A+ A-

Egy filmforgatás előélete 2. rész

Az élvezés után sokáig csak csendesülő zihálásuk hallatszott, majd Bettina megszólalt:
- Ki kellene tölteni a kérdőíveket és vissza kéne vinni Lionellának.
- Igen. Igazad van - tápászkodott fel Balázs és magára húzta az alsó nadrágját,
- No csak - mosolyodott el Bettina - most kezdesz el szégyenlős lenni?
- Nem vagyok szégyenlős, csak úgy jobban tudok koncentrálni. Az előbb szórakozás volt, most jön a munka.
- Szóval te csak szórakoztál velem? - csattant fel Bettina megjátszott ingerültséggel.
- Nem - mondta Balázs komolyan - Tudod mennyire szeretlek.
- Én is nagyon szeretlek - mondta Bettina elmosolyodva és megsimogatta Balázs arcát, aki megfogta a kezét és belecsókolt a tenyerébe. Ezután felállt és két keményfedelű könyvet és tollakat keresett majd visszaült az ágyra. Szétválogatta a kérdőíveket és átnyújtotta Bettinának az egyik csomagot.
- Na kezdjük - mondta és kitöltötték a személyes adatokat.
- Úgy látom most jönnek a cikisebb kérdések.
- Na lássuk. Mikor maszturbáltál elöszőr?
- Úgy 14 éves lehettem. És te?
- Én olyan 13 éves lehettem...
- Elég korán kezdted. Nem is meséltél róla.
- Talán érdekelnek a részletek?
- Igen, de most munka van, utána viszont nagyon szívesen meghallgatnám, hogy az én szerelmem hogyan kezdte el a nemi életét - kuncogott Bettina
- Na a következő kérdés nem lesz ilyen vidám. Hány szexuális partnered volt 18 éves korod előtt?
- Nekem egy - vallotta be pirulva Bettina.
- Nekem nem volt - mondta kicsit lehangoltan Balázs. - Hány szexuális partnered volt 18 éves korod felett - kérdezett tovább Balázs - és válaszolt is - Nekem három.
- Nekem kettő - válaszolta halkan Bettina és beírta a kettes számot az előnyomtatott négyzetbe.
- Mikor szerezted az első szexuális tapasztalatodat az ellenkező nemmel? - kérdezte Balázs és egy kicsit elgondolkozott. - Én 17 éves voltam mikor először érintettem puncit.
- Én 15 voltam.
- Mikor szerezted az első homoszexuális tapasztalatodat?
- Nekem olyan nem volt - mondta Bettina és Balázsra nézett.
- Nekem egyszer egy zsúfolt villamoson egy jólöltözött öreg úr megsimogatta a nadrágon keresztül a farkamat. Én éppen fel voltam izgulva, mert egy idősebb nagyfenekű nőnek értem a fenekéhez kézfejemmel. A tenyeremmel nem mertem megérinteni, pedig nagyon szerettem volna. Szerintem simán a nagyanyám lehetett volna, de nem tehetek róla mindig vonzottak a nagymellű és nagyfenekű nők, főleg az idősebbek. Szóval féltem, hogy pofon vág vagy kiabálni fog. Hát ezért áll a farkam, mert olyan rugalmas feneke volt és olyan jó volt hozzáérni. Soha nem tudta meg, hogy egy kis kamaszgyereknek milyen élvezetet okozott.
- Ennyi volt? - kérdezte Bettina piruló arccal, mert az elképzelt jelenet és a fantáziája enyhe bizsergést indított el a lába között. És az öregúr?
- Nagyon sokan voltak és nem tudtam elhúzódni. Az egyik kezemmel kapaszkodtam a másik a nagy feneket élvezte. Választanom kellett, hogy eltolom az öreg kezét, aki meg a nagyapám lehetett volna, de én inkább hagytam. Tulajdonképpen nem volt kellemetlen, hiszen akkor már javában maszturbáltam. Igaz addig még senki nem ért a farkamhoz. Bár volt egy érdekes eset - mondta töprengve, hogy vajon most alkalmas - e erről szerelmének beszélni, de az ő fantáziájára is hatott a saját elbeszélése és kicsit tétován beszélni kezdett.
- Ez izgalmas volt. - mondta Bettina - csak ennyi volt a történet?
- Volt még egy érdekez dolog, amit még senkinek sem meséltem el, mert még ma is szégyellem - itt abbahagyta és kérőn Bettinára nézett. Már bánta, hogy belekezdett, de Bettina piruló arca és csillogó szeme egy kis bátorságot adott neki. Bettina megfogta a kezét és komolyan megszólalt:
- Abba egyeztünk meg, hogy mindent elmondunk egymásnak, még akkor is, ha kellemetlen. Kérlek, mond el. Mert amit eddig elmondtál az is nagyon izgalmas volt.
- Jó, de egy kicsit kínos, mert a mai napig sem tudom, hogyan ítéljem meg. Én mindig a lányokat, illetve ahogy mondtam a nőket szerettem és soha nem izgatott a gondolat, hogy milyen lehet egy férfival szeretkezni.
- Ezt tudom. Erről már beszéltünk, de mi történt. Olyan izgatott vagyok. Ne csigázz már!
Szóval jártam egy lánnyal. Tulajdonképpen ő volt, aki elvette a szüzességem. Amikor csak tudtunk szeretkeztünk. Sajnos ágyhoz ritkán jutottunk így sokszor amikor haza kísértem, a hátsó lépcsőnél csókolóztunk és pettingeztünk. Sokszor kiverte a farkamat és szinte minden alkalommal addig játszottam a csiklójával, amíg el nem élvezett.
- Nem csodálom, hogy élvezett, nagyon finom kezed van - nyúlt a fiú keze után és megcsókolta. Nekem is nagyon sok élvezetet okozott már - mondta mosolyogva. - Nagyon szeretem, amikor simogatod a puncimat. És mi történt?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.07 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Andreas6 2018. 01. 28. vasárnap 07:56
Jó közepes.
#2 A57L 2013. 08. 22. csütörtök 04:42
Elmegy.
#1 Törté-Net 2008. 10. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?