A+ A-

Szolgáltatás 7. rész

Eredeti történet: Literotica
Miután az estét keféléssel töltötték, másnap John és Kelly felöltöztek menetkészen a sulihoz. Nem volt nagyon sok beszédtéma a reggelinél és Jason hagyta el a házat először, hogy dolgozni menjen. John és Kelly elkezdtek mosolyogni és kacsintani egymásra, élvezték az anyjuk csendjét, miközben elfoglalta magát a konyhában.
- Szia anya. - mondta John, mögé osont, közben Kelly is kész volt már, hogy mennek. - Jó dugást Tommal, amikor ideér - mondta, közben lenyúlt és végigsimította a fenekét a ruhán keresztül. - Tudom, hogy elvezni fogja.
- John! - mondta Karin fagyos hangon, megfordulva látta őt és a húgát. - Hagyjátok ezt abba, azonnal sajnálom, hogy mindez megtörtént, de be kell fejeznetek, és nem akarok többé erről hallani. Meg vagyok értve?
- Ez azt jelenti tehát, hogy nem fogsz többé dugni Tommal, meg azzal a két nagy farkú sráccal, meg a ki tudja már kikkel? - kérdezte Kelly. Az arca komoly volt, de egy kis mosoly vibrált a szemében.
- Nem az én életemről beszélünk - kontrázott Karin megbántottan. - Ami életünkről beszélünk. Rólunk, egy családról.
- Szerintem a mi életünk, mint család, pont jó. - mondta Kelly. - Éppen hogy így jó. Úgy értem, kefélünk. És akkor mi van? Nem mondhatod, hogy nem élvezted. Ott voltam.
- De ha az apád, ha tudná.
- Anyu, fogadok, hogy csak apuért csinálod, ha jól ismerem. Úgy értem, azt hiszi ő az Isten, hogy összevissza kefél. És nem? - kérdezte Kelly.
Karin tűzvörös pirulása megerősítette Kelly megérzését.
- De most isibe kell mennünk - mondta Kelly. - Majd érezzétek jól egymást Tommal, amikor ideér, és találkozunk suli után. Talán lejöhetnétek velünk a folyóhoz és úszhatnánk.
Mielőtt Karin tiltakozhatott volna, kint voltak az ajtón, útban az iskola felé, Karin belehanyatlott a székébe, fejét a kezei, közé temette, teljesen döntésképtelenül, hogy mit tegyen. Milyen erkölcsi magasságot szerezhetett volna? Mit mondhatott volna, hogy felismerjék és elhiggyék, hogy rosszat cselekszenek? És rajtakapták Henryvel és Jamesszel. És Kelly éppoly könnyen beindította őket, mint ő, ott az orra előtt. Aztán John Kellyvel, aztán John vele. Úgy érezte sikítani fog, amikor a helyzet kilátástalanságának a tudata beborította.
Nem úgy tűnt, hogy meg tudná, vagy akarná állítani az iskolán kívüli tevékenységeit. Kellynek 100%-ban igaza volt, az apjával kapcsolatban. Baszott mindennel, ami mozgott, és nem volt megállás, gondolta keserűen. És legitimizálta, és elfogadtatta, hogy így ereszti ki a gőzt Hát, ketten játsszák ezt a játékot, gondolta kajánul. És ő imádta ezt a játékot. Karin sosem vette észre, hogy mennyire szerette a szexet. És minél többet csinálta, annál inkább kívánta.
Eztán Tom belépett az ajtón, mint ahogy John és Kelly megmondta, nyitott sliccel, lengedező fasszal.
- Szia Karin - mondta egy hatalmas vigyorral a száján. - Mássz fel arra az asztalra, és basszunk!
Karin elnyomott egy sóhajtást, ahogy felkelt. Ledobta a köpenyét, felmászott az asztalra, a hátára feküdt, és jól széttárta a lábait, tágra nyitva pináját Tomnak. Majd később aggódok mindenért, mondta magában, amikor Tom beletolta a faszát, és elkezdte dugni. Később, gondolta, összekulcsolván a lábait a férfi mögött, ahogy a pinája megtelt érzéki gyönyörrel, magába fogadván a férfi erőteljes döféseit. Később.
