A+ A-

A szerelmet tanultuk 5. fejezet - Nyári leckék

Este moziba mentünk. Nagyokat nevettünk a Saint Torpezi csendőrök ügyetlenkedésein, és kezünk közben bizalmas helyekre is el-eltévedt a sötétben néha. Egy pillanatra felötlött előttem a Piri zsibbadásig szorított nyirkos tenyere, de a rémálomszerű képet, gyorsan elkergettem magamtól.
Mozi után természetesen hosszan csókolództunk elválás előtt az udvaron, ez már olyan szokásunk volt, amelytől nem akartunk eltekinteni. Két csók között, míg fejét a vállamon pihentette, azt súgtam a fülébe, hogy nagyon szeretném, ha néha nem csak a reggelt tölthetnénk együtt az ágyban, hanem az estét is.
- Azt nem tudjuk megoldani - tiltakozott.
- Pedig nagyon szeretnék együtt aludni veled.
- Ígértél valamit! - fenyegetett meg mutatóujjával.
- Ha meg akarnám szegni, akkor csak éjjel próbálkozhatnék talán? - néztem rá.
Válaszul nyakamba fúrta a fejét. - Akkor is soká lesz, mire este együtt elhatunk el.
Eltelt egy pár perc addig, mire folytatta a mondatot. - Együtt ébredni, azért tudunk. Este nyitva hagyom a veranda ajtót, és olyan reggelt szeretnék, hogy amikor kinyitom a szemem, mellettem vagy. - Adott egy hosszú csókot. - Akár minden nap. - fejezte be.
Szót fogadtam, s bár előzőleg nem volt panasza a fogmosás hiányára, mielőtt reggel átosontam hozzá, kiöblítettem a számat.
Anyám, apám elment otthonról, én kiugrottam az ágyból, és a hajnali szürkületben, átosontam hozzá abban a reményben, hogy senki sem látott meg. Csendben benyitottam a szobájába, és hosszan néztem az édesdeden szendergő lányt. Félig a fal felé befordulva aludt. A takaró a hónaljáig húzva, fodros haja szétterült a párnán. Megigézett a látvány a kelő nap fényénél. Vigyázva, hogy meg ne riasszam, fel ne ébresszem, csendben mellé feküdtem a takarója alá. Éppen csak odafértem.
Térdeimet bebicskáztam a térdei mögé, balkezemmel óvatosan benyúltam a karja alá, és kevéssel a melle alatt átöleltem. Finom meleg volt a takarója alatt.
Hagytam nyugodtan aludni, csak feküdtem mögötte, a hátát, meg popsiját melegítve testemmel. Aztán én is elaludtam.
Nem is tudom, melyikünk kezdett éledezni. Talán egymást ébresztettük meg.
Mikor megérezte, hogy nincs egyedül az ágyban, felém fordult, és én arra eszméltem, hogy csókolgat. Én sem éreztem hiányosnak a tisztálkodását, nem zavart, hogy még nem mosott fogat. Nyugodtan csókolództunk, meg ölelkeztünk a takaró alatti melegben.
Két óra múlva, végeztünk első orgazmusunkkal.
Mikor elfogyasztottuk teánkat, táncolni hívtam.
- Így pucéran? - mutatott magára.
- Miért? Csak teázni lehet pucéran? Meg szerelmeskedni? Szerintem táncolhatunk is.
Kicsit vonakodva állt fel, de azért hagyta magát átvonszolni a másik szobába, és bekapcsolta a rádiót, meg a lemezjátszót. Mikor előrehajolt, hogy feltegye a lemezt, amellyel első alkalommal az egekbe röpítettem, előrehajló teste alá nyúltam, tenyereimmel dédelgetve megemeltem a kebleit.
- Ne rosszalkodj! - figyelmeztetett minden szigor nélkül.
- Nem találom én ezt rossznak. - feleltem, és markolásztam még egy kicsit a melleit. Válaszul kicsit még fészkelődött is, hogy jobban elérhessem.
Megszólalt a lassú zene, és mi összekapaszkodva táncolni kezdtünk. Lábaink, hamarosan összeértek, és ritmusra egymáshoz koccantunk. Keble minden ütemnél a mellemnek röppent, a farkam pedig a hasát böködte. Ruhátlan táncunk, sokkal jobban felizgatott bennünket, mintha vékony ruhában öleltük volna egymást szorosan. Az első alkalomhoz hasonló módon, beemeltem combjai közé a sajátomat, és finoman végighúztam a nedvesedő szőrpamacson. Most már pontosan tudtam, hogy hol kell ütemesen nekidörgölnöm, ahhoz, hogy a szíve hevesebben kezdjen verni.
Az előző két fárasztó óra után, lankaadó érzékeinknek sikerült parancsolni, és a lemez megfordítása után, még egy kicsit tovább is húztuk az időt az újabb orgazmus előtt, mint az első napon, de ez most másképp zajlott le.
Combommal továbbra is ütemesen kopogtattam a klitoriszát, de mielőtt elérte volna kéj legmagasabb hulláma, elengedte a balkezem, és saját maga által kitalált mozdulatokba kezdett rajtam. Ujjaiból csőszerű fészket formált, melybe hosszában beengedte a farkam, úgy, hogy a vége, a tenyerébe simult, csaknem a csuklójánál. Így mozgatta ezt a hüvelyszerű formát hosszában végig, úgy, hogy makkom, minden ütemben nekiütődött a tenyere felsőrészének, majdnem a csuklójánál. Mire felszisszentem volna, hogy ezt ne tegye, vele egyidőben, egy pillanat alatt elélveztem. Gyorsan testhelyzetet váltottam, hogy ne legyek vele szemben, és a szerte-szétkenődő sperma, így nem juthatott a lába közé. Szerszámom a csípője mellet meredezett, és ami nem a kezébe került, az oda jutott.
Most nem kezdett el utána sírdogálni, mint legelőször tette.

