Egy filmforgatás előélete 26. rész

Szavazás átlaga: 4.56 pont (27 szavazat)
Megjelenés: 2023. október 3.
Hossz: 11 438 karakter
Elolvasva: 356 alkalommal
Balázs felkapta a fejét, mikor meghallotta az előszóba ajtó becsapódását.. Addig a kéjes gondolatai a szerelme és a főbérlője közötti szeretkezést képzelték el. Milyen régóta izgatta a fantáziáját, hogy lássa Bettinát egy másik nővel szeretkezni. De ez a zaj valami rosszat jelenthetett. Lassan az ajtóhoz ment és kinézett az előszobába. Pár pillanat múlva nyilt főbérlő szobojának az ajtaja. Laura tétován lépett ki. Az arckifejezése nem sok jót ígért. Zavar és rémület keveréke volt az arcánn.

– Elment... Ne haragudj... Én nem tudtam... Elmondtam, hogy.. Szóval, hogy nem kell fizetni – dadogta az asszony és széttárta a kezét. Elfeledkezett róla, hogy a sebtében magára kapott köntös alatt teljesen meztelen volt.

Balázs hitetlenkedve csóválta a fejét. Pillanatokig szólni is képtelen volt. Máskor a meztelen asszony teste buja gondolatokat ébresztett volna benne, de most harag öntötte el.

– De... Hogy tehetett ilyet... Bettina... Mit szólt... Nekem kellett volna megmondanom.. A francba... Most mi lesz – sziszegte földúltan a fiú és jeges rémület töltötte el. Az hogy Bettina be se jött hozzá, hogy tisztázzák a helyzetet és így viharzott el, akár a kapcsolatuk végét is jelenthette. Legszívesebben felpofozta volna az asszony, mert ilyen dühöt még életében nem érzett. A keze ökölbe szorult az arca lángolt a fejébe szállt vértől.

– Balázs... Kérem... Bocsájtson meg... Minden olyan jó volt... Én nem hittem volna, hogy egy nővel ilyen jó lehet... Bettina olyan gyöngéd volt... – Laura szava elakadt, csak most vette észre, hogy meztelen testét mutatja a feldühödött férfinak. Zavartan húzta össze magán a köntöst és lassan a férfi elé ment.

– Beszélni fogok vele... Meglátja rendben lesz minden... Bettina okos lány... Meg fogja érteni... Ez most váratlan volt... De biztos megbocsájt neked... Nekem nem biztos – hajtotta le a fejét az asszony és két kövér könnycsepp gördült le az arcán. Balázs hirtelen haragja kezdett elpárologni. Megsajnálta a síró nő.

– Ne haragudj... Én tehetek róla... Bocsánat... És békítően megsimogatta az asszony karját. Laura felnézett és pár pillanatig nézték egymást, majd Laura Balázshoz lépett és szorosan magához ölelte. Nagy, puha mellei a fiú melléhez nyomódtak. Balázst meglepte ez a hirtelen érzelemnyilvánítás, de egy kis hezitálás után karjai az asszony dereka köré fonódtak.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.56 pont (27 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Éva596
2023. október 3. 07:59
#6
Bocs, a rendszer megtréfált. Először nem jelentette meg a hozzászólásomat, majd amikor újra írtam, megjelent mind a kettő.
2
Andreas6
2023. október 3. 06:36
#3
Egyetértek. Ezenkívül is tele van elírásokkal, hibákkal; valószínűleg egyszer sem olvasta át beküldés előtt a szerző. Odacsapott, pongyola munka.
2
Ez egy válasz sztbali 2023. október 3. 04:42-kor írt üzenetére.
sztbali
2023. október 3. 04:42
#2
– Igen – hajtottal a feléj zavartan Bettina.

Ezt nem tudtam értelmezni, de ettől függetlenül semmi erotika nincs benne. Külön epizód ez a rész és össze lehetett volna fogni az előző vagy a következő résszel.
2
T
Törté-Net
2023. október 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1