A+ A-

Páternoszter 3. fejezet - Játszadozások - 12-13. rész

- 12 -
A recepcióst hidegen hagyta, hogy hány évesek vagyunk, és az is, hogy egy szobát kérünk ketten. Azzal se törődött, hogy vajon férj feleség vagyunk-e, vagy sem. Egykedvűen kiállította a bejelentőt az útlevelünk alapján, és átadta szobánk kulcsát.
Mindkét kezünk tele volt táskával, úgy mentünk fel a liften. Torkomban dobogott a szívem. Alig tettem túl magam a feszültségen, amely a kábítószer csempészet ténye okozott, máris várt rám a következő próba, megállom-e a helyem, mint férfi, a szerelmemmel töltött hétvégén.
Magunkra zártuk az ajtót, és hirtelen elbizonytalanodtunk. Lélekben hetek óta készültünk első szeretkezésünkre, és most, amikor itt volt az ideje, visszarettentünk. Láttam, hogy nem csak én vagyok bizonytalan, de a Zsófi is elfogódott. Kabátját nagy gonddal akasztotta be a szekrénybe, aztán kirakodott a táskájából. A felsőruhákat akasztókra tette, a fehérneműket, polcokon rendezte el. Látta, hogy ügyetlenül téblábolok körülötte, így szó nélkül nekilátott, az én táskámat is kiüríteni, és szép rendben elhelyezni a saját ruhái mellett. Hétköznapi mozdulattal fogta a trikót, alsónadrágot, és ugyanannak a polcnak a másik felére tette, amelyen az ő bugyija, kombinéja volt.
Az egyszerű munka, amelyet otthon a család fehérneműjével már számtalanszor elvégzett, megnyugtatta, és bennem is oszlott már a feszültség. Kivártam, míg végez, aztán magamhoz húztam, és megöleltem. Állva csókolództunk egy darabig, mintha félnénk megközelíteni az ágyat. Pár perc múltán kibontakozott ölelésemből, és folytatta a rendrakást. Odakészítette a hálóruháját az ágyba, és mellé fektette az én pizsamámat is.
Hazatelefonáltunk szüleinknek, megnyugtatva őket arról, hogy még mindig nincs semmi bajunk, aztán ismét bezárkóztunk a saját, kétszemélyes világunkba.
Megfogtam két kezét, és a szemébe néztem. - Zsófi! - nehezen jött a folytatás - Azt ígértem, hogy soha nem fogok veled erőszakoskodni. - kicsit közelebb húztam magamhoz. - Ma este szeretnék veled szeretkezni, de nem úgy, hogy az kedved ellenére van. Ha meggondoltad magad, akkor nem teszünk többet, mint amit eddig is tettünk bármikor, de én szeretném, ha egymáséi lennénk. Mondd meg őszintén! Akarod?
Megcsóválta a fejét, a lenyugvó nap sugarai szétszóródtak repkedő hajfürtjein.
- Azt hiszed, hogy azért autóztam veled ötszáz kilométert, hogy most visszarettenjek? Azért szedem a tablettákat, hogy ne legyek a tiéd? - Megszorította a kezem, és lassan, szótagolva kimondta - A-ka-rom.
Megöleltem. - Szeretlek Zsófi. - suttogtam a fülébe.
- Tudod, hogy én is szeretlek. - válaszolta. - Ha most otthon lennénk, minden menne a maga útján, és eszedbe sem jutott volna, hogy kérdezősködj. Kicsit zavar az idegen, szokatlan környezet, de meglátod, nagyszerűen fogjuk érezni magunkat.
A farkam emelkedni kezdett, és a kételyeim elillantak.
- Fürödjünk meg! - mondtam.
- Te mégy előbb, vagy menjek én? - kérdezte.
- Menjünk együtt. - ajánlottam, és vetkőztetni kezdtem.
