A+ A-

Egy filmforgatás előélete 3. rész

Bettina izgatottan hívta fel Edinát.
- Kitöltöttük a kérdőívet és szeretném, ha megnéznéd - mondta.
- OK. Délután a szokott helyünkön találkozunk hét órakor.
Bettina alig várta a találkozást. Nagyon kíváncsi volt mit fog barátnője szólni az őszinte vallomásunkhoz. Szerencséjük volt, mert az egyik intim boksz üres volt.
- Add gyorsan. Olyan izgatott vagyok, Egésznap csak erre gondoltam.
- Te is? Azt hittem csak én izgulok, hogy mit fogsz hozzá szólni.
- Persze hogy izgatott vagyok. Nem mindennap kukucskálhat bele az ember legjobb barátnője hálószobájának titkos rekeszébe - nevetett.
- Na olvasd. Olyan kíváncsi vagyok a véleményedre.
- Várj. Előbb igyunk valamit. Rendeltek két wermuth - ot, majd Edina megkérdezte:
- Milyen volt a kitöltés?
- Izgalmas. Előtte és utána is szeretkeztünk. Talán soha nem volt még ilyen erotikus szeretkezésünk. Volt ugyan közben egy kis nézeteltérésünk.
- Mi volt? Meséld el.
- Szóval... de nem... előbb olvasd el... akkor jobban megérted.
Közben a pincérnő megérkezett a rendelt italokkal és letette a két pohara és elég feltűnően megnézte a két lányt.
- Még mindig tetszel neki - súgta Edina barátnője fülébe, aki mélyen elpirult, de be kellett magának vallania, hogy jólesett neki.
- Na egészségünkre - koccintottak és Edina olvasni kezdte a kitöltött kérdőíveket. Mikor végigolvasta mind a kettőt csodálkozva fordult Bettinához:
- Ti teljesen egy formán töltöttétek ki. A fiúk sokkal perverzebbek szoktak lenni. De ti tudjátok. Na mi volt a nézeteltérés - tette le a kérdőíveket és várakozóan kortyolt italába.
- Szóval van egy kérdés, hogy gyerekkel csinálná az ember. Balázs azt mondta, hogy egy 15 éves lányt szívesen megdugna.
Edina gondolataiba mélyedt, majd kutatóan nézett barátnőjére. Bettina zavarba jött a pillantásától.
- Most mit nézel? Olyan furcsa vagy.
- Csak arra gondoltam, hogy te egy jó nő vagy. A férfiak szeretik a telt idomokat. Nagy melleid vannak és a feneked is nagy és nagyon formás. Arányosan vagy telt. Ha együtt vagyunk sok férfi legelteti rajtad a szemét. És itt van a pincérnő. Észrevetted te is mennyire tetszel neki. Nem?
- De igen - vallotta be Bettina zavartan.
- Na akkor most egy pár perig felejts el Balázst. Most egyedül vagy és nagyon kívánod a kéjt. Van a szomszédba egy 15 éves helyes fiú, aki sportos és mindig epekedve néz rád, ha találkoztok. Minden találkozásnál látod, mennyire kíván téged. Gondolj csak arra hányszor verte ki a farkát arra a kéjes gondolatra, hogy veled szeretkezik. Szóval lefeküdnél vele? Te lehetnél az, aki bevezetné a szexbe és egy életre emlékezne rád. Nem egy lennél a sok közül, hanem az első és örök szép emlék lennél neki. Nos mi a válaszod?
- Azt hiszem, megtenném.
- Csak azt hiszed?
- Igazad van. Megtenném. Bár majdnem az anyja lehetnék.
- Azt hiszem ez a tény elég sok fiút izgat. Én úgy tudom nagyon sok fiú fantáziál az anyjáról és ez állítólag természetes.
- A fantázia talán igen, de nem ők avatják be a fiút.
- Már erről is olvastam és hallottam elég sokat, de a lényeg, hogy ha kedvelnéd a fiút, akkor magadévá tennéd.
- Igen. Most már úgy érzem, hogy megtenném, de akkor olyan félelmetesnek tűnt.
- És van itt még valami. Azt írtad, hogy apád korú férfival szeretkeznél. Akkor a gyereked korú fiúval miért olyan furcsa.
- Mert ő nincs tisztába a következményekkel.
- Ebben igazad van. De ha egy fiú elkezd 12 - 14 évesen maszturbálni, akkor a fantáziája is működni kezd, és nem hiszem el, hogy egy hasonló korú lányra gondol.
- Ez szerintem is így van. El fogják fogadni a kérdőívet?
- Hívom Lionellát, hátha van ideje ránk - mondta Edina és több sikertelen hívás után végre meghallotta Lionella hangját.
- Szia. A főnök nincs már bent, de úgyis nekem kell először megnéznem. Ha nem olyan amilyet a főnők elvár oda sem adhatom neki. Másfél óra múlva várlak bennetek - búcsúzott el.
A megadott időben izgatottan csengettek a stúdió ajtaján. Lionella széles mosollyal és két puszival fogadta őket. A lányokat kissé meglépte ez a bizalmas fogadtatás. Lionella észrevette a meglepődésüket.
- Bocs - fordult Bettina felé - de remélem téged nemsokára meztelenül látlak és én fogom beállítani, hogy mennyire rakd szét azokat a szép telt combjaidat. Szóval akár barátnők is lehetnénk.
- Én benne vagyok - oldódott fel Bettina és átadta a kérdőíveket. Ahogy olvasta Lionella úgy komorodott el az arca.
- Valami nem jó - kérdezte aggódva Bettina. Lionella egy kis ideig nem szólt csak a fejét ingatta és komolyan nézett a két lányra. Az előbbi jókedve eltűnt és arckifejezése inkább dühös volt. Ahogy nézte Bettina aggodalmas arckifejezését fokozatosan enyhülni látszott. Hátradőlt a kényelmes karosszékében, de még mindig nem szólt. Bettina nem bírta tovább és kérlelve nézett rá.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 04. 13. vasárnap 08:52
Csatlakozom én szerintem is egyre jobb.
#2 pisti47 2008. 11. 27. csütörtök 06:33
Egyre jobb.
#1 Törté-Net 2008. 11. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?