A+ A-

A szerelmet tanultuk 1. fejezet - Magányos leckék

Kisregény
Tisztelt Olvasó!

Jó néhány évvel ezelőtt, elkövettem néhány novellát, amelyből mindössze egy látott nyomdagépet. Próbálkoztam akkor azzal is, hogy regénnyé szerkesszek egy történetet, de sehogyan sem sikerült a fogalmazványt úgy kiterjeszteni, hogy több szereplős, kerek, hosszú időt átfogó mese legyen belőle. Beláttam akkor, hogy ez nem könnyű munka. Később úgy alakult az életem, hogy évekig nem foglalkoztam azzal, hogy újra írjak. Mostanában, úgy két éve azonban arra gondoltam, mi lenne, ha ismét kipróbálnám, vannak-e még bennem összefűzött szavak, és mondatok.

Úgy terveztem, írok egy tíz, tizenkét oldalas elbeszélést. Szinte magától gördült az egész, magától hízott, a cselekményben múltak az esztendők, és a százötvenedik oldal után került elő az a szó, hogy vége. Dehogy akartam kisregényt írni, de a szereplők nem akarták, hogy véget vessek az életüknek. Rájöttem, hogy a kitalált embereknek is van akaratuk, és nem azt teszik, amit én sugallok nekik, hanem azt, ami természetes. Így lett az első próbálkozásom novella helyett regény.

Tisztelt Olvasó!

Kérlek, nézd el a történet gyarlóságait, amelyek szaporább rendben sorjáznak az írásban, mint a később keletkezett Páternoszterben. Abból sem az látszik, hogy én lennék Jókai Mór, ebből még kevésbé lehet ezt kiolvasni. Ígérem, ha találok magamban más szereplőket, és új történetet írok, akkor megpróbálom hasznosítani a tanultakat, amely ennek a kisregénynek az átjavításakor valamint a későbbi Páternoszter írásakor rám ragadtak.

