A+ A-

A szerelmet tanultuk 6. fejezet - Téli leckék

Pöcike nagyon jó nő volt. Ezt nem csak az iskola fiútanulói, de az irigységtől sárguló lányok is elismerték, akik legnagyobb mérgükre bármit is tettek, nem tudták megakadályozni, hogy amikor végigvonul az épület bármely részén, a fiúk feje, mintha zsinóron húznák, egyszerre utána ne forduljon.
Szóval Pöcike, aki szeptember elsején került a suliba, megjelenésével felbolygatta a kedélyeket. Mind a tanári karnál, mind a diákok között. Sok minden alkalmassá tehette volna arra, hogy a kétszázötven fiúból, legalább száz beleszeressen, ha Pöcikének, Pötzinger Zsuzsannának nem lett volna néhány taszító tulajdonsága. A belőle sugárzó erélyes szexualitás, kevés fiút taszít ebben a korban, legfeljebb a konkurencia, a többi nő fog undorral félrefordulni, és megjegyzéseket tenni, de az, hogy orosztanárként végezte el tavasszal a főiskolát, már sok fiút megriasztott. A maradékból sokan azért éreztek vele szemben ellenszenvet, mert ő lett a KISZ-vezető tanár, és ez akkoriban, még csak kevesek esetében számított bocsánatos bűnnek.
Igazából, a viselkedése tette be előttünk az ajtót.
Egyikünk sem szeretett oroszul tanulni, még az sem akinek úgy, ahogy ment valamennyire a dolog. Azt pedig kimondottan utáltuk a módszerében, hogy a bemutatkozás utáni pillanattól kezdve nem volt hajlandó magyarul megszólalni. Nem is értettünk mindent, amire szükségünk lett volna a tanuláshoz, meg nem is akartunk az órán mindent oroszul megtárgyalni.
Az oroszórán kívüli stílusa se segített megszerettetni őt velünk. Azt hiszem, hogy a tekintélyét akarta megszilárdítani féktelen keménységével, brutális intőosztogatásaival, meg temérdek tőle származó elégtelennel, de az, hogy fenemód utáltuk, nem enyhített azon, hogy amikor megjelent, felékaptuk a szemünk. Az éppen csak elfogadható legrövidebb szoknyát hordta, amely feszesen tapadt jó formájú ülepére, átlátszó, mintás fekete harisnyába bújtatott virgácsai hosszan kilógtak alóla, és amikor leült, a lábai közé látva, olykor megvillantotta a kis fehér háromszöget a combjai között. Lábait sokszor tette akkor is keresztbe egymáson, mikor a katedra előlapja nem takarta ülőhelyzetében. Élvezettel trónolt az első pad asztallapján, és ilyenkor eszembe jutott az a tanárnő, aki először engedte meglátnom, milyen is egy női mell. Ica néni, az énektanárnő soha se viselkedett ilyen kihívóan, azt az egy lopott pillantást a keblei közé a véletlennek köszöntem, nem pedig annak, hogy kacérkodott velem. Néha felülve az asztalra pedig, lábait szorosan összezárva tartotta, a fiatal fiúszemek elől rejtve az izgalmakat.
Pöcike viszont, osztotta a látványt maga körül. Csodálom, hogy prűdségéről híres igazgatónk, felvette a gimibe tanítani.
Lehet, hogy egyik-másik fiú, érdeklődéssel nézte bájait, de akinek már foglalt volt a szíve, mint nekem is, az csak félszemmel nézegette a látványosságokat, személyes érdekeltség nélkül, mintha moziban lenne. Az orosztanárnő fütyült arra, hogy mi mit gondolunk, érzünk és látunk, megvetéssel learatta a sikert, és kiosztotta elégtelenjeit, meg intőit az elmulasztott, meg hibás házi feladatokért. Kollégái közül is csak egy embert viselt el, és azt az egyet kezelte másképp, mint bennünket.
Kannibál tanár úr volt a kedvence.
Kannibál tornát tanított nekünk, és emberevő stílusáról volt híres, még az iskola falain kívül is. Ő volt a másik tanár, akit nagyon utáltunk, ők pedig szépen egymásra találtak. Nem volt ez komoly meglepetés, mert Kannibál közismert volt arról, hogy bolondul a női nemért.
A lányok viszolyogtak a gondolattól, hogy a tornatanárnőjük beteg legyen, mert ilyenkor Kannibál helyettesítette, ő pedig élvezettel mustrálta és fogdosta őket. Segített nekik a tornaszekrény feletti ugrásban, a kötélen való mászásban, és ilyenkor kezei egyfolytában a lányok mellei, meg combjai környékén segédkeztek. Ha merik, szóvá teszik, de nem volt hozzá bátorságuk, így a néhány kellemetlen alkalommal, mikor Kannibál tartotta a tornaórát, el kellett viselniük azokat az érintéseket, amelyeket egyesek még az udvarlóiktól is megtagadtak. Mi fiúk dühösen néztük, hogy azt a fáradságot sem veszi magára, hogy merevedéseit, a melegítő felsőrész cipzárjának behúzásával némiképp elrejtse.
Szelíd osztályfőnöknőnk, a harmadikos fiúkkal már nem szívesen veszkődött volna az őszi háromnapos kiránduláson, ezért beszervezett egy férfi tanárt is hozzánk kísérőnek, Kannibált. A lányokkal együtt mi sem örültünk a kellemetlen kíséretnek, mi is utáltuk a kíméletlen tanárt, a lányok pedig fel voltak készülve arra, hogy a kiránduláson adódó taperolási és egyéb alkalmakból egyet sem fog kihagyni a nőkkel szembeni visszaélések mestere.
Mire a kirándulás minden szempontból meg volt szervezve, már kész ténynek kellett tudomásul vennünk, hogy Pöcike is velünk tart.
- Egyre szebb. - morogta az egyik csaj, aki megpróbált túltenni szexi viselet dolgában az orosztanárnőn, és mivel nem sikerült, társainál is jobban utálta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.49 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 05. 21. szerda 05:15
Egész jó lett.
#7 Bikmakkocska 2013. 01. 6. vasárnap 14:20
A Remete a legmagasabb szintű ezen a fórumon. Ez az írása is olyan. 10.
#6 Yankie 2009. 10. 7. szerda 00:23
ennyi önmegtartóztatás, ebben a korban... :) természetesen 10p
#5 sihupapa 2008. 10. 15. szerda 20:47
Ne érts félre, de a történeteid miatt szeretlek, imádlak. Ugy várom a folytatást mint fiatal koromban
a randit egy lánnyal. Kösz!
#4 Ati 2008. 10. 14. kedd 00:08
Ez még csak az őszi elő játék volt remélem ? A tél meg talán a tavasz is tartogat némi meglepetést, meg otvan a nagynéni is a szomszédban neki is kelhet egykis segitség.
Nagyon jól írsz gratulálok folytasd gyorsan!!!!!
#3 Olvasó 2008. 10. 13. hétfő 22:13
Ugye a következő részre nem kell két hetet várni?:)
#2 pisti47 2008. 10. 13. hétfő 21:05
Hát persze, hogy ez is 10-es. Látom, ill. sejtem, te nagyon jóban voltál a másik nemmel. Mint ha az én reakcióimat ismertem volna fel egyes leírt helyzeteidben. Igaz, nagyon sokszor voltam balfasz, mint az imént olvasott történetedben te is. Én is hagytam ki ilyen magaslabdákat amit később megbántam. Azért gratula.
#1 Törté-Net 2008. 10. 13. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?