John és Kelly nem tudták abbahagyni a mosolygást, ahogy bicikliztek hazafelé. Az élet sokkal vidámabb volt, mint amit el tudtak volna hinni. Volt majdnem 10. 000$-juk, és mindketten annyit szexeltek, amennyit akartak, rengeteg különféle emberrel, beleértve most már az anyjukat is. Kelly megerősítette Johnnak, hogy ő is tervezte, hogy megbaszatja magát az apjukkal ezekben a napokban, de nem csak most.
Mikor ebédnél találkoztak, mindketten meglepődtek, amikor Sara Adams odament, és megkérdezte, hogy leülhetne-e. Helyet csináltak neki, ő meg csatlakozott a társasághoz.
- Nagyon sajnálom, ha leromboltam valamit benned tegnap este. Egyszerűen nem tudtam, hogy mit tegyek. Nem tudtam elhinni, amit Becky mondott nekem, és amikor meggyőződtem róla, alig tudtam elhinni.
- Tehát Becky elmondta neked - bólintott Kelly John felé. - Nem is tudtam róla.
- Ne legyél mérges rá. - könyörgött Sara. - Mi mindig barátok voltunk. Nem vagyok dühös, vagy bármi ilyesmi, csak megleptetek. És nem tudom, hogy min lepődtem meg inkább: hogy ők csinálják, vagy, hogy ti is. - tette hozzá.
- Nem akartunk semmi olyat tenni, ami megsérthet téged - mondta Kelly. - Azt mondták, sose tudod meg.
- Megint megteszitek újra? - kérdezte, rájuk bámulva.
- Azt hiszem ez a szüleiden, múlik, mondta Kelly. - Ha azt akarják, hogy meglátogassuk őket. Hát, annak nagyon örülnénk.
- És nem vagyok ellene, tulajdonkeppen, nem is tudom, hogyan mondjam el, de én is szeretném - mondta és elpirult. - De még szűz vagyok.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.61 pont (116 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 cscsu50 2017. 09. 27. szerda 15:23
nagyon remek
#13 papi 2013. 11. 3. vasárnap 12:23
Csak így tovább
#12 A57L 2013. 07. 16. kedd 06:08
Nagyon jó.
#11 genius33 2012. 10. 16. kedd 06:39
Bejövőőős nyes
#10 fiesta14 2009. 08. 5. szerda 17:08
szerintem ez egy igen jól sikerült irás.
#9 István 2009. 01. 24. szombat 10:44
Amúgy eszembe jut a történetről,hogy annak idején az én húgom is "behozta"nekem a barátnőit.Jó is volt....
#8 ju 2009. 01. 8. csütörtök 03:07
szia! Tényleg igyekeztél, gratulálok! Persze, mint előttem is jelezték, még mindig nem igazán tökéletes. ^^ Amatőr írók körében szokás átnézetni az írásokat egy úgynevezett "bétával", neked is ezt ajánlanám. Ha gondolod, én szívesen vállalom, csak adj meg valami elérhetőséget.
#7 Dobszi 2009. 01. 7. szerda 23:13
Nagyon jó!Gyorsan elkészült a forditás és szerintem ez már elég jóra sikerült!Csak így tovább!
#6 feri 2009. 01. 7. szerda 21:19
egy ember , Te rossz indulatú vagy
#5 egy ember 2009. 01. 6. kedd 05:58
A sztori nagyon jó, csak hát tényleg elég nyers fordítás, érezhetően döcög az írás. Mielőtt felküldöd átolvashatnád, vagy olvastathatnád. 8 pötty.
#4 b7zoli 2009. 01. 5. hétfő 11:07
tetszik durva lesz a többi csak igy tovább
#3 István 2009. 01. 5. hétfő 09:34
Az egésznek az a hibája,hogy csak nyers fordítás!Mielőtt beküldöd "magyarítani"kellene,akkor abszolút "király"lenne!
#2 masina 2009. 01. 5. hétfő 00:53
Ez már sokkal jobb mint az elözö(6.)Csal igy tovább!!!!!!
#1 Törté-Net 2009. 01. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?