Bizse42 férje, Álmoska5 vágyai

Szavazás átlaga: 6.56 pont (54 szavazat)
Megjelenés: 2021. augusztus 6.
Hossz: 13 243 karakter
Elolvasva: 2 914 alkalommal
Kedves írótársunk, "Andreas6" szakmai szépítésével átdolgozott/átjavított közös munkája 1. és 2. rész
1. rész

Érkezett egy levél a postán, ismeretlen volt a feladó. Félve nyitottam ki, hogy mi is lehet benne.
Egy melegséget sugárzó, kézzel, gyöngybetűkkel írt levél volt. Nem volt hosszú levél, csak ennyi volt benne:
„Tisztelt Cím
Kedves Erzsike és Álmos!
Én egy írónő vagyok. Egy nevét megnevezni nem kívánó ismerősömtől hallottam magukról, hogy Önöknek regénybe illő életük volt. Sok viszontagságon estek át, családi házuk leégése után a Biztosítottval szemben a pert is elvesztették, majd életüket újból el tudták kezdeni. Úgy hallottam ismerősömtől, hogy külsőleg nagy tisztelet, becsület sugárzik Önökről
Meghívnám Önöket egy meghallgatásra, egy Wellness hétvégére magán nyaralómba. Estleges elfogadás esetén a mellékelt „névjegykártyámon” minden szükséges tájékoztatás megtalálható!
Üdvözlettel:
X Y írónő”


