Szerencsés bűnbeesés 2. rész

Szavazás átlaga: 7.94 pont (53 szavazat)
Megjelenés: 2023. október 25.
Hossz: 42 244 karakter
Elolvasva: 2 479 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
10. Fejezet

Másnap egész nap zuhogott az eső, így bent maradtam a lakásban. Nagyon féltem, hogy ez lesz az a nap, amikor lebukok. Végül is elég sok bizonyíték gyűlt össze ellenem, esélyem sem volt arra, hogy kimagyarázkodjak valahogy. Nincs ezen mit szépíteni: éjszaka belopakodtam hozzá, tévedésbe tartottam őt, elhitetve, hogy a férjével van, fogdostam, végül még ki is elégültem.

Szerencsés bűnbeesés 2. Rész Jó esély van arra, hogy Klári mama a fejemre olvassa az éjszakai dolgaimat. Talán el is zavar a háztól. Az az ember, akit a világon mindennél jobban szerettem és tiszteltem, akinek bátran elmondhattam minden örömöm-bánatom, mindig mindent meg tudtunk beszélni, mindig segített, tanácsot adott vele tettem ilyet. Teljesen összetörtem. Képtelen voltam higgadtan gondolkozni, viselkedni. Tudtam, hogy iszonyatosan vonzódok hozzá, de azt is, hogy ő erre nem adott okot, és a cselekedetem teljességgel ellentmond nemcsak a nagymamám keresztény neveltetésének, de az általános emberi normáknak is.

Szerencsére nem szólt semmit sem.

Talán mindent megúszhattam volna, ha váratlanul nem toppant volna be az anyám. Aki hamarosan felfedezte az összemocskolt ágyneműt és hálóinget. Elvonultak a nagymamámmal és igyekezett kifaggatni, hogy mi is történt az éjszaka. A bizonyítékok egyértelműek voltak, tehát az, hogy valaki járt éjszaka a házban és bűnös szenvedélyét kiélte a nagyanyámon. Szerencsére az szóba sem került, hogy én lettem volna az éjszakai látogató.

Ezen felbátorodva – amikor az anyám már elment – megkérdeztem a nagyitól, hogy milyen volt a szerelmi élete a férjével. Nagyjából az derült ki, hogy Géza bácsi igazából a munkáját szerette, a házaséletük rutinszerű volt, és szinte csak misszionárius pózban szeretkeztek. Arról nem esett szó, hogy gyakorolta-e a kézimunkát a nagyapámmal – de akár igy volt, akár nem, e cselekmény nekem nagyon jól esett.

Anyám megszületése után rutinszerű szeretkezés is megritkult, bár ha jól vettem ki a szavaiból, sohasem szűnt meg. Még akkor sem, amikor Géza bácsi – bizony – hűtlenkedett.

Próbáltam nagyit kifaggatni, hogy volt-e más férfi az életében, mire némi zavarral a hangjában azt a választ kaptam, hogy erről szó sem lehetett. Szemében a házasság teljes hűséget követel meg.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 20 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.94 pont (53 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Miriam
2023. november 17. 23:56
#16
Már fenn van a 3. és 4. rész is. Az 5. részt is elfogadták. Olvasd el azokat is! Nagyon érdekelne a véleményed, nem csak általánosságban, hanem a részletek tekintetében is.
1
Ez egy válasz kivancsifancsi 2023. november 17. 21:47-kor írt üzenetére.
kivancsifancsi
2023. november 17. 21:47
#15
Akárcsak az első rész ez is tetszik. Nagyon élvezem a korrajzot is és ezt az elbeszélő stílust a cselekmények aprólékos leírásával. Gratulálok és várom a folytatást.
1
Miriam
2023. november 13. 22:24
#14
Kösz a válaszodat, érzen benne a jó szándékot. Magam örömére sok minden mást is tudnék tenni. Mást, töbet, jobbat, élvezetesebbet.  Az írás sohasem lehet öncélú. A történet az agyamban megvan, sőt talán több és komplexebb, mint ahogyan azt bepötyögöm a gépbe. Az írással és publikálással a gondolatok metamorfózisa történik meg. Konkértan az, hogy egy minden tekintben csak elképzet történet (hiszen ez így, ahogy olvasod, soha nem történt meg) beleillik-e a mi, ténylegesen átélt világunkba.  Én nem pusztán mondatokat mondok, hanem egyfajta visszajelzést szeretnék kapni, hogy milyen a befogadó közeg, vagyis az olvasók, még általánosabban fogalmazva, mi magunk. A látogatószám olyan, mint egy néma aréna egy rock-koncerten vagy sporteseményen. Tök érdektelen, hogy hányan vannak, ha nem történik reakació. Erre pedig egyre kisebb esély van.
0
Ez egy válasz salsa 2023. november 13. 19:05-kor írt üzenetére.
salsa
2023. november 13. 19:05
#13
„1200 néma látogató” szűk 1 hét alatt sokkal több mint a semmi - ma már 1600 felett jár - és egyáltalán nem arra utal, hogy érdektelenségbe fulladt. A „meglehetősen komplex” történeteknek is van olvasótábora. Ha van kedved írni, akkor tedd meg mert ez a történeted azt jelzi, hogy jól csinálod. Ne pontszámokért, ne a kommentekért, hanem azért, hogy elolvassák. Mindegy, hogy mennyien, a lényeg az, hogy te úgy érezd „ez most jobb lett, de legalább olyan jó, mint az előző”. A magad örömére írj, és ha szaporodnak az olvasóid az lesz a bónusz.
2
Ez egy válasz Miriam 2023. október 31. 23:37-kor írt üzenetére.
Miriam
2023. november 13. 18:11
#12
Tökéletesen igazad van, Kexi69. Látom, te is tudatában vagy annak, hogy épp ma van a "Magyar nyelv napja". Mélységes szégyenemben lesütöm a szemem, és alig tudom elrebegni, hogy bocsáss meg nekem. Oly annyira magam alatt vagyok, hogy azonnal átutaltam egy magasabb összeget az Anyanyelvápolók Szövetségének.  Végtelen hálára köteleznél, ha küldenél nekem egy hibalistát azokról a nyelvi borzadályokról, melyeket stilárisan alulképett, butuska agykezdeményemmel elkövetni merészeltem. Előre is köszönöm: miriam.sheafe@gmail.com.
2
Miriam
2023. november 13. 18:01
#11
Tökéletesen igazad van, Kexi69. Látom, te is tudatában vagy annak, hogy épp ma van a "Magyar nyelv napja". Mélységes szégyenemben lesütöm a szemem, és alig tudom elrebegni, hogy bocsáss meg nekem. Oly annyira magam alatt vagyok, hogy azonnal átutaltam egy magasabb összeget az Anyanyelvápolók Szövetségének.  Végtelen hálára köteleznél, ha küldenél nekem egy hibalistát azokról a nyelvi borzadályokról, melyeket stilárisan alulképett, butuska agykezeményemmel elkövetni merészeltem. Előre is köszönöm: miriam.sheafe@gmail.com.
1
Ez egy válasz Kexi69 2023. november 13. 16:19-kor írt üzenetére.
Kexi69
2023. november 13. 16:19
#10
Jó lenme ez a sorozat, de a nyelvtannal még mindig nem vagy kibékülve.
1
Miriam
2023. október 31. 23:37
#9
1200 néma látogató persze több mint a semmi. Az elküldött két rész is előbb-utóbb felkerül. 

