A+ A-

Rita 5. rész

Másnap Betty felhívott telefonon.
- Rita drága, ha holnap este ráérsz, kérlek, gyere ide a klubba. Lucy is jön. Szeretném, ha megismernéd a férjemet, Bill - t. Ma jött haza Új - Zélandról.
- Ha te hívsz Betty, akkor mindig ráérek, és pontos leszek - mondtam.
- Akkor nagyon várunk, mondta Betty és elbúcsúztunk.
Most egy kis szorongással néztem a holnapi találkozó elé. Eddig minden olyan szépen alakult. Az a tudat, hogy Bill is ott lesz, nem éppen megnyugtató. Milyen pasas lehet? Nem akar - e eroszakoskodni, amit ha visszautasítok, esetleg vége lehet a klubtagságomnak. Meg azért szégyenlos is vagyok egy kicsit, itt minden annyira új nekem. Mit fog gondolni rólam? Lucy sem említette, hogy férfiak is járnak ide. Na mindegy, most már benne vagyok nyakig. Mit titkolhatnak még elottem? Majd meglátom. Nem kötelezo elmenni, csak hát azért mégis szeretnék. Azért is elmegyek.
Másnap, mikor becsengettem, ismét Betty nyitott ajtót.
- Szevasz Rita, kösz hogy eljöttél, olyan boldog vagyok. Mielott levetkoznél, bemutatlak a férjemnek. Ekkor odajött Bill. Úgy éreztem, a lábaim remegni kezdenek. Alig jutott eszembe valami angolul. Bill kedvesen mosolygott. Úgy nézett ki, mintha egy Verne Gyula regénybol lépett volna elo. Magas sportember volt, ápolt szakállal. Amikor kezet fogtunk, érezhette, hogy remeg a kezem, mert udvariasan konyakkal kínált, és nagyon kedvesen beszélt hozzám. Nekem el is múlt minden gátlásom és élveztem a társaságát. Persze tudtam, hogy Betty férje, és nekem nem sok közöm lehet hozzá. Elhatároztam, hogy nagyon udvarias leszek, de minden egyébnek még a látszatát is kerülni fogom. Ebben a pillanatban megérkezett Lucy.
- Elnézést a késésért, de nagy forgalom volt.
- Ma csak ennyien leszünk, nem is baj - mondta Betty. Úgy látom. Rita egy kicsit félos ma. Talán a férjem miatt.
- Ma egy kicsit én is szégyenlos vagyok - mondta Bill viccesen - így én külön szobában fogok levetkozni.
A mi vetkozésünk nagyon vidám volt. Betty többször csiklandozta a puncinkat. Olyan volt, mint egy pajkos kislány. Amikor felvettük a papírköpenyt, Bill is megérkezett. Egy kínai mintás selyemköntös volt rajta.
- Eloször Betty - t fogjuk kielégíteni, mondta Bill. Gyertek, elokészítjük a kellékeket.
Egy beöntogumilabdát töltöttunk meg meleg olívaolajjal, majd a Bardex - ot meleg kamillateával.
- Betty drága, kérlek, engedd meg, hogy megnézzem a popsidat - mondtam.
- Nagyon szívesen. Levetette a köpenyét és végighasalt a díványon. Gyönyöru formás popsija volt. Azonnal vágyat éreztem, hogy beleharapjak. Szétnyitottam és a rejtett kelyhét vettem kezelésbe, ahogy o tette az enyémmel. Úgy éreztem, ezzel tartozom neki, persze nekem is tetszett. Betty felizgult és a hátára fordult így a punciját is felkínálta. Az övé is borotvált volt. Szétnyitottam és meglepett hogy egy pici aranykarika van csiklója alatt.
- Jaj de szép, majd én is szeretnék ilyet - mondtam, majd átadtam Betty popsiját Lucynak további kezelésre. Lucy bekente zselével a beöntogumilabda csövét és Betty lukát. Majd óvatosan benyomta a csövet. Várt egy kicsit, majd hirtelen összenyomta a gumilabdát. Betty felszisszent. A meleg olaj a seggébe lövellt. Lucy kivette a csövet, és Bill már készenlétben volt a Bardex - al. Most hátára fordítottuk Betty - t. A popsija alá nagy párnát tettünk. Majd Lucy és én levetettük a köpenyünket és meztelenül széthúztuk Betty lábait. Így a segge luka majdnem az ég felé állt. Bill kisimította a végbélcsövön a ballont, és Betty lukára helyezte. Lassan benyomta helyére. Egy kis levegot pumpált bele, majd megmozgatta, hogy belül jól elhelyezkedjen, majd teljesen felpumpálta a ballont Betty popsijában. Amikor a kamilla folyni kezdet befelé, Lucy és én simogatni kezdtük Betty hasát és melleit. Bill a punciját nyalta. Betty hamarosan remegett az élvezettol. A popsija hamarosan lenyelte az összes folyadékot, ekkor lassan megfordult és négykézlábra állt. Most Bill ledobta a köntösét és ott állt meztelenül. Hatalmas dákója úgy állt, mintha Toldi Miklós mutatná az utat Budára. Elképedtem, ilyen nagy egy dákó, amilyet majd én is be fogok venni valamikor. Ezt fogja benyomni Betty popsijába? Ó szegény Betty, szét fog hasadni. Szép kilátásaim vannak. A nudista strandon csak kókadt szerszámokat láttam, de még azokat is nagynak találtam a puncimhoz. Egy mini tampont se tudtam bedugni. Lucy rögtön intézkedett. Megnyalta a dákó véget és vastagon bekente zselével. Majd kiengedte a levegot a ballonból, és óvatosan kihúzta a Bardex - ot Betty seggébol. Most Bill Betty mögé térdelt és a nagy szerszámát Betty lukába irányította. Látszott, nem eloször csinálja. Bill megnyomta a faszát és Betty luka engedelmesen tágult. Ezt nem hittem volna. Teljes hosszában bevette... Bill egyre gyorsabban nyomkodta be. Betty még sikongatott is az élvezettol. Ekkor Bill megállt, majd lassan nagyokat lökött.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.15 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 03. 6. csütörtök 09:21
Nem rossz.
#5 genius33 2012. 10. 9. kedd 07:33
Nem csak neked nyes
#4 jatekos 2008. 06. 30. hétfő 14:54
Beleéltem magam, felállt a farkam
#3 W-J-K 2002. 07. 28. vasárnap 12:17
Fárasztó...
#2 copy man 2002. 07. 25. csütörtök 17:12
Ezt mintha már olvatam volna
#1 Törté-Net 2002. 07. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?