A+ A-

Rita 4. rész

Néhány évvel ezelőtt egy "Modern irodavezetés" nevű tanfolyamon vettem részt, ahol elég sokat kellett tanulni. Ebben az időben még Melbourne - ben éltem, csak most, néhány hete költöztem végleg Sydney - be. Minden energiámmal a vizsgára koncentráltam és az egészségemmel nem törődtem. A vizsga jól sikerült és utána elmentünk egy étterembe ünnepelni. Lucy az egyik lány félrehívott és megkérdezte mi bajom van, olyan kedvetlennek látszom. Mondtam neki, hogy a hasam fáj, de nem úgy mintha mensi készülne.
- Mikor voltál utoljára kakilni? Kérdezte Lucy.
- Hát erre nem emlékszem, feleltem.
- Idefigyelj, biztos, hogy ez a te bajod. Adok neked egy beöntést... Illetve várj csak, van egy jobb ötletem, felhívom a klinikát, ahova én is járok havonta. Ők könnyen tudnak rajtad segíteni. Pár perc múlva Lucy ismét félrehívott.
- Beszéltem a klinikával, minden rendben van. Két óra múlva várnak. Betty a barátnőm van bent, el foglak kísérni.
Útközben Lucy elmondta, hogy neki is volt hasonló problémája, de mióta ide jár, és hetente kétszer kap beöntést, nagyon jól érzi magát.
- Kérlek Lucy, mondjál nekem valamit arról, mit fognak velem csinálni?
- Nem tudod mi a beöntés? Kérdezte Lucy csodálkozva.
- Nem, még soha nem kaptam.
- Nem baj, majd Betty el fogja magyarázni. Nagyon jó érzés - mondta Lucy csillogó szemmel.
Közben odaértünk a klinikára, ahol Betty üdvözölt bennünket. Kérte, menjek ki pisilni, amíg ő Lucyval néhány szót vált. Amikor visszamentem, Lucy elbúcsúzott tőlünk, ígérte, hogy még ma fel fog hívni telefonon.
Betty egy nagyon kedves, 30 év körüli hölgy volt. (Egyáltalán nem olyan, mint a magyarországi kórházakban az irgalmatlan nővérek.) Szép haja volt és mindig kedvesen mosolygott. Sikerült teljesen eloszlatnia a kezdeti szorongásomat. Betty bevezetett egy szobába, ahol egy vizsgálóasztalforma volt, de ezen volt egy kiálló rész, amin egy függőleges nyílás.
- Ide kell feküdni - mondta Betty és ebbe a nyílásba fog menni a kaki. Ne légy szégyenlős, mert a víz azonnal leviszi és szagelszívó is van benne. Betty megmutatott egy vékony műanyag csövet, aminek a végén kb. 1 cm átmérőjű gömböcske volt sok apró lukkal.
- Ezt fogom majd gyengéden bevezetni a popsidba és a pici lukakon fog a meleg víz lassan befolyni.
Betty megmutatta, hogy a cső másik vége hova fog csatlakozni.
- Így, látod és a cső benned marad akkor is, amikor a víz kilövell a popódból. Betty kinyitott egy csapot és a cső végén a pici lukakból spriccelt a víz.
- Ez a szép szökőkútrózsa fogja a popsidat belülről masszírozni. Én is szoktam ilyen kezelést kapni és ez csodálatos érzés. Ilyenkor a mennyországban érzem magam - mondta Betty és mosolygott. Ebben a pillanatban bizsergést éreztem a puncimban.
- Ha bármire kíváncsi vagy kérdezd meg, majd hozzátette - csak ketten vagyunk a klinikán. Most kérlek, vetkőzz le és elkezdjük a kezelést. Levetettem a szoknyámat és a blúzomat. A bugyimat lassan toltam le. Előző este szőrtelenítettem, így szép "hamvas" volt és még mindig szűz.
- Kérlek, vesd le a melltartót is úgy kényelmesebb - mondta Betty és segített kikapcsolni. Ezután felfeküdten az asztalra, Betty megkért hogy forduljak a bal oldalamra, mert előkészti a lyukamat a kezeléshez. Betty széttárta a popsimat és ujjával a lukamat gyengéden masszírozni kezdte körbe - körbe. Majd ujja hegyével finoman ütögette. Csodálatos érzés volt. A puncim reszketett és szivárgott belőle a nedv. Jaj, csak sokáig tartson ez a kezelés, mert nagyon élvezem. Ekkor Betty újabb adag krémet kent a lukamra és lassan bedugta az ujját. Finoman körbevezette az ujját a lukamban és valamit megnyomott bent, ekkor összerándultam az élvezettől.
- Nem fáj? - kérdezi Betty.
- Oh neeem, csodálatos érzés.
Betty tudta, mit érzek és azon a ponton kezdett simogatni belül. Már közel álltam ahhoz hogy elélvezzek.
- Most fogom behelyezni a csövet - mondta Betty és lassan kihúzta az ujját.
A cső végét a lyukamra helyezte, és finoman megnyomta, ekkor a cső becuppant a popómba.
Ezután a hátamra feküdtem felhúzott térdekkel. Popsim nekinyomult annak a résznek, ahova kakilni kell. Betty meg matatott valamit és kész voltam fogadni a vizet. Most láttam, hogy Betty levetette a köpenyét. Szép nagy mellei voltak. Mellbimbói a blúzon keresztül úgy ágaskodtak, mint az enyémek. Betty kinyitott egy csapot és a rózsaforma szökőkút elindult bennem. Még soha ilyen élvezetben nem volt részem. Mintha ezernyi kis katicabogár mászkálna a popsimban. Betty a felhúzott térdemhez nyomta a szép kebleit, kezével pedig a hasamat masszírozta, főleg az alsó részét. Keze gyakran tévedt Vénusz dombomhoz. Ilyenkor szinte áramütésszerű élvezet járta át a testemet. A finom langyos vizet pedig nyelte a popsim, mintha mindig erre szomjazott volna. Betty most a popsimat kezdte simogatni, majd a combjaimat a puncim körül. Most már az egész testem remegett. Úgy éreztem a pinám nedvei már a seggem lukára folynak. Most...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zsuzsika 2016. 01. 31. vasárnap 11:03
Nem rossz.
#12 tomi19 2016. 01. 27. szerda 12:54
jöhet a folytatás ....
#11 Rinaldo 2016. 01. 27. szerda 07:52
Szuper.
#10 veteran 2016. 01. 26. kedd 15:21
REMEK. Folytasd.
#9 papi 2016. 01. 26. kedd 08:35
Egész jó
#8 cscsu50 2016. 01. 26. kedd 08:28
folytassad!
#7 A57L 2016. 01. 26. kedd 06:25
Jól megírt történet.
#6 vakon53 2016. 01. 26. kedd 02:36
Nagyon szép írás! 10 Pont!
#5 A57L 2014. 03. 6. csütörtök 09:20
Egész jó.
#4 jatekos 2008. 06. 30. hétfő 14:31
Fantasztikusan izgalmas. Bárcsak Magyarországon is lennének ilyen hölgyek, klub és kultúra!
#3 Ancsa 2002. 07. 19. péntek 18:24
hát nem valami jó
#2 Amazon 2002. 07. 19. péntek 12:54
Eléggé undorito
#1 Törté-Net 2002. 07. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?