Feleségem kíváncsiságát birizgálta, hogy ki lehet az a személy, aki ilyen tájékoztatást ad rólunk. Neked mi a véleményed erről? Az, hogy elfogadjuk a meghívást az adott időben a megadott címen! Nincs semmi kényszer, mi bajunk lehet egy meghallgatás során? Sőt még kicsit jól is érezhetnénk magunkat. Jó, akkor elmegyünk, ott talán többet megtudhatunk az ismeretlen jóakaróinkról?
Egy szép júliusi hét végére szólt a meghívásunk. Erzsikém e napra készülve elment kozmetikushoz, pedikűröshöz, és az utolsó napra hagyta a fodrászát. Felvette a nyári, középen végig gombos, könnyű pamutból készült ruháját. Beillatosította magát a kedvenc francia parfümjével, majd így szólt: Mehetünk! Én is felvettem egy laza, kenderből készült öltözéket.
A GPS-be beírtam a megadott címet, és elindultunk. A „kék csík” kivezetett a = – es Autóbánra és Budapest irányába hívott. A kocsiban halk olasz dallamok hallgatásával próbáltuk magunkat nyugtatgatni. A légkondival kellemes hőmérsékletet tudtam teremteni.
Gyorsan telt az idő, és egy kellemes női hang súgja: A következő kitérőnél hajtson le a pályáról! 3 perc sem telt el. Egy gyönyörű épület bejáratánál fogadott minket egy ötvenesnek kinéző „Gyönyörűen Elegáns kis Fehér kosztümös” hölgy. Kedvesen mosolygott, aztán így üdvözölt:
– Isten hozta Önöket! Ildikó vagyok, az írónő, aki meghívta levélben magukat. Fáradjanak utánam. – A kellemes hangú hölgy kecses léptekkel felkisért a lakosztályába, és annak ajtaját kitárva beléptünk egy szép tágas panoráma ablakos nappaliba, ahonnan a Velencei Tóra nyílt kilátás. A légkondival hűtött kellemes szobában
m
alf
eg
alf
alf
alf
ltak
hellyel. Ildikó így kezdte: Engedjék meg kedves meghívott vendégeink, hogy a további társalgás során tegező viszonyban folytassuk tovább az ismerkedést. Mivel
k
alf
ín
alf
ál
alf
ha
alf
tlak
benneteket, hallottuk Ildikó kellemes hangját:
s
alf
ör
, bor, likőr,
p
alf
ez
alf
sg
alf
ő
? Erzsikém kérdezte:
P
alf
ál
alf
in
alf
alf
d
volna, mert én csak azt szeretnék kérni elsőre, mert az izgalmamat csak ez az ital tudja feloldani. Később már lehet bármi is ha feloldódtam! – Én is
p
alf
ál
alf
in
alf
alf
t
kértem. Ildikó odament a bárputjához, és a hideg italokat egy tálcán a kis üvegfedel dohányzóasztalra helyezte.
– Egészségetekre! – Koccintás és puszik a tegeződés megpecsételéséhez.
Közel másfél óra kellemes légkörben zajló meghallgatás és kérdések után, Ildi javasolta, hogy pihenésképpen menjünk le a szaunába. Ma estére kibéreltem, senki más nem fog zavarni.
Lenn az alaksorban volt a szauna. Szép vörösfenyőből voltak a padok a padlózaton színes mozaikból egy szőke hosszúhajú sellő alakja volt kirajzolva. Erzsike és én le sem mertük venni a szemünket a sellőről. Ildikó látva zavarunkat, rögtön közölte velünk: IGEN, RÓLAM LETT MINTÁZVA. Közben a forró levegő miatt egyre jobban kezdtek testünkön megjelenni aprócska sós vízcseppek és gurultak a tömegvonzás irányába.
– Erzsikém, nyugodtan kitakarhatod magad, látni szeretném azt a gyönyörű kincsedet, azt az operációs heget, ami a köldököd alatt és a Punikád felett látható! Nézd, én is ledobom magamról a törülközőt. Ti is tegyétek ugyanezt, ne legyetek ennyire szégyenlősök. Engedjétek meg, hogy behozzak kintről egy tálcát, amin pohárba hideg jeges italok vannak előkészítve. Mire visszatérek, ne lássak rajtatok semmiféle textilfélét, ami a testeteket takarja!
Visszatérve Ildikónak felragyogott a szeme, mosoly ült ki az arcára, és egy picit kidugva a nyelvét végig nyalta a szája szélét. Erzsikém, Neked a korodhoz képest gyönyörű finom a bőröd. Szépek a melleid, nincs olyan mélyre megereszkedve, mint másoknak ilyen korban. Gyönyörű a varrat a lapos hasadon! Észbontóan vonzó. Engedd meg, hogy kicsit hozzáérjek. A választ meg sem várva Ildikó a mutató ujjával finoman végigsimogatta az operáció helyét. Feleségem erre a finom mozdulatra megremegett, és mellbimbóin a kemény merevedés kezdetét lehetett látni. Ildi tovább tesztelte Erzsikémet. Kissé megnyílt a szája, és a pirinyó nyelvecskéjével körbenyalta az ajkai köré sokasodó sós cseppeket. Ildikóm, jobb kezének tenyerével finoman megmarkolta Nejem selymes, ősz szőrszálakkal fedett Punciját, ajkait Erzsike megremegve, de nem tiltakozva elfogadta élete első nőtől származó közeledését. Érezvén annak