A+ A-

Egy filmforgatás előélete 8. rész

Bettina halkan nyitotta ki az ajtót. Látta, hogy szülei lefeküdtek már. Már az apja se nézte a TV-n a kedvenc sport csatornáját és az nyugtalansággal töltötte el. Egész közel ment apja ágyához és megnyugodva hallgatta egyenletes lélegzését. Bement a fürdőszobába és levetkőzött. Az elmúlt napok eseményeit végig pörgette agyában és maga számára is megdöbbentő következtetésre jutott. Várja a forgatást!
Nem gondolta volna, vágyik arra, hogy megmutassa magát idegen embereknek. Megfürdött és a fogmosás után meztelenül feküdt be az ágyába. Egyáltalán nem volt álmos és arra gondolt, ha Balázs ott volna mellette, milyen szívesen ülne bele kemény farkába.
Bizseregni kezdett a gondolatra. Itt lenne vele a szobába és az anyja nézné, ahogy lánya a fiúján lovagol. Elképzelte, hogy a látvány az anyját annyira felizgatja, hogy szétrakja lábait és simogatni kezdi nedves pináját. Biztos évek óta nem élvezett már, hiszen olyan régóta külön alszanal.
Vajon hiányzik neki? Szokott az ágyban maszturbálni? Nem emlékezett rá hogy valaha is látta volna a szüleit csókolózni-. Ő biztosan sokáig fogja élvezni a szexet. Egyre jobban izgatta a sok újdonság, amit az elmúlt hetekben élt át. Kimondottan örült neki hogy a legjobb barátnője mutatta meg neki, milyen nagyot tud két nő élvezni egymással.
Édesanyja megmozdult a másik ágyon és hátat fordított neki. A könnyű nyári takaró felcsúszott és szabaddá tette combjait és a hátsó részt. Az utcai lámpa beszűrődő fény engedni látta édesanyja hófehér fenekét. Az érzés újra előjöjj, hiába fojtotta el.
-Nem akarom látni! Nem érdekel! Nem izgat! – szuggerálta magát. Igyekezett másra gondolni, de újra és újra az a kérdés tért vissza agyába: Vajon mikor élvezett édesanyja utoljára. Aztán arra gondolt, hogy édesanyja jobbkezes és a jobb oldala bénult le. Ő is a jobb kezével szokta magát izgatni.
- Rendben – gondolta – bal kézzel még úgy sem próbáltam. Nem vagyok álmos, ez jó lesz altatónak. Mennyit élvezhet az ember egy nap? – futott át rajta a gondolat. Hanyatt fordult és simogatni kezdte a melleit. Sokáig nem szerette őket, mert mióta elkezdett nőiesedni rengeteg öreg és fiatal férfi bámulta meg egyre kerekedő melleit. Már az iskolába tehénnek csúfolták a korához képest nagy mellei miatt. Ezért ő olyan görbén járt, ahogy csak tudott, hogy elrejtse őket a kíváncsi szemek elől. Aztán ahogy kamaszodott egyre több fiú igyekezett megfogni a kerek gömböket és ő sehogy nem értette, mi lehet a jó abban, ha megfogják a mellét. Észrevette, hogy semmi más nem érdekelte őket, pedig szeretett volna kedves szavakat hallani, csókolózni, de nekik csak a melle kellett. Sok fiú próbálkozott vele, de a kudarcok után elfordultak tőle.
Végre 17 éves korában, mikor már az összes osztálytársnője túl volt az első szeretkezésen egy házibulin engedett a házigazda idősebb fiának és enyhe alkoholos állapotban vele is megtörtént amire már nagyon várt, de keserűen csalódott. A behatolás fájt és nagyon gyorsan történt az egész. Utána hetekig aggódott, nehogy terhes legyen. Nem is értette, amit a lányok meséltek, hogy milyen nagyszerű élvezet szeretkezni. Balázsig nem is járt többé fiúkkal. Igyekezett minél jelentéktelenebbnek látszani.
Semmi smink, semmi divatos ruha, semmi feltünés és igyekezett telt idomait a lehető legjobban elrejteni. De volt egy izgalmas fantázia világa. A munkahelyén a fiúk, de még a lányok is sokszor mutogattak neki pornó újságokat és élvezték, ahogy arca bíborvörösre gyullad és zavarában nem tudta hova nézzen.
Persze az igazság egészen más volt. Sokszor kifigyelte, hova teszik az újságokat és mikor a társaság ebédidő alatt elvonult ő megkereste és tüzetesen átnézte a lapok. Már nemcsak az újságokba látott, de saját agya által létrehozott vágyképekkel élvezett otthon a paplan alatt nagyokat.
Előszőr szigorúan csak hetero vágyképei voltak. Igaz néha két-három férfi is kényeztette gondolatban, de az elélvezés után szégyellte ezt a fantáziált. Mióta Balázst megismerte egészen más nő lett. Balázs megismerkedésük első heteiben csak, mint, barát közeledett felé. Neki nagyon tetszett, a kedves, csendes, jóképű fiú, aki nem akarta mindjárt a melleit markolászni. Csak azt vette észre, hogy szerelmes lett belé.
Már azt hitte nem is tetszik a fiúnak, mikor több hét után Balázs bevallotta, hogy szereti, csak addig nem merte megmondani. Megtörtént az első csók és boldogan vette tudomásul, milyen gyengéden bánik a fiú a melleivel. Hétről-hétre egyre szerelmesebb lett, és alig várta, hogy az övé lehessen. De félt is az aktustól. Ő ugyan célzott rá, hogy már nem szűz és sejtette, hogy ilyen jóképű fiúnak nem ő lesz az első barátnője.
Remegő lábakkal és hevesen dobogó szívvel ment fel a kölcsönlakásba, amit Balázs az egyik barátjától kapott kölcsön pár órára. Nagyon sok kérdés forgott a fejébe. Vajon meztelenűl is fog tetszeni Balázsnak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.41 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2016. 10. 2. vasárnap 16:19
én is azt gondolom, hogy lehetne még folytatni, de ám jó
#5 mif23 2016. 08. 19. péntek 11:27
Folytatni kéne.
#4 zsuzsika 2016. 08. 19. péntek 07:16
Közepes.
#3 feherfabia 2016. 08. 19. péntek 06:20
Egyszerű!
#2 A57L 2016. 08. 19. péntek 04:44
Nem lett rossz,de csak közepes.
#1 Törté-Net 2016. 08. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?