracon, ha ezzel nem is törődik.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.47 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2014. 09. 3. szerda 16:34
Nagyon jól írsz.
#10 Bikmakkocska 2013. 09. 16. hétfő 13:46
Egyre jobb a történet kanyarítása.
#9 Yankie 2009. 10. 5. hétfő 21:24
10p. ;)
#8 Anonymus 2009. 02. 19. csütörtök 07:56
Nagyon nagyon jó és piszokul tetszik,hogy elővetted a régi karaktereket és igy rólluk is megtudjuk, hogyan alakult az életük
#7 janibá 2009. 02. 18. szerda 15:17
Én viszont egyáltalán nem alszok az új rész megjelenéséig , már igen nehezen bírom . Mindennap kellene 2 történt Tőled.Mester vagy Pemete !!! Nagy mester.
#6 Remete 2009. 02. 18. szerda 08:55
Kedves pisti47! És az Összes többi olvasó!
Megtiszteltek azzal, ha az én írásom miatt keltek fel korán, vagy le sem fekszetek addig, míg be nem frissítik az oldalt éjfél körül. Köszönm szépen a figyelmet, és az adott pontokat.
A korom szerint valóban nem vagyok tinédzser. 1945-ben születtem.
Üdv Remete.
#5 Olvasó 2009. 02. 17. kedd 20:12
Érdemes volt várni a keddre:)
#4 sihupapa 2009. 02. 17. kedd 20:12
Hiányoznifog ha nem irsz többet.
#3 pisti47 2009. 02. 17. kedd 04:55
Úgy látszik későn keltem, hogy csak harmadik olvasód vagyok, nem első. Persze, hogy örülök a történeteidnek, mint a többi jó ízlésű nők, férfiak. A szeretkezést (nem dugást) mesterien tudod leírni és ismétlések nélkül, pedig aztán volt jónéhány. Gratula és jó egészséget kívánok neked, mert biztos vagyok benne, nem vagy tinédzser ennyi tapasztalattal. Pisti1947
#2 Lemon Orange 2009. 02. 17. kedd 02:42
Kedves Remete!

Szokás szerint túl gyorsan a végére értem. Még sok oldalon keresztül olvastam volna tovább a történet(ek) folyását. Remélem nem várakoztatsz minket túl soká a következő részekkel.

Addig is szép napokat Neked!

Lemon Orange
#1 Törté-Net 2009. 02. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?