milyenségét visszacsókolta Ildikóm közeledését, Ildikó pedig balkezével megfogta nejem tarkóját, és úgy húzta magához, hogy melleik bimbói is összeértek és egymáshoz dörzsölődtek. Kis nyögések hallatszottak nejem szájából, de ajkaik nem váltak szét. Lenn Ildikó merészen megkereste Erzsikém Puncijának bejáratát, mutató ujjával behatolt, és keresni kezdte nejem G pontját. Megtalálása után Erzsikém is viszonozni akarta Ildikó felé a felébresztett vágyakat. Ildikó melleit elkezdte simogatni, majd a csókolózást abbahagyva elkapta Ildikó bal mellét, szájába vette a bimbót, és elkezdte nyalogatni, majd bevette a szájába, és szívta jó erősen jobb kezével pedig a jobb melle bimbóját kezdte dörzsölgetni. Már mindketten kezdtek nyögdécselni, és lélegzeteik is szaporodtak. Ildikó már két ujjával tágította a feledésbe merült punci bejáratát. Ki-bejárt Ildikó keze, mikor is Ildikó megtalálta nejem babszem nagyságúra duzzadt pöckét, és kezdte simizni. Erzsikém erre az élvezetre egy kis sikolyt engedett ki a száján.
Két nő első szeretkezését látva olyan izgalomba kerültem, hogy elkezdtem a fütyimet birizgálni, s meglepődve vettem észre, hogy hosszú alvásai után egyre csak nagyobbodik!
Erzsikém száját egy nagy sikoly hagyta el, amikor Ildikó lecsúszott nejem ölébe, és ott körbepuszilgatta Erzsikém nagyajkait, s kezei szép sárga körmeivel szétnyitotta a punci bejáratát, és kemény nyelve hegyével behatolt olyan mélyre, amennyire a nyelve ért. Erzsikém sikított egy nagyot, teste megmerevedett, és élete első női izgatásától megélhette az orgazmust. Ildikó érezvén ennek bekövetkeztét csókolózásba ment át. Erzsébet is kíváncsi volt, milyen is lehet egy női punci íze, Ildikó lefektette Erzsikémet hanyatt a padlózatra, és fordítva, 69 es pózban egymás punciját kezdték nyalogatni és ízlelgetni a másik nő puncinedvét. Erzsikém még soha nem nyalt női puncit, és nem nyelt le még soha férfi ondót. Most érezvén annak finomságát remegni kezdett, és megfeszült háttal, remegő combokkal összeszorítva Ildikó fejét, egy sikítást elhagyva a száján át, másodszor is elélvezett.
Én nem bírva magammal letérdeltem Ildikó mögé, és ánuszának redőit kezdtem nyelvemmel, bő nyállal nyalogatni, amit Ő finom mosolyával köszönt meg, és fenekét kicsit megriszálva hagyta jóvá tevékenységemet. Amikor nyelvem nyalogatásaitól meglazult Ildikóm záróizmainak szorítása, próbálkoztam nyelvem hegyével behatolni. A lányok közben egymás punciját nyalogatták. Én meg mélyebbre hatoltam nyelvem hegyével, a kezeimmel megkerestem mellének két bimbóját és elkezdtem morzsolgatni.
– Ez nagyon jó nekem. Megengedem, hogy a fütyidet dugd be a seggem lyukába, mert tudom, Te is csak erre vársz!
Ezen engedélytől faszom kezdett megkeményedni, és kezem segítségével kemény makkommal kezdtem ánusza bejáratát simogatni. Váratlanul azt éreztem, Ildikó rátolat a keményedő faszomra, és a makkom feje becsúszott tövig. Ildikó egy nehéz, de nem fájdalmat jelentő nyögéssel nyugtázta, péniszem első behatolását a végbelébe. Befogadott péniszem élvezte új helyzetét, amikor Ildikó remegő hangom közölte velem, hogy nyugodtan lőjem belé a gecimet. Erzsikém, amikor ezt meghallotta, sikítva harmadszor is elélvezett! Ildikóm is a hallottaktól és az érzések fokozásától, ritkábban véve a levegőt, keverni kezdte ánuszát a kis kemény faszomon, és testének megfeszülésével elélvezett. Én meg erre a sikolyra óriási erővel megamhoz húztam Ildikóm gyönyörű derekát, és három hullámban telelőttem az ondómmal. Kiabáltam hangosan: Sikerült, SIKERÜLT! Átéltem életem első anális aktusát, úgy, hogy nejem is elszenvedte életes első hármas szexét két nő közreműködésével. Péniszem kicsúszása után Ildikém magához húzta puhulni készülő farkam nyelvével kezdte nyalogatni, fityma bőrének lehúzása után szájába tettem makkom lilás színű fejét és elkezdte szopogatni.
– Gyere Erzsikém! Nézd, megmutatom Neked, azaz megtanítalak férjed farkának szopására, hogy otthon is tudd az elfelejtett érzelmeket gyakorolni. Most már elárulhatod, hogy ki volt az informátorod, aki még a sebhelyemet is tudhatta? Nézz balra! A férjed volt. Mi hónapok óta Interneten ismerkedtünk meg. Ő írt nekem erről. Én szeretem a női nyalakodásokat és megkívántalak Téged, mert rögeszmémmé vált az idősödő hölgyek kinyalása!

