A+ A-

Egy filmforgatás előélete 6. rész

A presszó előtt elbúcsúztak Edinától és Balázs hazakísérte Bettinát. Tudta, hogy Edina anyja agyvérzés miatt nem tudja elhagyni a lakást, és Edina apja ápolja. Menni csak segítséggel vagy a botjával tud. Jobb oldala majdnem teljesen lebénult és meg kellett tanulni a bal kezét használni. Ez idáig nem volt gond az ellátása, mert nyugdíjas édesapja egész nap vele volt. Mindig bevásárolt és megtanult főzni is. Bettina nagyon rosszkedvűen ment haza. Az este folyamán nagyon felizgult az átélt események hatására és semmi mást nem kívánt jobban, mint egy kiadós szeretkezést. Sok érzés kavargott benne. A teste a kielégülés után áhítozott, de a gondolatai már a szüleinél voltak.
A kötelességem ápolni és eltartani őket - villant át rajta és a vágy kezdett egyre jobban eltűnni belőle. Nem sokat beszéltek hazafelé. Balázs gondolatai még mindig a szeretkezésen jártak és nagyon sajnálta, hogy Edinához hasonlóan nem elégültek ki. De Balázs tudta, hogy Bettina mennyire szereti a szüleit, és kissé bántotta a lelkiismeret, hogy Edinát kielégítette, és a szerelmét pedig nem tudta. Rosszkedvűen váltak el. Balázs hazafelé alaposan megnézte a nőket és szomorúan állapította meg, hogy a középkorú nők között nagyon kevés vonzó nőt látott. Vajon hogyan maradhatott Diana ilyen kívánatos? Családról nem is beszélt Lionella csak azt mondta egyedül él. Biztos nincs neki gyermeke. Arra gondolt, ha hazaér egy nagyot maszturbál, hogy izgalmát levezesse. Holnap majd elmeséli Bettinának milyen vágyképekre élvezett el. Hirtelen Laura a szállásadónője jutott az eszébe. Vajon hány éves lehet? És mikor volt utoljára férfivel? Vajon kívánja-e még a szexet? És meddig kívánhatja az ember a szexet? Hallotta, hogy vannak emberek, akik hetven év felett is szeretkeznek. Vajon én meddig fogom kívánni a szexet? Jó volna Bettinával leélni az élete. Sokat szeretkezni és összehozni egy-két apróságot. Balázsnak Laura megtiltotta, hogy nőt vigyen fel, de Balázs soha nem látta, vagy hallotta, hogy Laura férfilátogatót fogadott volna.
Mikor hazaért nagyon óvatosan nyitotta az ajtaját. Nehogy találkozzon főbérlőjével. Gyorsan meztelenre vetkőzött és kezébe vette félkemény farkát, amely feje csúszós volt kéjnedvétől. Lassan lehúzta a bőrt és pár mozdulat után ismét egy kis átlátszó csepp jelent meg a farka végén.
- Nemsokára elélvezek - villant át rajta a gondolat és körbenézett papír zsebkendő után. Milyen jó lett volna, ha valamelyik lány leszopja - gondolta és közben az ágy felé fordult, hogy a spriccelő ondója nem kenhessen össze lehetőleg semmit. Háttal állt az ajtónak és az a furcsa érzése támadt, hogy valami történni fog. Általában, ha elfogta a vágy, akkor a fürdőszobába élvezett vagy lefekvés után az ágyban. De mivel az ágyneműjét Laura mosta el akarta kerülni az árulkodó foltokat. De most nagyon sürgető volt benne a vágy. Különben is Laura itthon van és a rossz szokása volt, hogy kopogás nélkül jött be mindig a szobájába. Már sokszor gondolt arra, hogy ezt azért teszi, hátha lát valami izgalmasat belőle. Azt persze észre vette, hogy mindig szívesen legeltette a szemét a fiatalemberen, de ez eddig Balázst nem nagyon érdekelte. Szinte olyan természetesnek tartotta, mint azt, hogy ő is megnézi a csinos lányokat.
- Na most aztán látnál izgalmasat öreglány- mosolyodott el arra a gondolatra, hogy Laura benyitva milyen látványt látna. Eddig nem volt benne különösebb magamutogatás, de most arra gondolt mi lenne, ha álló fasszal bemenne Laurához és előtte verné ki. Igaz is hiszen más előtt kell majd élveznie és talán a farkát is ki fogja verni a kamera előtt. A férfi stáb nem zavarná, de Diana előtt. Eszébe jutott az érett asszony teste. De jó lenne, ha itt volna. Milyet szeretkezne vele! Az érett pináját milyen élvezettel dugná meg és ő úgy mosolyogna, mint a képeken. A gondolataiból egy kis nesz hozta vissza. Mintha ajtónyitást hallott volna az előszobából.
- Talán van telepátia? - gondolta mosolyogva és érezte, hogy nagyon közel van az elélvezéshez. De újra hallotta a zajt. Most már biztos volt benne, hogy Laura az előszobába van. A parketta halk reccsenéssel jelezte az óvatosan lépő lábakat. Csak gyere Laura. Meg fogod emlegetni ezt a mai estét. Meg foglak büntetni a kíváncsiságodért. Gyere, nyissál csak be. Láthatsz egy kemény faszt, amit most neked fogok kiverni. Visszafogta magát, arra gondolatra, hogy milyen izgalmat okozna a meztelen testének a látványa és neki milyen élvezetet okozott az 57 éves nő képei. Lehet, hogy most én is ilyen élvezetet okoznék Laurának! Lehunyta a szemét és már kimondottan kívánta, hogy Laura lássa az élvezetét. Keze marokra fogta a farkát és enyhén szorítva nagyon lassan mozgatta.
- Mintha egy pina lenne - gondolta, de hiányzott a nedves, forró érzés. Hallotta, hogy a kilincs lassan lenyomódik. Mikor beköltözött Laura kikötötte, hogy nem ad kulcsot csak úgy kapja meg a szobát. Akkor ez érdekelte legkevésbé, mert örült, hogy viszonylag olcsón, megkapta a kis szobát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.62 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 deajk2008 2016. 10. 2. vasárnap 16:17
imádom az anya lánya felállást... folytasd
#10 gyuri0926 2016. 04. 2. szombat 09:04
Miről írtok fiuk ? Hogy kezdetnek nem rossz , ez nem kezdet , hanem a 6. rész !!!!!!!!!
#9 sunyilo 2016. 03. 31. csütörtök 20:38
Kezdetnek nem rossz.
#8 cscsu50 2016. 03. 31. csütörtök 15:59
közpes
#7 veteran 2016. 03. 31. csütörtök 13:49
Bevezetőnek megfelel.
#6 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 12:23
Nemrossz.
#5 gyuri0926 2016. 03. 31. csütörtök 08:31
Mikor lesz a film forgatás ???????
#4 Andreas6 2016. 03. 31. csütörtök 07:15
Szerintem gyenge.
#3 feherfabia 2016. 03. 31. csütörtök 05:36
Közepes!
#2 A57L 2016. 03. 31. csütörtök 03:41
Furcsa egy írás,de nem rossz.
#1 Törté-Net 2016. 03. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?