A+ A-

Egy filmforgatás előélete 7. rész

Lionella örömmel hívta fel Bettinát, hogy főnöke másnap este fogadja őket.
- Nem sok időt fogtok kapni, úgy hogy készüljetek fel a kérdéseire. Főleg a kérdőív alapján lesznek kérdései, de biztos fog egy-két személyes kérdést is feltenni. Remélem nem fogtok meglepődni…- és itt hirtelen abbahagyta.
- Mi történt?- kérdezte Bettina.
- Én olyan hülye vagyok!- kiáltott fel Lionella. Annyira szeretnék nektek segíteni, hogy teljesen elfelejtettem, hogy te még nem is nyilatkoztál, hajlandó lennél-e Dianával szeretkezni. Ja és nem vagy-e féltékeny Balázsra.
Bettina egy pillanatig elgondolkozott. Hetek óta csak a forgatás jár az eszébe. Úgy érezte nagy utat tett meg az erotikában és olyan dolgok történtek vele, amiről még álmodni sem mert. Teljesen normális szexuális életet élt Balázs előtti barátaival. Jószerével senki nem mondott neki semmit a szexualitásról. Édesanyjával nem tudtak intim dolgokról beszélni. A fiúkról pedig lett volna kérdése, de senkinek nem merte feltenni. Még senki nem nyalta a pináját, és nem akarta, hogy leszopja, Balázs előtt. Nagyon örült, hogy Balázzsal élhette mindezt át. És soha nem gondolta volna, hogy egy nővel való szeretkezés ilyen izgalmas lehet.
- Hát biszexuális lettél Bettina - állapította meg magában. Diana képeire gondolt, de zavartan állapította meg, hogy édesanyja képei tolakodtak elé. A puha mellekre, a rugalmas fenékre és a háromszögű szőrzetre gondolt, ami nem kép volt, hanem valóság. Szégyenkezett, hogy Diana és édesanyja képei ennyire összemosódnak benne. Most már kíváncsi volt, sőt izgatta, milyen lehet Dianával szeretkezni. Kívánta a mellének érintését, szemérem ajkainak látását és az illatot, ami egyre izgatóbb volt a számára.
- Itt vagy? - hallotta Lionella hangját, aki izgatottan várta a válaszát.
- Igen. Ne haragudj, egy kicsit elgondolkoztam. Tudod nekem ez nem volt egyszerű, de a válaszom igen.
- Csúcs vagy - lelkendezett Lionella, mert izgatta Bettina telt teste és elképzelte, hogy a számára két vonzó nő szeretkezik egymással és ő ezt egészen közelről élvezheti. Persze arra is gondolt, hogy ő is beszállhatna harmadiknak, de ez egyelőre az ő titka volt.
- Akkor várlak benneteket- Mondta Lionella és bontotta a vonalat.
Bettina elújságolta a hírt Balázsnak, aki nagyon örült, hogy Bettina igent mondott a felvételre. Pár nap eltelt a maszturbálás óta és sikerült a Laurával való találkozásokat a minimálisra csökkenteni. Tudta, hogy előbb vagy utóbb kénytelen lesznek az anyagi dolgokról beszélni, de úgy érezte a négyszemközti beszélgetés mind a kettőjük számára kínos lenne. Bettina telefonja után elképzelte milyen izgalmas lesz a két nővel szeretkezni. Anya és lánya - gondolta - milyen perverz élvezet. Eszébe jutott egy újsághirdetés, ami évekkel ezelőtt nagyon felkeltette az érdeklődését- Egy 22 éves lány a 46 éves anyjával csábította a férfiakat szeretkezésre. Sokat gondolt rá, vajon mi mindent vállalhat fel a két nő. Balázs szerette a pornót és több olyan jelenetet látott, amikor idősebb nők gruppen szexben vesznek részt fiatal lányokkal. Ez őt sokkal jobban felizgatta, mint a hagyományos egy férfi egy nő szeretkezésének látványa. Arra gondolt látni fogja szerelmét egy idősebb növel szeretkezni. Olyan heves vágyódás fogta el Bettina iránt, hogy legszívesebben azonnal indult volna hozzá.
- Ő az álmaim nője - gondolta - A legtitkosabb vágyaim is sorra teljesülnek vele. Szerencsésnek érezte magát, hogy a sors ilyen nagyszerű lánnyal ajándékozta meg. De gondolataiból kopogás hozta vissza a való világba. Meglepve kapta fel a fejét. Ez olyan szokatlan zaj volt, amit eddig ebben a szobában nem hallott.
- Szabad - mondta és az ajtóban megjelent Laura. Balázs zavartan állt fel, mert a felső teste meztelen volt és csak egy boxer alsó volt rajta. A kopogás annyira meglepte, hogy eszébe sem jutott felöltözni. Gyorsan a farmer nadrágjáért nyúlt és látta, hogy Laura mohó tekintettel tapogatja végig és elidőz a nadrágjánál.
- Elnézést - dadogta zavartan Balázs, aki készült már a beszélgetésre, de nem hitte volna, hogy ilyen lesz a nyitány. Érezte, hogy lángol az arca, de Laura arca is egyre pirosodott. Látta a vágyat Laura arcán. Hosszú idő után Balázs volt az első férfi, akit ennyire közel és hiányos öltözetben, sőt meztelenül láthatott. Balázs előtt lányoknak adta ki a szobát és kikötötte nekik, hogy férfit nem hozhatnak fel. Elnyomta a vágyait és önzően arra gondolt, ha neki nincs párja, akkor más ne szeretkezzen a szomszédjában. Ha nagy ritkán kielégítette magát, akkor is szégyellte, hogy ilyen korban még vágyik a férfi testre. Amióta meglátta Balázst meztelenül maszturbálni szinte naponta maszturbált és másra sem gondolt, csak a fiú fiatal testére és sokszor elképzelte, hogy öleli őt, és beléhatolva elröpíti az orgazmusig. De ez már kevés volt neki. Testet akart érezni. Markoló, simogató, becéző kezeket, kéjes szavakat és a behatoló hímvessző kéjes feszítését.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008 2016. 10. 2. vasárnap 16:18
jó hosszú lett, de nagyon izgalmas...
#9 cscsu50 2016. 04. 14. csütörtök 19:35
jól alakul
#8 gyuri0926 2016. 04. 14. csütörtök 07:29
Film is lesz ? És jó baszás is ?
#7 sunyilo 2016. 04. 13. szerda 20:40
Egyre jobb. Hát még kettőre...
#6 mif23 2016. 04. 13. szerda 12:16
Szépen alakul.
#5 zirikrisz 2016. 04. 12. kedd 17:37
Elmehetne majd animal irányba is a történet! smile
#4 veteran 2016. 04. 12. kedd 16:49
TETSZETT.
#3 papi 2016. 04. 12. kedd 10:56
Tetszett.
#2 A57L 2016. 04. 12. kedd 02:49
Ezt jó volt elolvasni.
#1 Törté-Net 2016. 04. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?