A+ A-

Szőke matektanárnőm... 3. rész

"négyzetre - emelés"
... péntek délután öt óra...
... második emelet... brrr - szól a csengő, a szokásos színjáték - jó napot fiatalúr !
... kezét csókolom tanárnő... ezt el kell játszanunk... csak ami utána jön az már nem színjáték, hanem a pedagógia csúcsa és völgye :)))
Ma kicsi tanítványom amit eddig tanultunk zárójelbe tesszük és négyzetre emeljük... vagyis legelőször te kényeztess és tedd ezt szép lassan centiről - centire élvezzem ki csókod minden érintését... kezd a szememen.. ,gyere forró ajkamra... add a nyelved... selymesen ölelkezett a két kis pajkos táncoltak simogatták egymást... hol egyik szájban - hol a másikban...
Mikor kedvenc dombságomon jártam sóhajtott fel s háta alá nyúlva - ölelve kidomborodott mindkettő... tudtam itt már több időt kell tölteni, mert nagyon szerette, ha melleit becézik. Korát meghazudtoló kemény duzzadt tornyok s azok az édes bimbók... finoman nyalogattam majd egyre erősödő szívással keményítettem eprecskéit... sóhajai... nyögései sűrűsödtek s egy apró rándulás jelezte jó úton haladok... Andrisom szólt érezted élveztem... igen drága Eszterem... de hol vagyok az édentől. Szerette ha a köldökébe csókolnak szinte abban a pillanatban altestét kidomborítja és felkínálja... számmal , nyelvemmel eljutottam a kitáruló kehelyhez, amely ajkai hívogatón kinyílva csókra éhesen vártak... minden nyelv érintésre rándult egyet s kibújt közüle a gyöngyöcskéje s egyre duzzadt... ajkaim közé vettem s mohón szopva az egész test vonaglott... ujjaimmal hüvelyébe finoman felnyúltam és lassan járatva benne extázisig jutott... egyszer csak egy pontnál elkapta a kezem és sikított - ne tovább itttttt... s megindult belőle a kéjnedve ami végig a gáton a popsijáig fojt... ahol megnedvesedve kicsit betoltam az ujjam... jó édes suttogta... ma ott is leszünk... csak most te következel.
Azzal felegyenesedett fölém a szeme tiszta fátyol volt s gyönyörűség volt arcába nézni, ami elárulta végtelen boldogságát. Hosszan csókolt s csak utána kezdte kényeztetni mellem és a két kis bimbót, ami kellemes borzongást váltott ki belőlem. Csak utána haladt le a hasamon s félkemény falloszom kicsi kecses ujjai közé fogva elkezdte nyelvével cirógatni... nem húzogatta még rajta a bőrt... csak lassan kezdte bejárni minden centijét... le a herémig majd vissza... egy rövid csók a makknak és fojtatta a nyelv játékos útját... ahogy keményedett úgy erősödött a szájmunka s nyelve hegyével a kis nyílást izgatta... nyögtem , mert ez már fantasztikus érzés volt... oly ügyesen eltüntette szájában az egész falloszom, hogy csodáltam nem fullad meg... le egész a torkáig - leengedte olykor.
Eszterem nagyon tudta mikor kell elfoglalni helyét a nyeregben, mert nem várta ki a teljes keménységet hanem a szavaival éljek úgynevezett puncicsókkal ingerelte izgatta tovább, mert a nagy makk volt a dilije... nagyon érzékeny volt a hüvelybemenetnél... egyszerűen extázisba került ha ott érintkeztünk... most már a légzésem és pulzusom egyre szaporább lett...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.3 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 11. 22. vasárnap 06:35
Nagyon jó!
#3 tiborg 2014. 07. 6. vasárnap 05:10
Fejlodik,egyre jobb...8
#2 papi 2014. 04. 9. szerda 05:45
Egész jó
#1 Törté-Net 2006. 06. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?