 Az itteni publikációnak nem titkolt célja, hogy fény derüljön arra, hogy fogadókészség egy meglehetősen komplex történetet elmesélni, amelyben emberi vágyak, jószándékok, hitek, remények, s nem kis mértékben extremitások találkoznak a korszak tényleges viszonyaival. Tudom, hogy erre egy nyiltan erotikus/pornóra hajló oldal a nem a legalkalmasabb felület. S az is lehet, hogy az egyes részek túlságosan is hosszúak. Egy biztos, olyan történet én még nem olvastam, amelyben egy rendszer kegyeltjének tartott fiatalember szembesül részben saját belső, sokak szemében perverz váhygyaival, nagymamája elfecsérelt életével, valamint a titkosszolgálat fondormányaival. Ez persze nem is derül ki, amig a további részek nem kerülnek fel.  

Semmi baj, ha ez is az érdektelenségbe fullad. Ez csak egy próbálkozás volt. Próba, cseresznye - mint ahogy a mondás mondja...
2
Ez egy válasz kaliban 2023. október 31. 19:53-kor írt üzenetére.
Miriam
2023. október 31. 19:30
#7
41  szavazat,hozzászólások is megakadtak. Az újabb részek sem kerülnek fel. Tiszta temetői hangulat. 😒
1
j
joe013
2023. október 25. 18:36
#6

Mind a két részt elolvastam és tetszett. várom a folytatást.....

1
kaliban
2023. október 25. 15:45
#5

Ez még jobban tetszett mint az első rész. Csak így tovább! Várom a folytatásokat!

1
Miriam
2023. október 25. 14:14
#4

Köszi, Lolamacko!❤❤❤  Tény, hogy nem személyes élményeimet írtam, és az is, hogy hatalmas munka van benne; nomeg persze óriási fantáziálgatás, beleélőképesség.  Örülök, hogy igy látod. Már a harmadik részt is elküldtem publikálásra, remélhetőleg hamararosan megjelenik.
Dolgozom a negyediken is. A legnagyobb gondot az jelenti, hogy öszekössem a személyes történetet a nagy, társadalmi változásokkal, korabeli viszonyokkal. Vagyis azzal, hogy mi zajlik az adott hős életében és mi az, ami a hátérben mozgatják az eseményeket. Idáig jórészt az előbbieket mutattam be, és csak időnként utaltam a másodikra. És közben figyelnem kell a dolgok lélektani részére és persze arra is, hogy ez valójában egy erotikus, sőt talán azt is mondhatom, hogy pornóra hajazó oldal.
Nyilván nem fog mindenkinek tetszeni, de ezt tudomásul veszem. Azt szokták mondani, hogy az, ami mindenkinek tetszik, az valójában senkinek sem tetszik igazán. 

3
Lolamacko
2023. október 25. 11:42
#3

Hihetetlenül aprólékosan kikutattad a hátteret, a kor apró dolgait, amikre akkor oda sem figyeltünk, de te most fölidézted. Biztos vagyok benne, hogy akkor nem éltél, nem az emlékeidből merítkeztél, és ez mutatja, milyen nagy munkát végeztél. Visszarepít a múltba.

2
Fluxus
2023. október 25. 08:08
#2

Mint az első rész.

1
T
Törté-Net
2023. október 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1