Bármennyire is szerettük volna, mégsem tölthettük napjainkat meztelenkedve az ágyban, hogy hol egymást, hol a másik kedvtelésére is, magunkat kielégítsük.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.63 pont (104 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2014. 05. 21. szerda 05:15
Nem rossz írás.
#11 Bessthia 2008. 10. 20. hétfő 14:37
Kedves Remete!

Eszméletlenül jó! A rakéta kilőve a legmagassabb fokozatban.

Üdv.: Besthia
#10 sihupapa 2008. 10. 15. szerda 20:06
Remek vagy REMETE. Köszi.
#9 Remete 2008. 10. 2. csütörtök 13:02
Kedves Olvasó, Hell Angel!
Köszi.
#8 Hell Angel 2008. 10. 2. csütörtök 10:55
Szia Remete !

Ez bizony tíz nagy pött lett megint...
Üdv. Angel
#7 Olvasó 2008. 10. 1. szerda 19:29
Ez ismét a szokásos tizes:)
#6 Remete 2008. 10. 1. szerda 14:36
Köszönöm az elismerést mindenkinek.
Ha sűrűbben következnének a folytatások, gyorsabban fogynának a részek, és a történet nem végtelen ám!
Ne csak szerdán jöjjetek a honlapra! Bogarásszatok a 4000-nél is több sztori között, én is azt teszem, érdemes.
Üdv.
Remete.
#5 Lemon Orange 2008. 10. 1. szerda 13:16
Kedves Remete!

Nem lehetne, hogy a jelenleginél kisebb követési időközökkel kerüljenek fel a novella/kisregény darabok az oldalra? Én például akár naponta tudnék egy-egy új részt nagy lelkesedéssel elolvasni. Tudom túlzás, de azért mégis.
#4 Tüse 2008. 10. 1. szerda 10:35
Most már csak szerdánként jövök fel az oldalra, mert ezért érdemes.10 pötty.
#3 atti1970 2008. 10. 1. szerda 09:54
Ismét egy igazi irodalmi különdíjas. Köszönet érte!
#2 pisti47 2008. 10. 1. szerda 05:59
Érdemes volt korán kelnem. 10 pont ismét.
#1 Törté-Net 2008. 10. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?