Lassan hullottak le rólunk a ruhadarabok. Most nem dobáltunk szét mindent, mint a rendkívüli tanítási szünet napján odahaza, de azért a bánásmód, ahogy a ruhát letettük a fotelbe, nem volt a legkíméletesebb. Nem a rendre és a pulóverekre, nadrágokra, trikóra figyeltünk, hanem egymásra. Én a Zsófi testét néztem, ő az enyémet, mintha még sose láttuk volna a másikat ruhátlanul. Megharapdáltam hegyes mellbimbóit, és elétérdelve húztam le róla a bugyit, úgy, ahogy akkor, amikor az eddigi legnagyobb örömet okoztam neki, azzal, hogy összecsókoltam a punciját. Most is kapott az ajkaimtól néhány gyengéd érintést, de rövid idő után magához emelt, és erőtlen hangon tiltakozott.
- Most nem úgy! Ma más lesz a műsor. - mondta, és csókolta a szám, aztán ő is letérdelt elém, hogy ő is kipróbálja, milyen az, néhány rövid érintés után odahagyni a kedvelt játszóeszközt, és felállva, meztelenül csókolództunk tovább. Forró bőrünk egymáshoz tapasztottuk, keblének kerek lenyomatától bizsergett a bőröm, őt pedig a lábi közé nyomakodó férfi nemi szerv ingerelte.
Percekig öleltük egymást szorosan a szőnyegen állva, mire elindultunk a fürdőszoba felé.
A kis zuhanyozófülkét nem szerelmeseknek találták ki. Be sem tudtuk húzni magunk mögött a kis ajtót, annyira kicsi volt a hely, de ez nem zavart minket. Zsófi feltett a fejére valami nejlon sapkát, hogy a permetező víz ne tegye tönkre a frizuráját, és megnyitotta a csapot. Mire beállította a hőfokot, én kivittem a törülközőket az ajtón túlra, mert láttam, hogy különben használhatatlanra áztatnánk, a nyitott fülke ajtaján át.
Zsófi egy rövid pillanat alatt bevizezte magát, majd felém fordította a vízsugarat, mire én is csurom vizes lettem. Szappant spricceltem a kezemre, és szappanozni kezdtem a bőrét.
Nem rontottam rá mindjárt a legérzékenyebb pontján, a karjain kezdtem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.27 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#21 cscsu50 2018. 07. 24. kedd 10:34
Gratulálok Remete
#20 A57L 2016. 10. 29. szombat 05:14
Gyönyörű történet.
#19 lángvince 2012. 09. 16. vasárnap 12:17
Kedves Remete!
Nem tudok olyan szép szavakkal méltatni mint az előttem szólók,de annyit mondhatok,hogy nagyon lebilincselőírás- itt ülök és olvasok egyvégtében,pedig12óráseéjszakaiműszak van mögöttem.
Még csak annyit...mély érzelmi húrokat megpenget és egy csodásszerelem-szex világban találja magát az olvasó.
Köszönöm az élményt!
Will.
#18 Siózoli 2009. 04. 13. hétfő 01:25
Nagyon jó történet. Van benne izgalom, szeretet és erotika. Lehet, hogy meseszerűnek tűnik, de szerintem
nem valótlanabb, mint bármelyik romantikus- vagy
"akciófilm". Sőt szerintem egész hihetőnek tűnik.
Gratulálok Remete, sokaknak szereztél örömet az
irásoddal szerintem. A nevükben és a magam nevében is
köszönöm, és kívánok sok szerencsét a többi művedhez is.
#17 fekszipapa 2008. 08. 15. péntek 17:32
Nagyon jó írás!
#16 Tutu 2008. 06. 9. hétfő 03:32
na végre nem írnak már az idióták..
#15 Northop 2008. 05. 25. vasárnap 19:00
Nagyon jó, és olvasmányos iromány. Ajánlom figyelmedbe valamelyik elektronikus könyvtárat, ahol még jópár ember elolvasná ezt a könyvet, mert nyugodtan nevezhetem könyvnek a műved. Remélem, nem egylövetű írót, hanem egy új tehetséget tisztelhetünk benned, ki a jövőben több írásával is kellemes kikapcsolódást, okoz jónéhányunknak. Szívesen látnám az írásodat, esetleg a későbbi irásaidat, akár nyomtatva, akár a MEK, vagy az SLP katalógusában is.

