A+ A-

Egy jó tanár 4 - 5. rész

Fordítás
A mama autója már a garázsban volt, amikor hazaértem. Bedobtam a zsákomat a sarokba és elkiáltotam magam, hogy itthon vagyok. Válasz nem volt. Átsétáltam az előszobán, a nappalin a hálószobáig, amit a mama és én most együtt osztunk meg, azóta amikor a mama először megengedte nekem, hogy megbasszam őt. Az ajtó kissé nyitva volt és a mama meztelenül feküdt az ágyon és aludt.
Beléptem; az oldalán feküdt, szembenézve az ajtóval. Az érzéki cicijei közül az egyiket lehetett látni és a teljesen látszodott pinája, nagyajkai. Lehajlok hozzá és a két kezembe vettem a cicijét. Éreztem a teljes kerekségét.
A számba vettem a kemény mellbimbóját és elkezdtem szopni.
Megmerevedett, de közben halk sóhajok közepette tovább aludt. A szemeimmel lent a pinaajkait lestem, amelyek nedvesnek tüntek és valami ragyogott rajtuk. A kezemet rátettem és nedvesnek éreztem azokat.
Benyomtam az ujjamat a hüvelyébe és az ragacsosnak tűnt.
Ekkorra a faszom már majdem szétrepesztette a nadrágomat, ki kivánkozott jönni onnan.Leengedem a rövidnadrágomat, úgy hogy leessen a padlóra és közben egyik kezemben volt a faszom, amíg a másik tovább játszott a mama ragacsos pinájával. Megint elengedett egy halk sóhajt és elfordult a hátára.
Nagyon szerettem a pinájanedveit, annak finom ízét és ez most egy lehetőség volt, hogy kielégítsem az eziránti éhségemet.
Felmásztam az ágyra és szétválasztottam a nagyajkait, hogy a nyelvemet becsusztathassam.Ahogy ezt megtettem úgy láttam hogy egy fehéres anyag gömböcskéi borítják azt.
Úgy nézett ki, mintha sperma lenne. A nyelvemmel kimertem néhányat és ez az a finom íz amit annyíra kedvelek, amikor kinyalom a mamát ő mindig egyre nedvesebb lesz. Nem basztunk tegnap óta és ezért biztos voltam benne ez nem lehet attól. Teljesen rabjává válok neki, a pinája élvezetének és bármi is legyen a hüvelyében annyíra élvezem, hogy folytatom a nyalását.
Oh Jamie, neked nem volt elég már mára? Kimerítesz engem. Már basztál és én háromszor élveztem el ez ideig.
Felnéztem és láttam az anyámnak még mindig zárva voltak a szemei. Tehát Jamie itt volt és megbaszta a mamát és most én itt nyalom Jamie spermáját belőle. Nem mondtam semmit. Hagytam neki, hogy azt gondolja, hogy ez is most Jamie.
Az a perverz érzés ismét hatalmába kerített. Azt akartam, hogy legyen több fasz egyszerre benne, azt kívántam, hogy bárcsak itt lettem volna én is és hárman együtt baszhattunk volna. Még mindig nem csináltuk meg azt, hogy legyen a két faszunk az ő lyukaiban, ahogyan egy kis idővel ezelőtt javasolta,amikor én a seggét basztma és ő pedig a dildóval a pináját baszta. Azt mondta, hogy akarja Jamie faszát ott, amikor én a seggében vagyok, Jamie bassza meg őt a hüvelyében.
Én nagyon élvezlek, jó téged magamban érezni.
Megtanultál sok mindent, azt hogy hogyan tudsz örömöt okozni egy nőnek. Jamie megkapsz engem megint. Jövök fel a szádhoz és engedd meg nekem, hogy megcsókoljalak téged. Engedd meg nekem, hogy megízleljem azt, ami a szájadban van.
Kinyitotta a szemeit és látta, hogy ez én vagyok, nem Jamie és ez bántotta őt. Oh bébi, sajnálom, sajnálom. Kérlek, bocsáss meg. Ne legyél mérges rám. Nekem tudnom kellett volna, hogy ez te voltál. Te vagy az egyetlen, aki szeret engem kinyalni miután elélveztem.
Dühös vagy, hogy úgy találtál itt, hogy Jamie és én basztunk? Nem vagyok az. Ez oké mama, végül is ez az én ötletem volt, én hoztam ide Jamie - t, én akartam hogy megbasszon téged,hogy te légy az első asszony az életében.
Elkezdtem csókolózni vele. Hagytam neki, hogy megízlelje a a saját leveit és Jamie gecijének maradványáit a szájamban. Majd a szájába tette a kemény faszomat szopott rajta néhányat és azután beleült a merev faszomba a ragadós pinájával. Nem bírtam sokáig visszatartani magamat telelöttem gecivel az édes punciját.
Bébi, feküdj a hátadon, én a szádba akarom tölteni a puncimból a spermát.
Ült az én mellemen és a szájam fölé tette a szivárgó pináját és dörzsölte a csiklóját, ahogy a nyelvem benne volt átázott, majd a sperma a pináját telitöltötte. Tényleg a rabjává válok a szexe ízének.
Bébi, én csupa gecis vagyok. Meg fogom engedni a leveimnek, hogy egyenesen lövelljenek a szájadba. Szeretlek téged miközben kinyalsz engem. Bébi szeretlek téged. Én annyira boldog vagyok, hogy együtt tudunk szexelni. Ohhh igen, én jövök, igeeeeeen, élvezek, csináld ami a mamit feldobja, *aaaahhhh elélveztem.
...
Elengedte magát, hogy hátra leereszkedett könyökeire és a puncija ott volt a szájam fölött, amit pinája fröccskölni kezdett, az ejakulációjának zuhataga fröcskölt a szájamba. Igen ez tényleg lövellt belőle. Sugárban lövelte sárgás, forró nedűjét a szájamba.
Bébi eléred, hogy spricceljek. Megadod azt a legjobb szexet, ami nekem valaha egyáltalán volt. A legszerencsésebb anya vagyok a világon.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.93 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2015. 07. 12. vasárnap 04:41
Jobb hogy már vége.
#8 Ormos bá 2010. 04. 22. csütörtök 16:40
Én bátor voltam és mind az 5-öt elolvastam de kérlek ez azért már egy kicsit sok. És afordítás is tré.
#7 arkangyal 2009. 06. 11. csütörtök 18:32
Ez már azért egy kicsit tulzás. minden gyerek megundorodna a szextől ha ijen anyja volna. Ez már a perverzia határán van.Sima érzéki szex jobb lett volna még akkor is ha abarátja is beszál.
#6 krisz 2009. 01. 11. vasárnap 14:18
szerintem ennek a nőnek,egy fudbal csapat,is,kevés lenne.
#5 sihupapa 2008. 11. 14. péntek 01:25
nyugodtan abba hagyhatod.
#4 Ede 2008. 04. 16. szerda 10:36
A történet lehet, hogy jó, csak épp olvashatatlan...
#3 Ati 2008. 04. 14. hétfő 18:56
U.A.-ez jutott az eszembe mint az #2-nek kis kínai fordittó gép? Jövő héten meg az egész ifi csapat ott lessz.
#2 *** 2008. 04. 14. hétfő 18:40
Fordítóprogram, mi? Ennyi.
#1 Törté-Net 2008. 04. 14. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?