A+ A-

Rita 7. rész

Egy hét múlva a szobatársnom közölte, hogy Sydney - be megy dolgozni. Ezután a lakbér tehát nem felezodik, viszont egyedül leszek. A fizetésem elég jól felment, most már nem probléma a lakbér. Még azon a héten Lucy szomorúan mondta, hogy az o lakbérét fel fogjak emelni.
- Lucy, gyere hozzám lakni, így mindenki nagyon jól jár. Lucy nagyon megörült ennek az ötletnek. Két hét múlva hozzám költözött. Szerettem volna valami meglepetést neki a költözés napján. Bementem egy szex - boltba körülnézni. Az eladó egy nagyon udvarias fickó volt és kérdezte, miben segíthet?
- Beöntéssel kapcsolatos videókazettát keresek és szeretnék körülnézni. - mondtam.
Hamarosan megakadt a szemem egy vibrátor készleten, amiben olyan is volt, ami popsiba való. Majd egy szép, felcsatolható mufaszt választottam ki, aminek a tövénél egy kis gumilabda volt, amivel be lehet spriccelni a pinába. Az eladó három kazettát talált. Megvettem mindent és hazamentem.
Lucy még nem volt otthon, így azonnal levetkoztem és felpróbáltam a mufaszt, de elobb megtöltöttem a labdájat. Tükör elott nézegettem magam. A pinám rögtön szivárogni kezdett. Most megnyomtam a labdát, mire a mufasz teljesen lepisilte a tükröt. Hülye szitu volt, de tetszett.
Végre megérkezett Lucy. Nagyon fáradt volt. Mondtam neki, hogy fürödjünk meg és felfrissülünk. Gyorsan levetkoztünk és bebújtunk a kádba. Ott megmostuk egymást. Közben persze az ujjam gyakran betévedt Lucy rejtelmes nyílásaiba. Persze o sem szokott adós maradni. Megtörülköztünk, majd meztelenül lepihentünk az ágyra egymás mellé. Az éjjeliszekrénybol kivettem az új készlet egyik tagját. Egy kis tojás
alakú vibratort, ami vezetékkel össze volt kötve egy sebességszabályozóval. Elindítottam és a muanyag tojás aranyosan fickándozott a zsinór végén. Lucy ujjongott.
- Tudod hova való ez Lucy? - kérdeztem
- Persze hogy tudom, de tedd be kérlek.
A tojást behelyeztem Lucy pinájába. Kivettem a másikat is.
- Ezt is bedugom - mondtam - , ez popsiba való.
Lucy áhitattal nyújtotta a popsiját. Lassan bedugtam és egyszerre indítottam el mindkettot. Lucy teljes extázisban volt. Amikor elélvezett, lekapcsoltam és kértem Lucy - t, hogy nekem is tegye be oket. A tojás simán becsúszott a pinámba és a másik is a popómba. Lucy elinditotta a "tojást". Pillanatok alatt felizgultam. Lucy sokat játszott a sebességszabályozókkal. Élvezte, hogy lekapcsolja és felkapcsolja oket. Azután egy nagy orgazmusom volt. Utána az új videokat néztük meg. Majd mindketten nagy beöntést kaptunk. Ekkor én kimentem a fürdöszobába, megtöltöttem meleg vízzel a mufaszt és felcsatoltam. Bementem Lucyhoz és bebújtam mellé az ágyba. Lucy rögtön megtapogatott és ujjongott.
- Most a magamévá teszlek Lucy. - mondtam.
Lucy széttárta a lábait és felszisszent, mikor beléhatoltam. Nagyon sokáig basztam Lucy - t, majd mikor láttam hogy elélvez, megnyomtam a labdát és a meleg víz Lucy pinájába lövellt. Lucy felsikított és teste szinte görcsbe rándult. Sokáig lihegett és csak nehezen nyugodott le. Átöleltem és nagyon jó volt érezni hogy nagy örömet okoztam neki. Lucy nagyon fáradt volt, mert hamar elaludt. Reggel ágyba hozta nekem a kávét. Majd felcsatolta a mufaszt és bebújt mellém az ágyba. Sokáig szopta a mellbimbómat, majd a csiklómat is. Popsim alá tett egy párnat, majd bekente a szerszámot zselével, és hirtelen döféssel belémhatolt. Nagyon muvészien forgatta bennem a szabját. Fantasztikusan csinálta. Többször volt orgazmusom, majd a végén egy óriási. Mit szépítsem a dolgot, Lucy úgy megbaszott, hogy "kétfelé álltak a füleim".
Az új élmény után Lucy megkérdezte:
- Mond Rita, te mióta élvezed a popsi - szexet?
- Igazából azóta, mióta Betty - nél voltam a klinikán. Persze ha egészen pontos akarok lenni, kislány koromban volt ilyen élményem. Egy fiú nyaralt a szomszédunkban, 7 - 8 évesek voltunk mindketten. Egyszer a barátnom mondta, hogy hallotta amikor a novére a barátnojének mesélte, hogy hogyan kell dugni. A barátnoje nem akarta elhinni, mert hogy o már látott fütyit és az pici és puha, lehetetlen benyomni valahova. A novér mondta, hogy baszáskor nagyobb lesz és kemény.
- Hülye vagy - mondta a barátnoje - , ezt nem hiszem el.
Nekem egész nap ezen járt az eszem. Tényleg kemény lesz? Másnap a fiút behívtam a régi istállóba, ahol éppen kiskutyái voltak Cézár - nak. Más állat már nagyon régóta nem volt itt. Sokat játszottunk, majd próbáltam úgy helyezkedni, hogy a bugyim félrecsússzon és a fiú meglássa a kis puncimat. Nem kellett sokáig várnom. A fiút nagyon érdekelte. Mondtam neki hogy megnézheti közelebbrol is, de o is mutassa meg a fütyijét. Jó, mondta, de eloször te mutasd meg. Félrehúztam a bugyimat és megmutattam. A fiú szétnyitotta és a belsejét is megnézte.
- Oda kell a fütyidet benyomni, mondtam, de most te mutasd meg.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.16 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 03. 6. csütörtök 09:25
Nem rossz.
#5 jatekos 2008. 06. 30. hétfő 15:01
Izgalmas, végre nem a sablon!
#4 szuri 2003. 03. 21. péntek 14:04
Tű beszúrása a punciba nagyon izgi volt.
#3 Helios 2002. 08. 22. csütörtök 22:28
7 evesen...DUGD MEG A POPSIM...PISILJ BELEM? No nem...Ez gaz. A tobbi jo, az indiai no sajnos hiteles.
#2 Hurkamanó 2002. 08. 22. csütörtök 19:15
UNDORÍTÓ! Legalább izgató történetek legyenek ne a rotten.com leírva...
#1 Törté-Net 2002. 08. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?