A+ A-

Reggelire anya

Fordítás
Eredeti történet
Eredeti író: Mikelh
- Jó reggelt Robert! Mit szeretnél reggelire?
- Te tudod, mit szeretnék! De mivel te nem akarod azt megadni, amit kérek így csak kávét!
- Oh, Robert még korán van és miért csinálod ezt minden reggel?
- Te vagy az, aki mindig azt mondja, hogy addig beszéljünk arról a dologról, amíg kész nincs vagy nem kapjuk meg, így hát azért beszélek így.
- Robert ez nem csak valami örültség?
- Miért van az, hogy örültségnek hangzik az én számból, hogy nagyon vonzó vagy? Sok férfi vonzónak talál és el szeretne menni veled. Látom azt, amit ők is látnak. Meg szeretném simogatni a finom és puha bőrödet, szeretnék nagyon közel férkőzni hozzád. Csak nyisd ki a felsőgombodat a blúzodon és így betudnám, csúsztatni a kezem a blúzod alá.
- Nem Robert, nem tudom megengedni neked! Nem vagyok én egy kurva, hanem az anyád vagyok. Nem engedhetem meg ezt, hogy ezt csináld velem. Kérlek, állj le. Könyörgöm, hogy állítsd le maga! – ekkor már Nola majd nem sírt már.
Már mindent megpróbált és ez egyre rosszabb lett. Robert egy tökéletes fiú volt tizenkilenc éves koráig, addig minden a rendes kerékvágásba ment. Az középiskolát elvégezte szerelő lett egy műhelyben, kilenc hónapja ott dolgozik már. Körül belül három hónappal ezelőtt minden megváltozott, szexuálisan más lett mind az előtt. Elkezdet Robert udvarolni az anyjának, először megdicsérte, hogy milyen csinos és milyen szép a lábai. Az anyja ekkor még csak megköszönte mivel azt hitte, hogy ez aranyos és játékos viselkedése ez a fiának. Egy pár nappal ez előtt Robert meg kérdezte, hogy „Anya, milyen méretű melltartott hordasz, milyen méretű bugyit és harisnyát hordasz?” Ez furcsának tűnt először, de az anya egy kis gondolkodás után azt hitte, hogy valami szép fehérneműt akar ajándékba venni Robert. Ekkor megmondta, hogy melltartóba 36C amerikai méretett, vagy európai méretben 80C hord. A többi kérdésre is részletes választ kapott, tehát felfedte az intimebb méreteit is. De ez a kérdés nem volt szokatlan mivel régebben is beszélgettek a szexről, amíg Robert fiatalabb volt, de ez a beszélgetés már más volt mind az eddigiek mivel Robertet körül vette az izgalom. Csak akkor fogót, gyanút az ajándék ügyben, amikor Robert megkérdezte tőle, hogy szeretkezet-e már análisan. Ezt a gyanút jobban megerősítette, amikor hálóingbe ment Robertett ébreszteni és ekkor Robert a következőt mondta: - Tudod anyu, hogy a nők mellei egy idő után megereszkednek, de tiéd még mindig jól néznek ki melltartó nélkül?
Először csak megköszönte a bókot, de amikor már többször is előfordult akkor magában megkérdezte: „Te jó Isten mi folyik itt? „ és hangosan rendre utasította Robertet: - Milyen viselkedés ez? Hogy mersz így beszélni velem hiszen az anyád vagyok?
- Ez van akkor, amikor szép mellekkel rendelkezel és én meg mondom neked, hogy milyen szépek.
- Tudod, a lányoknak mond ezeket és ne nekem, ez akár milyen hízelgő is: De nekem nem megy ez és szörnyen is viselem.
- Én már nem akarom azokat a lányokat. Nem találom többé őket olyan vonzónak, mint amilyenek az idősebb nőket találom. Szeretnék már egy ilyen nőt magamnak mind amilyen te vagy. Szeretném érezni a keze simogatását, amikor vele vagyok, szeretném érezni a finom puha bőrét minden alakalommal. Én akkor érzem valakinek magam, amikor ilyen nő van a közelemben és nem lányok.
- Adj a lányoknak időt édesem és rájössz, hogy ők is ilyen nők.
- Oké anyu! De akkor miért van az, hogy itt vagy mellettem és én veled szeretnék szeretkezni, a te testedet kívánom mind azok a férfiak, akik téged megnéznek. Miért nem engeded, hogy meg érintsem azokat a szép melleket?
Majd látta amint a fia a kezeit a mellére helyezte, de ő nem állította meg azt. Ő leengedte a kezét a melleiről és megmutatta a fiának azok azt a szép bimbókat, amelyek már meg voltak keményedve és majdnem átszúrták a hálóinget. Ő ekkor azt gondolta, hogy ez csak fizikai érintés és ugyan olyan lesz mind, ha egy idegen menne neki, aki véletlenül megérinti azokat. De ekkor még letudta a fiát szerelni erről a dologról azzal, hogy azt mondta: - Nézd drágám ez nem helyes és nem megfelelő viselkedés!
Eltelt egy pár nap anélkül, hogy történt volna valami rendkívüli és ekkor Robert megint előállt, azzal, hogy szeretné megérinteni és megsimogatni az anyja melleit. Nola visszautasítása nem volt tartós mivel lassan ő is hajlott arra, hogy jól esne egy kis becézgetés neki is, valamint talán lenne egy kis nyugta is.
- Nézd édesem, ha megengedem, hogy testápolóval bekend, a lábaimat, akkor normálisan fogsz beszélni és viselkedni velem?
Nola leült a kanapéra, a hosszú lábait kinyújtotta, majd a kezében lévő testápolós dobozt a fiának átadta. Érezte a frissen borotvált lábain a testápoló hidegségét majd a fia kezének a melegségét, ahogy a testápolót szét kenni a lábán, majd masszírozni kezdi a combjait is. A kezek könnyedén csúsztak a végig a selymes, sima bőrön és ellazult teljesen és átadta magát az élvezetnek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.38 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zsuzsika 2016. 11. 24. csütörtök 16:43
Közepes
#12 zsuzsika 2016. 06. 15. szerda 09:43
Nem tetszett.
#11 genius33 2016. 05. 22. vasárnap 15:46
Lehetne jobb is ha nem lenne az a sok "anyu"... baromi idegesitő. -.-
#10 A57L 2016. 05. 10. kedd 07:22
Jobbat vártam.
#9 davee10 2016. 05. 7. szombat 05:08
Közepes!
#8 sunyilo 2016. 05. 4. szerda 20:01
Tetszik.
#7 RAVETRAIN 2016. 05. 4. szerda 11:55
What the...?
Ilyen is van? smile
Egész izgató lehetne, csak kár, hogy leribancozta az anyját!
#6 veteran 2016. 05. 4. szerda 10:53
Nem tetszett.
#5 cscsu50 2016. 05. 4. szerda 09:40
Közepes!
#4 papi 2016. 05. 4. szerda 07:54
Egész jó
#3 listike 2016. 05. 4. szerda 07:11
Nem volt rossz.
#2 feherfabia 2016. 05. 4. szerda 06:14
Közepes!
#1 Törté-Net 2016. 05. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?