A+ A-

Szőke matektanárnőm... 11. rész

"riposzt... megismételve"
... hétfőn mindig nehezen térek magamhoz, most különösen, mert még mindig e csodás hétvége hatása alatt voltam. Hajnalban Viki cikázott át rajtam, mintha teste most is rajtam hullámzana sikítva a gyönyörtől. Ennek az álmodozásnak vetett véget a mobilom hangja, - Halló... mondtam be és alig tudtam ásításom elnyomni... - Halló a vonal túlsó végéről a jól ismert hang... Eszter volt.
Bejössz ma az egyetemre?, - szeretnék veled beszélni... nagyon hiányzol és szeretném elmondani miért nem lehettem ott. Oké, - mondom találkozunk, mert egy konzultáción részt kell vennem... hazudtam, mert egyáltalán nem akartam bemenni, de most már muszáj lesz... még egyszer lehunytam a szemem és felidéztem Viki gyönyörű arányos és formás testét, amint teljes átéléssel lovagol meg, kellemes borzongás futott végig rajtam.
No lassan észhez kell térnem... kivonszoltam magam a fürdőbe és frissítő zuhanyt vettem.
Farmert és egy pólót kaptam magamra és a nyomaték kedvéért egy mappát, mintha igazán suliba készültem volna. Eszter a szertárba hívott, hogy ott nyugodtan beszélgethetünk. Belépve egyből elkapott, és minden kertelés nélkül rátapadt számra, hogy minden ellenállási tervem csődöt mondott. Eltökélt szándékom volt ugyanis, hogy kimért leszek, de ezt romba döntötte ezzel a húzással. Vadul kereste nyelvem, s rátalálva ölelkező táncba kezdtek. Mint a vad ki félti prédáját elengedni, úgy feszült testünk a másiknak. Eszter csak tessék, lássék védekezett, hogy mindjobban felcsigázzon, a szertár asztalig hátrált s ott hanyatt döntöttem. Lábai az égben kalimpáltak, és tangáját egy mozdulattal letéptem s gyönyörű borotvált puncusa csábított, hogy még jobban izgalomba hozzam. A gyönyör első cseppjei már jelentkeztek az ajkakon. Szétnyitva a nagy ajkat, kínálta magát a már borsónagyságúra duzzadt csiklója. Forró leheletem és nyelvem csak fokozta izgalmi állapotát s az első orgazmust pillanatokon belül átélte... remegett, hullámzott az egész test... nadrágom amit közben a leengedtem szabaddá vált falloszom, ami teljes harci díszben várt bevetésre... úgy az asztalon hanyatt fekve tövig engedtem... a nem várt behatolástól megremegett...
előbb felsikoltott, majd kéjes nyögéssel emelte fenekét, hogy minél simábban csússzon és töltse ki az egész alagutat. Büntetni akartam a durvasággal és ellenkező reakciót váltott ki... őrjöngött az új közösülésünktől. Teljes extázisban volt Eszter... - no meg én is megfeledkeztem teljesen, hogy hol is vagyunk. Mintha nyílt volna az ajtó vagy csak hallucináltam, azt hiszem szerettem volna tudat alatt ha Levi nyit be és meglátja, hogy velem van Eszter. A tudatomig, hogy idáig jutottam, már a puszta gondolattól is csodásat élveztem. Az egész tárat Eszternek ajándékoztam.
Öltözködés közben jutott eszembe, hogy Vikinek ígértem a délutánt. Eszter kérdezte, - este feljössz? Jaj, - nem tudok, mert készülnöm kell holnapra és ráadásul a jegyzeteim meg ott maradtak az egyik osztálytársamnál. Eszter hosszan méregetett a szemével, barnahajú?, vagy netán szőke?
Nagyon rossz hazudozó lennék, mert látszik rajtam, ha nem mondok igazat, így közöltem is is.
No találja ki, hogy melyik lányhoz megyek. Nincs semmi probléma András mondta, - végül is szabad ember vagy !!, - egy kicsit most meginogtam, de erőt vettem magamon és egy búcsú puszi után elviharoztam.
Délutánra megígértem Vikinek, hogy megyek hozzá. A szülők megint oda vannak és mondta van jakuzziuk, amit ki kell próbálnom. Ó ha tudná én még nem is láttam ilyet, s őneki ez természetes dolog, hogy van, - meg fedett úszómedence ha az idő téliesre fordul. Mikor az első megcsalási visszavágást rendeztük a nyár végén, akkor is üres volt a ház. Csodás délutánt töltöttünk el együtt.
Most Anitát nem viszem magammal, csak mi ketten... bele borzongtam...
Még bőven van időm hazamenni és pihenni egy keveset és rendbe hoznom magam. Hazafelé az úton ezek a gondolatok kerengtek a fejemben. Otthon engedtem egy kellemes kád vizet és elnyújtózva benne pihentettem magam és álmodoztam a délutánról.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.96 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 11. 24. kedd 07:01
Nagyon tuti!
#3 tiborg 2014. 07. 7. hétfő 07:46
nesze semmi,fogd meg jol!!!! gyengekozepes(5)
#2 A57L 2014. 01. 18. szombat 04:50
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2011. 09. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?