Ahogy szokták mondani, egy kalappal a folytatásokhoz, és az új írásaidhoz!
#14 dot 2008. 05. 23. péntek 15:37
már rég semmi köze a családi történetekhez...
másrészt egy túlidelizált a valóságtól elrugaszkodott mese...
#13 sentinel 2008. 05. 22. csütörtök 19:30
Kedves Remete!
Nagyon tetszik a történeted, csatlakozom az előttem szólókhoz, tényleg messzemenően a legjobb történet.
Gratulálok hozzá.
#12 Remete 2008. 05. 22. csütörtök 06:00
Kedves Mackómanó, kedves incifinci, és a Többiek!
Elnézést kérek azoktól, akit nem soroltam fel!

Mivel hiú ember vagyok, jólesnek a dicsérő szavak, meg a pont is, amit adtok.
Becsszó, hogy az összes ami eddig mejelent tőlem, alig négy oldal. Tényleg nem vagyok profi, ezt szórakozásból írtam, de örülök, hogy tetszik.
#11 incifinci 2008. 05. 22. csütörtök 01:53
Kedves Remete!

Lassan hajnali kettő, és én ahelyett, hogy aludnék, olvasok. A stílusod annyira kiforrott, érett, szép, olvasmányos, hogy az az érzésem, vagy a kortárs irodalom egyik szereplője kalandozott ide, vagy új alakkal gazdagodott literatúránk. Bármelyik bizonyul igaznak, csak gratulálni tudok.
#10 Mackómanó 2008. 05. 21. szerda 22:00
Mást nem tudok írni, csak így tovább. Ez igazán életszerüen van megírva. Fiatalságomat idézi fel, ezért alaig várom a folytatásokat. Üdv
#9 tilto 2008. 05. 21. szerda 20:40
Nagyon jó! Már várom a következő kötetett.
#8 Lemon Orange 2008. 05. 21. szerda 16:09
A következő kötet mikor lesz elérhető?
Nyomtatásban hol lehet ezen kötetekhez hozzájutni? Merthogy papírra érdemes e mű. Minden elismerésem, kedves Remete.
#7 City of Troy 2008. 05. 21. szerda 15:51
Nekem nagyon tetszik az írásod. Valósághű, érdekes, izgalmas. Remélem a folytatás is ilyen lesz. Maradok tisztelettel: SG
#6 Remete 2008. 05. 21. szerda 15:30
Nyomtatásban.
Hmm.
Nem volna rossz, de hát én azért jöttem ide, ahol lényegében ingyen adjuk az írást, mert nem sok kedvem van ahhoz, hogy a kiadók közül felkutassam azt, aki ebben a műfajban egyáltalán hajlandó elolvasni pár száz oldalt, másfelől pedig azért, mert a magam szórakoztatására írtam.
Ismételten köszönöm az elismerést.
#5 olvasó 2008. 05. 21. szerda 15:08
Ez ismét remek volt! Már csak akkor lenne jobb,ha nyomtatásban is megjelenne.:)
#4 banurr 2008. 05. 21. szerda 14:43
Végre egy olyan történet, aminek van eleje, vége, és nem csak a szex körül forog, megvan annak is amegfelelő körítése.
Részemről is ten points
#3 Remete 2008. 05. 21. szerda 10:25
Kedves d! és Mások!

Először is köszönöm az elismerő szavakat!

Másodjára pedig…
Igazatok van abban, hogy a kategorizálás, nem teljesen fedi a valóságot, de hát…

Ez egy hosszú, regényes történet. Kanyarog.

Be kell látni, hogy a történetet az írója nem kitalálja, csak lejegyzi. Mint a valóságban, úgy itt sem jó, ha állandóan belepiszkálok a szereplők sorsába. Nekünk sem kellemes, ha a deus ex machina, - az isteni akarat – állandóan beleszól a dolgainkba, ezért ezt én sem teszem meg a szereplőimmel. Nem is feladatom. Az író megalkotja a történet indításakor a szereplők jellemét, hátterét, viselkedésének fő motívumait, aztán ŐK élni kezdenek. Egyebet nem tehetek, mint, hogy lejegyzem a történetüket. Ha mást tennék, azzal elrugaszkodnék az életszerűségtől, ezt pedig nem akarom. Akkor sem, ha sokan adnak az átlagot lerontó egy pontot azért, mert a tizenöt éves fiúk és lányok, nem kezdenek dugni már az első órában. Ezek ilyen fiúk, és ilyen lányok. Nem az én kapott pontjaim érdekli őket, hanem a saját szájuk íze szerinti élet.
A cselekmény indításakor valóban családi kategóriába esett a mese, de közben telt az idő, s fejlődtek a szereplők. Nem lehet, ennek megfelelően minduntalan átkategorizálgatni a történetet, mert akkor két, vagy három helyen kellene keresgélni a folytatásokat. (Még sok kanyar vár ránk a befejezésig)
Bevallom, hogy magam is hibás vagyok abban, hogy kissé bugyután kezdtem tördelni, és számozni a fejezeteket, ezzel még a szerkesztők dolgát is megnehezítettem, de menet közben ezen sajnos már nem tudok változtatni, bármennyire is szeretném. Emiatt nem könnyű megfelelő sorrendbe rakni a folytatásokat, de érdemes, ezek nem különálló epizódok, mint egy szappanoperában, hanem szorosan egymáshoz tartozó, és időrendileg is egymást követő fejezetek.

Remélem, ezekkel a gondokkal együtt is, kellemes olvasmányt adok azoknak, akik ki tudnak egyezni ezzel a fajta hosszabb, és regényesebb történettel, - regénnyel.

Köszönöm a figyelmeteket, és további jó olvasást kívánok mindenkinek, akinek tetszik a leírás, amely a szereplők életpályájának alakulását tartalmazza!

Remete.
#2 d. 2008. 05. 21. szerda 08:21
Hmmm. Ez egyre jobb és jobb. Már nagyon várom a folytatást. Csak szerintem ez már nem családi kategória. De akkor is messze felülmúl mindent amit eddig olvastam.:)) Csak így tovább