A+ A-

Mazohista lettem?

Nem tudom, hogy valaki születik -e mazohistának vagy valamilyen esemény alakítja az életét ebbe az irányba. Egy biztos: én magam 36 éves koromig semmiféle jelét nem tapasztaltam mazo érdeklődésemnek. Akkor azonban történt valami...
Közgazd kiegészítő záróvizsgáimra készültem. Bármilyen hihetetlen, számomra a legnagyobb problémát a nyelvvizsga jelentette. Alapdiplomám megszerzésekor még nem volt kötelező az idegen nyelvi vizsga, mire pedig munka mellett eljutottam a második diplomámig, addigra pont bevezették. Nem volt mit tennem, szabadságot vettem ki és - vidéki lévén - felköltöztem férjem nagynénjéhez Budapestre. Ő egy özvegy - akkortájt hatvan körüli - gimnáziumi német nyelvtanár volt és az ő szigorú felügyelete és segítsége mellett 3 hét alatt felkészültem a nyelvvizsgára. De ez a 3 hét borzasztóan nehéz volt. Először is távol a családtól( két gyermekem otthon a férjemmel), nyelvérzék nélkül és ami a legszörnyűbb volt: képtelen voltam megjegyezni a német szavak névelőit, a der, die das - t. Már nevetséges volt, hogy még véletlenül sem találtam el. Nem csoda, hiszen csak 1/3 -ad esélyem volt a jó válaszra.
Ez lett a vesztem...
A nagynéni - nevezzük Margónak - annak idején apácáknál nevelődött és tőlük átmentett szigorával próbált ösztökélni. Mivel ritkán találtam el a helyes névelőt ezért kitalálta, hogy -felnőtt asszony létemre - megszégyenít; ahányat tévesztetek, annyit fog a fenekemre csapni. Először nevettünk rajta, kétségtelenűl restelltem magam, de Margó szigorú volt. Nevetve, de lehajoltam és ő pontosan kimérte a penzumot. Nem ütött nagyot, csak úgy formálisan a tenyerével. Működött is ez a dolog: én el akartam kerülni ezt a kétségtelenül megalázó, gyerekes helyzetet és igyekeztem. Ennek ellenére esténként mindig volt némi restanciám. A hibaszámnak megfelelő fenékre verést megkaptam, mentem vissza ismételni és azután már többé - kevésbé hiba mentesen tudtam. Volt ennek a fenékre verősdinek bizonyos szexuális töltete is - főleg az estinek -, amit mind a ketten éreztünk, de hallgattunk róla és tudomásul vettük. Margó ugyanis lefekvés előtt - a TV nézés után még úgymond átismételte az anyagot. Hiba persze ilyenkor is volt, de már lefekvéshez készülve csak hálóing volt rajtam, az is baby doll ráadásul bugyi nélül. Nos a lefekvés előtti utolsó penzumot tehát már a meztelen fenekemre kaptam. Nem hagyott ki napot, minden este eljátszotta a szigorú tanárt. Nekem nem fájt, neki láthatóan élvezetet jelentett, ezért nem is nagyon ellenkeztem. Csak az első alkalommal játszotta meg magát amikor kiparancsolt az ágyból, hogy "...gyerünk ki az ágyból! Bokafogás" felkiáltással lehajoltatott, hogy " Jéé!! rajtad nincs is bugyi? na nem baj" megjegyzéssel elcsattogtatta az adagomat.
Másnap már nem zavartatta magát, és " na mutasd a segged" felszólítással elfenekelt. Talán meg is lepődött volna, ha történetesen bugyit húztam volna. Gondolkodtam is ezen a dolgon, és egy alkalommal amikor hálóinget váltottam, a falatnyi felsőrész alá bugyit vettem fel. Kiváncsi voltam a hatásra. Meg aztán azt is el akartam dönteni, hogy mi a lényegesebb neki: a fenekelés vagy a meztelen fenekem látványa.
Mikor lehajoltam, akkor hatalmasat kacagot. Rögtön vette a lapot.
- Te kis huncut. Na gyorsan le azzal a bugyival. Formás feneked van, nem kell azt szégyelni. Egyébként is csak én látom, én meg már sokszor láttam - mondta. Én is nevettem és letoltam a bugyimat. Azóta sohasem vettem fel az esti műsorra.
A baj azonban egyikdélután következett be Margót két volt kolleganője látogatta meg. Ők is már nyugdíjasok; egyik Edit, tornatanárnő a másik Olgi, nem tudom milyen szakos. Én a szobában tanultam ők meg a nappaliban egyre jobban hangoskodtak. A hangerő egyenes arányban állhatott az elfogyasztott konykkal, mert vagy két üveggel megittak. Én éreztem, hogy nem illik most a képbe az én kikérdezésem, de a vekker - mert a kikérdezés idejét Margó precízen a csörgőórán beállította - elárult. Margónak bekattant a számonkérés.
- Betti ütött az óra! Kikérdezés! -kiabálta. Gyere csak, hadd kérdezzünk ki.
Nekem ez a többes szám nem tetszett.
- Csak szórakozzatok nyugodtan. Majd holnap kikérdezed - próbáltam elterelni az érdeklődést, de nem sok sikerrel.
- Nem, nem. Gyere csak! Hadd lássák Edité is, hogy milyen okos vagy.
És rögtön elkezdte mesélni a két öreg lánynak, hogy milyen ösztönzési rendszer működik közöttünk.
- Képzeljétek, ahány hibát ejt - mesélte - a kikérdezés végén annyit csapok a fenekére. A két vén lány visítva nevetett én pedig meg tudtam volna ölni Margót.
- Na ezt megnézem - döntött Edit, aki tornatanárnő létére közel száz kiló volt.
- Én jobbat mondok -, csicseregte Olgi. Mi is kérdezünk, és persze mi is csapkodjuk a fenekét.
Ez tetszett a banyáknak.. Mielőtt azonban tiltakoztam volna Margó máris kérdezett:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.42 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 12. 7. csütörtök 08:05
Nem érdemes, kedves vakon: Ugyanannyit kapna értük, mint rendes, normális emberekért.
#7 vakon53 2016. 02. 13. szombat 07:12
Én a feleséghellyébe egyenként hamarabb kinyuvasztottamvolna a három banyát.
#6 A57L 2014. 03. 27. csütörtök 06:05
Élvezetes nagyon jó írás.
#5 verő legény 2004. 08. 25. szerda 22:06
hiányzik a verés?milyen lehetsz most?kívánod -e ,hogy megint elverjenek?én szívesn kezelésbe veszlek.válaszolj !
#4 georg 2004. 07. 19. hétfő 20:05
Ha válaszolsz az e-mailemre,akkor lehet hogy nem is kell sokat képzelódnöd.
#3 kritikus 2004. 06. 29. kedd 01:24
nem problema. szerintem kellemes volt
#2 and 2004. 06. 27. vasárnap 21:25
20 évvel ezelőtt nem kellett nyelvvizsga a diplomához.Ezzel a hülyeséggel rontottad el az egészet.
#1 Törté-Net 2004. 06. 27. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?