A+ A-

Egy filmforgatás előélete 9. rész

Balázs reggel felhívta Bettinát és megegyeztek, hogy elmennek Dianához bemutatkozni. Felhívta Lionellát, aki teljesen felvillanyozódott erre a hírre.
- Most nincs a főnök, de ha bejön, elmondom neki a jó hírt – csicseregte a telefonba - úgy örülök, hogy elmentek. Diana egy tündér és úgy tud szeretkezni, ahogy kevés nő – áradozott.
Izgatottan várták a telefonhívást, hogy Diana mikor fogadja őket.
Balázs és Bettina napokig nem tudtak találkozni a munkabeosztásuk miatt. Az elmúlt hetek kielégítő szexuális együttlétei, mind a kettőjüknek nagyon hiányzott.
Az egyik nap Balázs telefonja ismeretlen hívót jelzett. Kellemes női hang szólt bele:
- Diana vagyok. Balázst keresem. Ön az?
- Igen én vagyok – mondta Balázs és alig tudott bemutatkozni az izgalomtól.
Balázs és Bettina a megbeszélt időpontban remegő térdekkel csengetett Diana ajtaján. Balázs mikor kezet fogott Dianával, jó érzéssel állapította meg, hogy a valóság sokkal kellemesebb, mint a képek voltak. Diana áttetsző fekete blúzban fogadta őket. Alatta a fekete melltartóból hívogatóan domborodtak ki mellei. Be lehetett látni a két melle közé, ahol az 54 év már látszódott, de ezzel együtt nagyon kívánatos volt a látvány Balázs számára. Diana előre ment és Balázs szeme végig siklott a fekete testhez simuló nadrágon, mely ritmikusan mozgott előtte, ahogy követte Dianát a szobába. Diana, akár a képeken, ízléses sminket viselt. Szempillái fekete festékkel emelték ki szeme színét, Ajkai a testszínével harmonizáló rúzzsal voltak kiemelve. Mosolya olyan kedves volt, hogy Balázs szerette volna mindjárt magához ölelni. Egymásra mosolygásuk jelezte, hogy mind a hárman meg vannak elégedve az első benyomással. Kényelmes fotelek várták őket az ízlésesen berendezett szobába. A dohányzó asztalon italok apró sós és édes sütemény kínálta magát. Balázs vérvörös arccal döbbent rá, hogy még egy szál virágot sem hozott. Szabadkozni kezdett, de Diana félbeszakított:
- Most nem ez a lényeg. Először is mit isztok?
A kiválasztott italból töltött mindenkinek. Felemelte a poharát és pár pillanatig mosolyogva nézte a zavarban levő fiatal párt.
- Egészségetek. Örülök, hogy itt vagytok. A főnök és Lionelle jó véleményt mondott rólatok, de vágjunk a közepébe. Képzeljétek el most, hogy régi jó barátság köt össze minket. Amit mindnyájan tudunk, arról most ne beszéljünk. Ha azt akarjuk, hogy a film jól sikerüljön, nagyon hitelesnek kell lennünk. Nekem már van filmes tapasztalatom, ezt biztosan mondta Lionella, ezért szeretném, ha rám bíznátok magatokat. Arra kérlek benneteket, hogy amit kérdezek arra a lehető legőszintébben válaszoljatok. Lehet, hogy ezeket a kérdéseket soha nem tettétek fel magatoknak, esetleg még a gondolatától is megijedtetek. Kérem, kezdjetek gondolkodni a kérdőíven, amit kitöltöttetek. Gondolkodjatok el a legerotikusabb és legperverzebb fantáziáitokról. Én addig elmesélek magamról pár dolgot.
Soha nem titkoltam a koromat 55 éves leszek, és nagyon szeretem a szex minden formáját. Nem volt ez mindig így. Az első férjemmel az egyetemi évek alatt ismerkedtem meg az egyetemen. Akkor még nem volt divat olyan gyorsan összefeküdni. Sok minden érdekelt és kötötte le az időmet. 19 éves koromig csak a csókolózásig jutottunk el. A barátnőim már rég túl voltak mindenen és unszoltak, hogy én is essek át a tűzkeresztségen. A szüleim, akik elég maradi emberek voltak, azt sulykolták belém, hogy tisztességes lány szűzen megy férjhez. Így aztán az látszott célszerűnek, mikor a kedves, jópofa egyetemi társam pár hónapos kapcsolat után megkérte a kezem, és én igent mondtam.
A szerény esküvő után rossz nászéjszaka következett. Szomorúan és csalódottan állapítottam meg, hogy ezért az élményért nem volt érdemes ennyit várni. Színlelni kezdtem, hogy élvezem a nemi életet és egy reményem maradt, hogy egyetem után szülök egy gyereket. Szedtem is a gyógyszert évekig, és amikor lediplomáztam, abbahagytam. De hiába vártam, hogy áldott állapotba kerüljek, a várt terhesség csak nem akart összejönni. Mind a ketten a munkánkba feledkeztünk és a nemi érintkezéseink olyan ritkák lettek, mint az ünnepek. Szinte testvérekként éltünk egymás mellett. Pár év után, mint a villámcsapás úgy jött a szerelem egy új kollega személyében. Sokáig visszafogtuk magunkat, mert nős volt, de mint a mágnes úgy vonzódtunk egymáshoz. Életemben először vele nedvesedett be a bugyim, az ő keze hozta meg az első orgazmusomat. De igazán nem tudtunk egymáséi lenni, mert nem volt hol. De a lopott percek így is csodálatosak voltak. Barátnőim szerint kivirultam alig ismertek rám. A férjem jellemző módon nem sokat vett észre mindebből. Több hónapig dúlt a szerelem, mikor vidékre helyezték.
Nem tudtam enni, aludni, csak rá gondoltam és csont soványra fogytam. A férjem kezdett aggódni. Orvoshoz jártunk, de nem mondhattam el az igazi okot. A végül idegösszeroppanást kaptam és hetekre kórházba kerültem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Almoska5 2018. 04. 1. vasárnap 18:34
Bájos és nagyon kellemes írás!
#9 zsuzsika 2018. 04. 1. vasárnap 17:28
Tökéletes írás.
#8 deajk2008 2018. 01. 31. szerda 13:03
Izgalmas lett és folytasd... olyan izgató az egész mű
#7 A57L 2018. 01. 1. hétfő 05:10
Tetszik,jó lett és jó lenne még folytatás.
#6 vakon54 2017. 11. 2. csütörtök 23:45
Folytazsd.
#5 cscsu50 2017. 11. 2. csütörtök 23:11
nagyon jó
#4 sunyilo 2017. 11. 2. csütörtök 18:23
Elsőrangú darab.
#3 veteran 2017. 11. 2. csütörtök 08:32
Nagyon tetszett, remek írás.
#2 Andreas6 2017. 11. 2. csütörtök 06:51
Tetszett, jól fogalmazott írás. Általában hiányolni szoktam a körítést - most egy kicsit sok volt, de nem baj.
#1 Törté-Net 2017. 11. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?