A+ A-

Szőke matektanárnőm... 6. rész

"trigonometria"
... teltek múltak a napok és az én tanárnőm délelőtt szigorú volt, de mikor esténként találkoztunk maga volt a gyengédség tökéletessége. Általában a szerdai és pénteki napokat hagytuk meg találkozásnak, de rendkívüli esetben bármikor, mert volt olyan is, hogy nem bírtam nélküle vagy fordítva. Azt azért betartottuk, hogy odacsörögtünk egymásnak, nehogy zavarjuk a másikat.
Történt is egy nap, hogy családi okok miatt nem tudtam bemenni az előadásra és csak úgy bejelentés nélkül felmentem hozzá. A szokásos, mintha már hazajönnék a másodikra... a csengő berregését is ismertem... egy rövid-egy hosszú... ez volt a jel, de most csak megnyomtam rendesen...
Ajtót nyitott s egy szál köntösben volt... ami nem is lett volna furcsa, mert nem az első eset lett volna...
- csak a tágra nyílt szem s a kérdés - Hát Te?
Földbe gyökerezett a lábam, ilyen még nem fordult elő. Látva meglepetésem, - Semmi baj - mondta -, csak van egy tanítványom itt, akit korrepetálok, mert vannak dolgok, amik nem mennek neki, de nyugodtan gyere be.... Láttam rajta, hogy átsuhant valami mosolyféle az arcán, ezt tudtam valami turpisság, mert ennyire már ismertem.
Belépve egy a nappaliba egy gesztenyebarna hosszú hajú lányt találtam, aki igencsak lengén volt öltözve, mert csak a kis melltartója és a tangája volt rajta... próbálta szegény takarni magát, de Eszterem rászólt - hagyd ő is itt korrepetál, inkább ismerkedjetek össze, mert egy pár órát együtt fogunk gyakorolni....
A lány nem értve vagy inkább nagyon is megértve a mondottakat elpirult... így még szebb volt.
Ekkor hozzám lépett Eszter és felszólította Anitát ( így hívták a lányt ), ő is... és ketten elkezdtek vetkőztetni szép lassan komótosan. Minden egyes érintésükkel fokozták a megismerés vágyát a beteljesülés felé. Ahogy lekerült a felső ruházatom Eszter csókjaival árasztotta el mellem s bíztatva Anitát is erre... haladtak lefelé, hogy övcsatom kioldva a nadrágomtól megszabadítsanak. Lecsúszott a bokámig a nadrág és a boxeralsómon keresztül simogattak és csókolgatták egy merevebb falloszom.... közben suttogta Eszter - Anita így meg Anita úgy... mint aki oktat... nagyon jó tanítványnak bizonyult, mert az alsóból kibújó falloszomra egyből egy nagy cuppanósat nyomott.
Eszter és Anita nyelvükkel táncot jártak a makkon, majd végigfutottak rajta s hol egyik hol másik vette ajkai közé. Valami fantasztikus érzés ilyen kényeztetésben még nem volt részem - hát még a folytatásban.
Hanyatt döntöttek és mindketten négykézláb ereszkedve kínálta fel punciját, amelyet felváltva kényeztethettem. Volt egy hamvas barack, mely magját kínálta s egy mogyoróbarna domb, amelyen málna illatozott... hol a barackosban járt nyelvem s hüvelyét is rátűzve izgattam s másikat ujjaztam a hüvelykkel meg a málnát pirosítottam... aztán váltottunk... ami nagyon tetszett a lányoknak, mert ölük egyre nedvesebb és forróbb lett... Anita bírta legkevésbé a kiképzést, mert hamar elindult nála a csörgedezés s kérte, hogy ő kapjon a falloszból ízelítőt először... rá is ereszkedett magába engedve az egészet bár nyögve, de azt éreztem, hogy ez a hang az élvezeté nem a fájdalomé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.46 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2015. 11. 22. vasárnap 06:51
Ez a legjobb!
#7 tiborg 2014. 07. 6. vasárnap 07:52
Eddig ez a csucs!
#6 A57L 2014. 01. 18. szombat 04:52
Nem rossz.
#5 Shavo 2011. 09. 29. csütörtök 01:10
Nem rossz.
#4 cezarmj 2011. 09. 7. szerda 08:53
király, folytasd!
#3 Brutus 2011. 09. 6. kedd 15:50
Nagyon jó lett. folytasd
#2 kendy981 2011. 09. 4. vasárnap 17:02
csucs ez a történet
#1 Törté-Net 2011. 09. 2. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?