Üdvözlettel: az író.
Először tizenhárom éves koromban láttam maszturbálni Ágit. Nem volt egy nagy dobás.
Márciusban költözött új lakó a szomszéd családi házba, egy huszonöt év körüli fiatal nő. Még a márciusi hideg miatt viselt vastag öltözet sem tudta elrejteni kellemes vonalait. Később a csomagok és bútorok behurcolásakor, már megszabadult a nagykabáttól, és melegítőben közlekedett, amely a vonalai mellett időnként látni engedte feszes bőrét is. Hol a derekán, hol a nyakán. Ez persze nem túl sok, de tizenhárom évesen nagyon ki voltam éhezve a női test látványára.
A szomszéd ház egyik ablaka, fél emelettel az én szobám alatt volt, pár méterre az enyémtől. Az jutott az eszembe, hogy ha nem hívom fel magamra a figyelmet, onnan rendszeresen megfigyelhetem a fiatal nőt, és persze, meg is tehettem volna ezt, ha abba a szobába költözik, amelyik velem szemben helyezkedett el, de oda csak kevés bútor, meg virágok kerültek. Zsuzsa naponta bejárt oda a növényeket locsolni, de ez elég hétköznapi látvány volt.
Egészen a nyár elejéig hiába álltam az ablakom mögé, semmi érdekeset nem láthattam a szomszédban. Le is szoktam arról, hogy ott ácsorogjak, hiszen az üres szobát, meg a télikert itatását nem volt nagy élmény végignézni. Aztán a tanítás befejezése után néhány nappal lakót kapott a szoba. Valahonnan távolból, megérkezett nyaralni egy csitri, valami rokon a közeli családból, és éppen az addig üresen álló szobába került. Érkezésekor nem figyeltem meg alaposan, csak másnap reggel volt erre alkalmam, mert nem nagyon mertem megkockáztatni, hogy amikor a szüleim otthon vannak, beálljak az ablak mellé bámészkodni, ám reggel, ébredés után, ezzel kezdtem a napot. Pompásan beláttam a másik ablakon. Alacsony vitrás függöny lógott a kereten, ami felett épp az ágyra esett a pillantásom.
Ági, akkor ébredezett. Mivel Zsuzsa, a szomszéd már elment otthonról dolgozni, unokahúga egyedül volt a házban, és biztonságban érezte magát. Otthon, - véltem - nyilván a szüleivel lakik, és a szobájában talán nem tudott elkülönülni, ezért a saját testével alighanem csak a fürdőszobában, vagy a WC-ben ismerkedhetett, de most magányában csendesen nekilátott a felfedezésnek.
Félre tolta a takarót, aztán komótosan kigombolta a pizsama felsőrészét. Csepp melleit kezdte masszírozni, de a mellbimbó ettől ép csak egy picit lett nagyobb. Tizenegy-tizenkét éves formának gondoltam, amihez képest eléggé fejlett volt, de hát azért mégis csak kívül esett az érdeklődési körömön. Ez azonban nem jelentette azt, hogy ne keltette volna fel érdeklődésemet, a reggeli tollászkodás.
Ledobta magáról a pizsama felsőt, és jobb kezét bebújtatta a nadrágba. A vékony textil, szinte átlátszó volt, így követni tudtam az ujjait, amelyekkel előbb hosszában simogatta a lágyékát, aztán lábait lassacskán széjjelebb - széjjelebb nyitotta, és ujjaival egyre hosszabb sétákat tett a szétnyílt combok között, a szeméremdombon. Mire a pizsamanadrág komolyabban akadályozta volna a mozgásban, elkezdte letolni magáról, de úgy, hogy a simogató mozgást alig-alig hagyta csak abba. Láthatóan nem volt gyakorlata benne, hogy a játékot hosszan elhúzva, az élvezetet is elnyújtsa - én legalább is úgy láttam.
Én akkor már pár éve ismertem az effajta játszadozással járó örömöket, és tudtam volna neki tanácsot adni, hogy miként húzza el az időt úgy, hogy közben azért fenn is tartsa az izgalmi állapotot, - de hát tanfolyamot mégse tarthattam egy olyan lánynak, aki valószínűleg nagyon megrémülne már attól is, ha tudná, hogy a szomszéd házból figyelemmel követhető reggeli ténykedése.
Centinként ment lefelé a nadrág. Igaz, hogy a fejletlen test látványa nem nagyon izgatott fel, de a cselekményt, amelyet szemléltem, figyelemre méltónak találtam. Azt hiszem, hogy néhány éves gyakorlatom ellenére pillanatokon belül elélvezek, ha egy ilyen látványban részesülök kora reggel egy magamhoz hasonló korú lány részéről, de így, hogy csak egy kislányt bámulhattam, nyugodtan vártam, mit is tesz magával Ági, az első olyan reggelen, amikor egyedül ébred egy lakásban.
A lefelé vándorló nadrág alól lassan kibukkant kézfeje, amely komótosan simogatta szőrtelen testét. Szemérem ajkai kissé megduzzadtak, de alighanem szárazak maradtak. Szerette volna tovább tolni lefelé a nadrágot, de széttárt lábain keresztül ez már nemhogy egykézzel nem ment, de úgysem, hogy jobb kezével elengedte kis időre, a punciját. Ekkor fenekét felemelve, gyors mozdulattal lehúzta magáról a ruhát, és végre szabaddá vált az egész teste. Egyik kezével újra a keskeny rés felé nyúlt, míg másikkal ismét a mellét kezdte szorongatni. Nem nagyon volt mit erőltetnie, mert nem létező mellei a masszírozástól nem lettek nagyobbak, de bőre alighanem bizseregni kezdett, mert kissé felgyorsult keze járása a lábai között. Combjai hol szétnyíltak, hol összezárultak. Aztán oldalra fordult, nekem háttal, és nem láthattam a kezeit, de az egész test hullámzásából, meglóduló fantáziám kiegészítette a képet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 deajk2008 2016. 11. 22. kedd 08:57
mindenesetre ez érdekes egy történet lett...
#10 david70 2015. 02. 15. vasárnap 22:11
Kedvenc íróm, mindíg vissza térek a történeteihez.
#9 A57L 2013. 08. 24. szombat 04:43
Nagyon jó.
#8 hairy_pussy 2013. 02. 18. hétfő 07:10
kedvenc
#7 sihupapa 2008. 09. 23. kedd 03:26
Nehagyd abba az irást,hiányoznál.
#6 Freditor 2008. 09. 8. hétfő 09:39
Azt hiszem lassan kezdem érteni mi is az a függőség:))))

Szóval ne várass soká a következő résszel!
#5 Northop 2008. 09. 8. hétfő 08:52
Tisztelt Remete!

Az első nekifutásra legalább olyan olvasmányos történetet látok az írásodban, mint amit a Páternoszter nyújtott. Gondolom hetente fogsz megjelenni egy-egy fejezettel, mint az előzőekben. Előre is köszönöm az olvasmányos órákat, amit az írásoddal adni fogsz

Tisztelettel:

Northop
#4 tilto 2008. 09. 5. péntek 19:34
Jó kezdődik ez a történet is! Remélem a szinvonaljal sem lesz baj! Minnél előbb jöjjön a következő része.
#3 Olvasó 2008. 09. 4. csütörtök 22:26
Pár hétig ismét lesz mit olvasnunk.:)
Ez ismét egy jó történetnek ígérkezik.:)
#2 Death 2008. 09. 4. csütörtök 11:49
Gratula! Megint sikerült egy színvonalas és izgalmasnak igérkező sorozatot elkezdeni. Remélem, hogy az újabb részek is jönnek hamarosan!
#1 Törté-Net 2008. 09. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?