2. rész

Édes Erzsikém!
Álmodozó helyzetben nézem gyönyörű tested vonalait, és látom a bugyid körvonalait. Ettől a látványtól elfog az a gondolat, hogy odabújok mögéd, s apró finom érintések közepette apró csókokkal veszem körbe kemény popsid domborulatait. Finoman, kis szünetekkel lehúzom bugyidat a combod közepéig. Orromba hatol az a bizonyos illat, amire két évtizede vágyom. Ez a
m
alf
ám
alf
or
alf
ít
alf
ó
illat onnan jön, aminek megpuszilására vágyódom teljes mértékben! Jobb kezemmel benyúlok a térdeid alá, felemelem annyira, hogy szétnyíljon popsid két félgömbje, hogy hozzáférést engedjen szép „titokzatos sebhelyes” kelyhed és rozettás popsilyukad látványához, amit szigorúan titkolsz Előttem! Először nyelvem hegyével végignyalom Punid elejétől egészen – a tiltott zónán át – keresve e gyönyörű rózsakapu bejáratának közepét!
Gyönyörű rozettáidon körkörösen kitapogatva, annak finom redőit követve megtalálom a főbejárat nyílását. Te beleremegsz, amikor érzed kemény nyelvem hegyének feszegető, körkörös mozgását, ami nyitni kezdi a záróizmoddal összefeszült bejáratod ajtaját. Visszatérek Punid nyílásához, és az ott keményedő „pöcikédet” finoman beszívom, és fogaimmal morzsolgatni kezdem. Tested megremeg, és karodon, combjaidon, hátadon egy remegés fut át látványosan, mert tiszta libabőrős lettél. Én ezt olyan jelnek tekintem, amit bátorításnak szánsz nekem, hogy jó úton haladok. Nyalogatni kezdem Punid környékét, és egyre közeledem a bejáratához, amikor egy nagyon forró ragacsos fehéres, kissé sós folyadék önti el nyelvemet, és arcomon szétmegy mindenfelé, csapjait ízlelve nagyon finomnak tűnik és habzsolva, minden cseppjét lenyelve, a maradékot átkenve nyelvem hegyével, mint egy „festőecsettel”, átviszek minden ragacsos fehér folyadékcseppet a rozettás oldalra. Te átveszed térded alatt a lábad tartását, és az így felszabadult jobb kezem mutató ujjával benyúlok a rozettanyílás közepébe.
Mint a vaj, úgy csúszik be az ujjam első percéig, és érzem forróságát az örömök alagútjának elején. Te egy enyhe kis „sikkantással” jelzed utam további helyes irányát. Ezek az apró kis örömök arra késztetnek, hogy a másik kezem ujjaival belenyúljak a forróságtól tomboló Puncidba, és az ott tomboló vihar zónájában, a „G” pontod kitapogatásával gyönyörérzetedet a maximális magassága repítsem. Másik oldalon ezen érzékek hatására keményedik nyelvem, hegyével maximális mélységig bedugom ütközésig, a meglazult ánuszod szétnyílik, és kitárulkozik. Félénken egy mély nyögés hallatszik ajkad irányából, ami nálad is megindítja nyálmirigyeid működését, és a szád szélén kicsurranó nyáladat visszaszívva egy óriási nyeléssel egy sikolyt is elengedsz. Megemelkedett légzésed szaporasága arra késztet, hogy jobban figyeljek mindkét barlangod nyílásainak izgatására, és ki-be mozgatásokkal a „baszások” ütemére emlékeztetve viszonzásul széttárod minden lehetőséget biztosítva utam akadálytalan végzéséhez. Közben Te lassan úgy helyezkedsz, hogy kezeddel elérd keményedő farkam „húsosabb” részeit, simogatásokkal és magadhoz húzással birtokba vehessed!
Nunid felrobban, mint egy láva, és „sugárban” locsolod arcomba kitörő nyálkás, fehér nedveidet, Te pedig megfeszült gerinccel kihomorítod magad. Hátracsapódik fejed, s gyönyörűen lefelé lógatod hosszú derekadig érő hajadat. Szemed kékje eltűnik, és csak a fehérjét látva tudom, hogy Te most a ”mennyországban” érzed magad a gyönyörök legmagasabb fokán. Ezeket az érzéseket látva felcserélem a lyukak masszírozását, és Nyelvemmel beszívom számba a pöcködet, és szívom óriási erővel, míg a másik kezemmel a segged lyukát ujjazom, mire egy óriási kiáltással újból élvezni kezdesz. Olyan erővel élvezel el, hogy a hátamba beleereszted hosszú körmöd hegyét, és farkam szorításával tenyeredbe küldöm kissé édes-sós gecimet, és elélvezek életem legszebb kéjével. Így egyszerre esünk át a gyönyörök tengerén. Fáradtam simulunk egymás karjaiba, és ajkaink összetalálkozása után nyelvünk közös táncában nyugtatjuk meg egymást.
– Köszönöm Álmoskám, nagyon finom és érzéki voltál velem!
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.56 pont (54 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Miriam
2023. december 30. 17:52
#25
Ez lenne a ""Andreas6" szakmai szépítésével átdolgozott/átjavított" változat? Hát... nem igazán sikerült.
Mellesleg olyan szó, hogy "átjavított" nem is létezik.
1
Fluxus
2021. november 16. 19:50
#21
Tetszik.
1
a
angel234
2021. szeptember 22. 03:15
#20
Érdekes egy történet.
1
veteran
2021. augusztus 31. 04:04
#18
Mindegy ki írta, ki javította, nekem tetszik.
1
gyuri0926
2021. augusztus 24. 09:18
#16
Hü de ráértél.
1
Ez egy válasz Andreas6 2021. augusztus 7. 06:39-kor írt üzenetére.
kivancsifancsi
2021. augusztus 10. 21:09
#13
Kedves Bizse , ha van folytatás szívesen elolvasom . Ami a gyuri0926 véleményét illeti , akkor fogom figyelembe venni amikor egy hibátlan írást fog közölni , addig maradjon csendben .
1
l
laja.jl
2021. augusztus 9. 15:31
#12
Egyes alá: a kommentek (néhány!) rosszabbak a II. WW-ből itt ragadt régi magyartanárnőm dolgozataimhoz fűzött megjegyezéseitűl...
1
Andreas6
2021. augusztus 7. 06:39
#11
Mint már  mondtam, elkapkodtam, viszont utólag már nem tudom megváltoztatni. Sajnálom, legközelebb gondosabb leszek, hogy a te magas igényeidnek is megfeleljen.
"Ezt javítottad Andreas ? Mit mondjak gratulálok , nekem , Te többet ne magyarázz a helyesírásról ." Majd akkor tegyél megint helyre, ha legalább a hozzászólásod hibátlan lesz. Miheztartás végett: a vesszők, a pont, a kérdőjel előtt nem kell szóköz, a "nekem , Te" közé egyáltalán nem kell vessző, valamint a személyes névmás - a levelezést kivéve - kisbetűvel írandó...
1
Ez egy válasz gyuri0926 2021. augusztus 6. 15:31-kor írt üzenetére.
Kékég
2021. augusztus 7. 06:26
#10
Kedves Bizse42! Az írás olvasás után csak arra tudom biztatni folytassa. Irja meg tartalmas életéből kimaradt vágyait tisztán, szűziesen ezen téren. Ne szomorkodjon az elmaradásuk miatt, hiszen Ön most ezeket a képzeletén szárnyalva úgy éli meg ahogy a legjobbnak elképzelt, csalódás, fájdalom, útálkozás nélkül. Az esetleges trólkodás ne szegje kedvét inkább adjon erőt az íráshoz, az írása átéléséhez ahogy azt elképzelt. A kritikák mögött lehet irigykedés is van ezek ne vegyék kedvét, erősítsék abban, hogy még többet ábrándozik és még jöhet az a herceg ( hercegnő) fehér lovon....Folytassa az írást!
1
Bizse42
2021. augusztus 6. 23:18
#9
Maga kétszínű nagyon Kedves "gyuri0926"! 

