A+ A-

Egy filmforgatás előélete 1. rész

- Ez nagyon jól volt - súgta lihegve Bettina Balázs fülébe, és lehunyt szemmel élvezte az orgazmus csituló hullámait. Hosszú idő után először lehettek együtt a fiú albérleti szobájának nem túl kényelmes ágyán, amit csak egy személyre méreteztek. Laura a főbérlő pár hétre vidéki rokonokhoz utazott és végre nyugodtam lehettek együtt. Bettina lassan felemelte fejét Balázs melléről és a fiúra nézett. A fiú arca gondolkodó, sőt szomorú volt. Bettina ijedten kérdezte:
- Valami baj van? Nem volt jó neked?
- De minden jó volt. Te tökéletes vagy, csak van egy kis gondom.
Bettina fürkésző tekintettel nézte a zöld szemeket, melyek az elő találkozásnál megigézték. A szomorúság még mindig ott volt bennük, bár a fiú arcán megjelent egy halvány mosoly.
- Tessék elmondani mi bántja az én szerelmemet, vagy már nem vagyok a mindened?
De. Tudod, hogy te vagy a legfontosabb a világon. Nagyon szeretlek - mondta Balázs komoly arccal, majd szorosan magához ölelte. Ez az ölelés kissé kétségbeesettre sikerült. A lány felkönyökölve kutatóan néz rá, majd tétován megszólalt
- Elmaradtam pár havi lakbérrel és Laura azt mondta, hogy ha hónap végéig nem fizetem ki, akkor felmondja a szerződést. Teljesen kifogytam a pénzemből. A cégnél beígértek egy különmunkáért prémiumot, de a cég, akinek megcsináltuk nem fizetett. Már napok óta csak ezen töröm a fejem, honnan szerezhetnék pénz. Tudod hogy apáméknak inkább én küldök, másnak pedig meg kell adni.
Csend telepedett a szobára. Mind a ketten elgondolkoztak. Bettina arra gondolt, hogy abból a kevés pénzből, amit keres mennyit tudna a szerelmének adni. Szülei mind a ketten nyugdíjasok voltak, ráadásul édesanyja agyvérzés következményeként kicsit nehezen mozgott. A gyógyszerekre elég sok pénzt költöttek és Bettinának szórakozásra szinte semmi nem maradt.. Balázs újra végiggondolta kiktől kérhetne kölcsön a 3 havi lakbérpénzt, de igazán nem volt olyan jó ismerőse vagy barátja aki kisegíthette volna. Nem sokat keresett a Kft - nél és mivel csak pár hónapja dolgozott ott, azért még fizetéselőleget sem kaphatott.. Az ő szülei vidéken éltek és kisnyugdíjasok voltak. Mikor Balázs hazalátogatott, néha tudott adni egy kis pénzt nekik, de az utóbbi időben ez elmaradt..
Bettina legurult Balázsról és kiült az ágy szélére. Most nem élvezte a meztelenséget.. Balázs végignézte, ahogy telt alakjára felhúzza a bugyiját és nagy melleit belepréseli az egy számmal kisebb melltartóba és belebújik a farmarjába.
- Elkísérlek - ült fel Balázs.
- Nem - hárította el a felkínált lehetőséget Betti - most csak pihenj. Eléggé lefárasztottalak - mondta mosolyogva Bettina. - Holnap majd beszélünk. A szerelmesek csókkal búcsúztak el egymástól és Bettina következő gondolata az volt, hogy felhívja Edinát, a legjobb barátnőjét. Évek óta megbeszéltek minden apró és nagyobb történést. Abba bízott hátha most is van egy két jó ötlete, amivel szerelmét ki tudja húzni a pénz zavarból és ki tudja fizetni a lakbér hátralékát. Már a lépcsőházból telefonált neki.
- Na milyen volt? - kérdezte Edina huncut hangon szokásos rámenősséggel.
Nagyon jó volt, de erről majd később. Van egy kis gond, meg kellene beszélni.
De nem köztetek van valami baj? - kérdezte Edina aggódóan.
. Nem, dehogy. Köztünk minden OK. Röviden elmondta mi bántja őket. Egy kis csend következett, majd Edina megszólalt:
- Figyelj. Holnap a szokott helyen hatkor találkozzunk, addigra remélem eszembe jut valami.
- Köszi. Drága vagy. Imádlak - örvendezett Bettina,
- El is várom. Na csókollak öreglány, akkor holnap - és Edina nevetve bontotta a vonalat.
Bettina izgatottan várta a találkozót. Felhívta Balázs, de egyetlen használható ötlet sem jutott az eszükbe. A fiúhangja nagyon lehangolt volt. Bettina elmondta, hogy találkozik Edinával és utána felmegy hozzám.
A megszokott hely a belváros egyik kis utcájába volt. Edina fedezte fel az egyik fiújával. A különlegessége az volt, hogy L alakban építették és az kisebbik részében két box volt, amit súlyos brokát függönnyel el lehetett választani a külvilágtól, ezért a szerelmesek kedvenc helyévé vált. Mikor Bettina megérkezett Edina még nem volt ott. Leült az egyik asztalhoz és a pincérnő odament hozzá.
- A barátnője már várja - mondta a nő kétértelmű mosollyal és az egyik boxhoz vezette.. Bettina a mosolytól zavarba jött..
Edina mosolyogva várta.
- Szervusz drágám, már annyira vártalak - állt fel és szorosan magához ölelte a zavarban lévő Bettinát.
- Szia. Ne haragudj, hogy késtem...
Dehogy haragszom. Tudod, hogy rád akár örökké várok - mondta Edina és jelentőségteljesen ránézett a pincérnőre:
Két gin tonikot kérek és utána ne zavarjanak - mondta mosolyogva a pincérnőre, aki sejtelmes mosollyal bólintott és elment.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2018. 01. 28. vasárnap 07:47
Nekem tetszett, jó bevezetés.
#3 A57L 2013. 08. 22. csütörtök 04:42
Nem rossz.
#2 fekszipapa 2008. 08. 19. kedd 23:16
k0zepes
#1 Törté-Net 2008. 08. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?