Miriam hozzászólásai

M
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
108 db
Miriam
2023. október 23. 16:30
Történetek: Szerencsés bűnbeesés 1. rész

Már a harmadik részt is elküldtem. Előbb-utóbb az is felkerül.
Nagy baj persze így sincs. Október 10-e óta nincs érdemi hozzászólás, és a szavazók száma sem változott. Minden olyan, mint az univerzumben levő fekete lyukak. Ami a közelébe kerül, az belehull, és a külvilág számára olyan, mintha sohasem létezne.😥  

2
Miriam
2023. október 10. 16:17
Történetek: Szerencsés bűnbeesés 1. rész
Kösz, Kaliban. Úgy láétom, te érted a lényeget és az írói szándékot.
Fel is teszem a második részt, Gyuri pedig nyugodtan ugorja át azt. Egyet biztosan tudok mondani, az is a történelmi hitelesség és a lélektani megalapozottság jegyében íródott. Az pedig már magánügy hogy Gyuri "s=calc(16px + 1 * ((100vw - 320px) / 830))zinte semmivel sem ért egyet".
4
Miriam
2023. október 10. 10:16
Történetek: Szerencsés bűnbeesés 1. rész
Értem, amit mondasz, Gyuri, olyannyira, hogy amikor elkezdtem írni, akkor még nem is volt benne ez az erkölkcsrendésteti szál. Ám egy idő után úgy érzetem, hogy  szimpla vérfertőző történeteket már sokan írtak, de hiányzik belőlük az események 'környezete'. Valami, ami elhelyezi az eseményket a világban.  Felfogásom szerint egy törtélnbet akkor jó, ha mindjárt az elején van benne valami feszülség, valami titok, valami egyediség. Esetünkben az, hogy miként is váltja ki ez a mátyásföldi mókabóka a titkosszolgálat figyelmét? Elképzueléásem szerint ennek igazából a hartmadik részben lesz jelentősége.
Ezen még egy picit elgondolkozom, bár változatlanul nagyon izgalasnak tartom. A személyiségrajzot, a szereplők egyéni hátterét (hithű proli férj, vallásos nevelésben részesült özvegy, tapéasztalatlan, idealista fiú), a történelmi környezetet, akkori dalokat, gondolkozásmódot, továbbá az események léletani részét viszont biztosan megtartom.
1
Ez egy válasz gyuri0926 2023. október 10. 07:59-kor írt üzenetére.
Miriam
2023. október 9. 15:45
Történetek: Szerencsés bűnbeesés 1. rész
Köszönöm a hozzászólásokat. A visszajelzések nagyoin sokat segitenek nekem a végső megfogalmazásban. Nekem több problémával is szembe kellett néznem a fogamazás során, ezek közül most hármat említek:

1. irodalmi és történelmi szempontból is hitelesnek kell lenni. Ez a pornó-műfaj esetében nem elvárás és a "hard porno" kedvelői sok esetben ezt felesleges tölteléknek tekintik;
2.) A nagymama - unoka szerelmi történet társadalmi tabukat dönget. Igen sokan ezt egy gyanús, perverz dolognak tekintik, mert hát mi lehet izgató egy fiatalembernek egy öregedő nőben? 
3.) A történet három szálon is fut: részben a "Klári néni - Ákoska" szálon, szerben az e mögött megbúvó titkosszolgálati manipulációkon keresztül. Az összetett szerkezet nem biztos, hogy mindenki számára vonzó egy olyan honlapon, ahol a legtöbb olvasó csupán perceket tölt el, és már ugrik is a következő szaftos történetre.

Azt szoktam mondani, hogy minden mű az olvasókon keresztül válik élővé. Ha nincs reakció, akkor a legihletettebb alkotás is csak szemét; egy értéktelen hulladék.

Ezért is várom a regálásotokat - ideértve azokét is, akinek a művem nem tetszett.

A második rész is készen van, de előbb még megvárnám a visszajelzéseket, melyeket előre is köszönök.

Miriam 

    
2
Ez egy válasz Törté-Net 2023. október 9. 00:00-kor írt üzenetére.