Szeretném, ha ez az álom valóságban is megtörténne cím alatt 2021.  Július 20.-án 07:41 kor ezeket írta: Ezek után bizonyára lesz olyan , aki megpróbál meghívni Téged , hogy az álmod valóra váljon , ne a  kis párnádat kelljen szorongatnod, amikor anális szexről olvasol, hanem beléd hatol és végre átélheteted a valóságban is  

Ezem írásnál elfelejtettem, hogy a férjem "Álmoska5"  álmait vetette papirra és az én nevem alatt tettem közzé! Így vettem igénybe "Andreas6" felajánlását!

Akit nagyon bántóan -alaptalul - megtámadott!  Kérdem én, Maga nem ütött el egy betűt soha, és többszöri elolvasásnál sem veszi észre azt a hibát. mert az a szó képpé alakul át az agyába!! 
Különben nem érdekel "aranyos hozzászólása" mert a történet címében is benne van a válasz! Igen én életemben, se orál, se anál, se leszbi szexet nem éltem át senkivel, így férjemmel sem! Gondolom vágyakozás és álmodozás itt ezen az odalakon , nem bűn!

"Bizse42"


 
1
Ez egy válasz gyuri0926 2021. augusztus 6. 15:38-kor írt üzenetére.
gyuri0926
2021. augusztus 6. 15:36
#7
Erzsikém még soha nem nyalt női puncit, és nem nyelt le még soha férfi ondót. (van esetleg női ondó is ? Vagy valami állatra gondoltál ? )

Na eddig olvastam , nem bírtam tovább , ez annyira siralmas !
1
gyuri0926
2021. augusztus 6. 15:31
#6
Lenn az alaksorban volt a szauna. 
Ezt javítottad Andreas ? Mit mondjak gratulálok , nekem , Te többet ne magyarázz a helyesírásról .
Egyébként milyen alakú volt az ALAKSOR ?????????????????
1