A+ A-

Szőke matektanárnőm... 2. rész

"másodfokú egyenlet"
... ólomlábakon telt az idő szerdáig, hogy mehessek a korrepetálásra. Látva otthon anyám, hogy mily ideges vagyok csak nyugtatott... - csak figyelj oda mit magyaráznak és mutatnak és nem lesz semmi gond, jó eszű és ügyes gyerek vagy. Ha tudta volna az izgalom valódi okát lehet, hogy lecsavart volna egy atyulást.
Repülve érkeztem a másodikra s most már az ismerős csengőt nyomva vártam az én tanítom megjelenését az ajtóban. Eszter szélesre tárta az ajtót s hangos jónapottal üdvözölt s kacsintott ez a szomszédok miatt van, mert adni kell a látszatra. Benn aztán elkapott s nem akart levegőt adni úgy csókolt. Vártalak már kis diákom... belebújtam a hajába érezni édes izgató illatát. Tetszik? - kérdezte, mármint az új parfümöm "Angel" márka egzotikus virágkeverék... eszméletlen buja illat. A nyakát csókoltam az édes selymes pihéket... megrészegülve s lassan köntösét centiről - centire csúsztattam le , minél tovább tartson a felismerés látványa.
Előbújtak formás vállai, s mikor mellei felé közeledtem, hátravettette fejét, hogy minél jobban kidomborodjanak, amúgy is gyönyörű telt idomai... két kezem közé fogva felváltva csókoltam eprecskéjét, ami izzott vöröslőn a domb tetején.
Gyönyör útján haladva késleltetve minden percet, minél tovább tartson a bársonyos bőrön az út.. ,le a vénuszdombig... két kezével beletúrt a hajamba s nyomta fejem öléhez, amely a felfokozott lélegzetétől hullámzott, mint a tenger.
A kis hamis egy cseppet tett a parfümből a kis bajuszka fölé is, mert újfent felkorbácsolt az illata. Ujjaimmal félre simítottam a kis aranyszőke pihéket amely fazonra nyírva , mint egy kis bajusz ékesítette a gyönyörök kelyhét. Nyelvem gyorsan megtalálta az utat az ajkakhoz, melyek már hívogatón várták, hogy kényeztessék őket. Csak nyelvem hegyét érintettem először hozzá és lassú körözéssel csalogattam elő gyöngyöcskéjét, mely ott domborodott szemem előtt. Sóhajtásai, nyögései egyre erősödtek... lehajolt hozzám mélyen számba mártotta nyelvét úgy csókolt... Andrásom én is, én is, kérlelt... - előbb had kényeztesselek én... legalább a ruhádtól szabadítsalak meg... én vetkőztesselek le... hagytam, hogy kedvére vetkőztessen, s egy futó csókot leheljen meredező falloszomra, s újból visszatérdeltem combjai közé s most már keményebben dolgoztam a nyelvemmel... élvezte nagyon, mert fejem állandóan egy pontra irányította... mikor nyelvemmel behatoltam hüvelyébe egy nagyot rándult a teste és egyszerűen ráélvezett a számra... nem bírom tovább sikította és maszatos számat csókolva, bal kezével elkapta falloszom s vadul járatni kezdte rajta kezét... végig csókolta a mellem, hasam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2015. 11. 22. vasárnap 06:29
Nagyon tetszett!
#8 tiborg 2014. 07. 5. szombat 07:50
ok,de valtozatok egy kaptafara?
#7 papi 2014. 04. 9. szerda 05:45
Tetszik
#6 A57L 2013. 10. 28. hétfő 04:32
Nem rossz.
#5 cezarmj 2011. 09. 7. szerda 17:35
nagyon jó!
#4 Shavo 2011. 09. 7. szerda 13:17
Nem rossz. smile
#3 cezarmj 2011. 09. 7. szerda 08:54
jó szép történet.
#2 Brutus 2011. 09. 6. kedd 15:43
Kicsit gyors a lefolyása a dolgoknak de tetszik
#1 Törté-Net 2006. 06. 10. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?