A+ A-

Szőke matektanárnőm... 7-8. rész

"trigonometriai gyakorlatok"
... késő délután volt és cél nélkül bolyongtam a városban. Séta közben eszembe jutott, hogy beülök egy moziba, mert tanulni nem volt aznap kedvem. A mozi, mint program sem vonzott túlzottan.
Eszembe jutott Eszter, - vajon mit csinálhat? - zavarnám - e ha felhívnám? - így tanakodtam magamban és nem vettem észre, hogy már a lakása felé járok. Egy hirtelen ötlettől vezérelve elővettem a mobilom és a gyors keresőben megkeresve Eszter számát már hívtam is. Sokáig kicsengett s úgy voltam vele kinyomom, mikor egy fátyolos hang beszólt, - tessék...
... úgy tűnt nem egészen van a jelenben az én Eszterem... zavaromban mondom, ha nem alkalmas akkor... de visszazökkent és mondja dehogy zavarsz... - közben beszűrődött egy idegen hang is...
valaki van még ott... érezte a várakozó szünetet és gyorsan felkacagott.. 吀Te féltékeny vagy... gyere fel és meglátod ki van itt... mogyoróbarna haj... - soroljam tovább...?
Az áldóját hisz ez Anita... csak annyit rikkantottam, - megyek.. !
Kikapcsoltam a telefont és szaporábbra vettem a lépéseim. Nem sokra rá már a lépcsőházban az ajtó előtt álltam... kettesével vettem a lépcsőfokokat. Nem kellett csöngetnem, mert saját kulcsom volt ha netán nincs itthon ne az utcán várjak. Így anélkül, hogy megzavartam volna őket beléphettem.
Az előszobából a nappaliba léptem ahonnan nyílik a hálószoba. Az ajtó félig nyitva és már belépésemkor hallottam a félreismerhetetlen hangokat, amelyet a gyönyörök birodalmában járók adnak ki magukból. Félre ismerhetetlen volt, hogy két nő szeretkezik egymással, mert sóhajaik és halk apró sikolyaik egyértelművé tették. Lassan lopakodva, mintha tilosban járnék közelítettem meg a hálót... ezzel magamban is vért korbácsoltam fel s fokoztam a vágyam az általam szeretett nők iránt. Mire az ajtóhoz értem ledobáltam magamról mindent s megálltam az ajtóban gyönyörködni az elém táruló látványban. Az ágyon felül Anita négykézláb Eszter fölött hatvankilences pózban s kényeztették egymás punusát. Eszter apró kis rózsaszín nyelvecskéjével mélyen Anita kelyhében nyalakodott s gondolom ugyanezt tette ő is Eszterrel, mert teljesen el voltak egymással foglalva a külvilágról mit sem tudva.
A gyönyörű mogyoróbarna bajuszú rózsakehely vonaglott a kéjtől a falloszom meg úgy meredt, hogy alig tudtam megállni, hogy ne rontsak ajtóstól a házba, mármint Anitába... lassú léptekkel hozzájuk léptem és Anita punusa és Eszter nyelve közé illesztettem a falloszom... egy pillanatra de csak egyetlenre megállt a nyelv mozgása s aztán egy sóhajjal köszöntötte és a nyelvecske végigszaladt le egész a herémig... majd ugyanezen az úton vissza... nyelve hegyével megtámasztotta a makkom s az egy hangos cuppanással eltűnt az alagút bejáratában... Anita a nem várt érzésre egy kissé összerándult, de ez olyan volt,mintha a száj rázárt volna. Lassan haladtam befelé s a nyelvecske a csiklóról a herémig nyalta az utat s ahogy jött kifele a makkig... csodálatos volt ez a játék. Anita a feszes popsiját körbe - körbe mozgatta s éreztem rándulásain, hogy közel az orgazmusa. A feje mozgásából ítélve gyorsított Eszter csiklója körül is és két ujja gyorsabban járt ki - be.
Mint egy vihar úgy vonult végig rajta az orgazmus... Eszter megfordította és most Anita került alulra abba a pozitúrába s őt támadta a falloszom s simogatott Anita nyelvecskéje. Lüktetett az ölem
majd szét pattantam, Eszter sóhajtásai közt ami valahogy oly távolról jött, mert a halántékom is lüktetett a visszafojtott magömléstől... András a popsimba élvezz... jókor jött a kérés... teljes díszében pompázó falloszom ami tiszta lucsok volt könnyedén becsúsztattam a nyílásba és lassan majd egyre gyorsabb mozdulatokkal járattam benne. Anita a drága közben szájába vette heréimet és szopogatta kedvesen amitől még jobban begerjedtem, remegve ordítottam ahogy bele élveztem a popsijába. nem tudom meddig álltam ebben a pózban, de Eszterem sem akart mozdulni, inkább nyomta a farát közelebb, hogy ne csússzon ki belőle falloszom addig, míg teljes ernyedés nem áll fenn. Csakhogy esze ágában se volt ernyedni oly jól érezte magát benn. Mikor mindkettejükkel voltam mindig így volt, kettejük látványa nem hagyott ernyedni. Lassan engedtem kisiklani és elmentem zuhanyozni és visszatérve az ágyra dobtam magam, még mindig jó félkeményen.
A lányok is elmentek zuhanyozni és nagy viháncolás közepette jöttek vissza. Mindketten jobbról - balról ledőltek mellém és kiderült a viháncolás rejtélye... azt forralták ki, hogy mindketten egyszerre csókolnak meg. Egyszerre még két nővel nem csókolóztam, s ettől lett még bizarrabb az együttlétünk. Anita egy idő után sűrűbben vette a levegőt, s már nem volt neki elég, s lehaladt a testemen és a falloszommal kezdett barátkozni újból, ami a tiszteletére újból kemény és délceg lett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.73 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 11. 24. kedd 06:30
Egész jó!
#4 tiborg 2014. 07. 6. vasárnap 08:04
Ez zagyvasag.Gondold meg mit/hogyan irsz.
#3 A57L 2013. 10. 28. hétfő 04:32
Nem rossz.
#2 cezarmj 2011. 09. 7. szerda 17:01
jó a történet...
#1 Törté-Net 2011. 09. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?