Hogyan lettem rabja egy őrült boszorkánynak? 1. rész

Szavazás átlaga: 5.61 pont (36 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 5.
Hossz: 9 789 karakter
Elolvasva: 734 alkalommal
Az élet változatos, az irodalomnak (még ha csak kemény erotikáról van szó)  kötelessége ezt követni. Ideje tehát, hogy én is más szegmensét mutassam a férfi-nő kapcsolatoknak. A mostani történet során egy ’domina-sub’ története próbálok idevarázsolni. Hogy jól vagy rosszul az legyen már az olvasók dolga. Ami tőlem tellett megtettem.
Sokáig azt hittem, hogy nincs okom panaszra. Én, dr. Kozma Kristóf, mindig az élet napos oldalán járok, semmiféle gondom nincs.   Jó állásom, tisztes keresetem, házam, autóm van.   Üzleti okból is sokat utaztam, sok élményt gyűjtöttem, és persze számos lánnyal volt kapcsolatom. De egyik sem volt rám olyan elemi hatással, mint egy észbontóan szép lány, Garamszegi Amanda. Egymás között csak ’Amica’-ként említettem őt. Fiatalabb volt nálam.  Vad volt, önfejű, fékezhetetlen.  Igazi vadmacska!

Amica igazi művészlélek volt. Karmesternek készült, ami lányok között különösen ritka.  

Elképesztően intelligens és rohadtul csinos, kifejezett szexi. Nálánál jobbat, szebbet elképzelni sem tudtam volna. A gond csupán abban volt, hogy szerette kézben tartani az eseményeket, s nekem mindig engednem kell a parancsainak. Valahogy úgy, mint ahogy a zenekarnak is alá kell vetni magát a karmester utasításainak.  

HogyanLettemRabjaEgyOrult_1.jpgMég ismeretségünk hajnalán felvitt a szobájába, és kinyitotta a titkos szekrénye ajtaját. Megdöbbentem azon, amit láttam. Az évek során sokféle játékot gyűjtött össze: bőrruhákat, és a legkülönfélébb rögzítőket. Mindenekelőtt megütötte a szememet egy hátul zipzáras, könnyen levehető, rugalmas, türkiz színben csillogó overál. Vállpántos, mélyen kivágott testruha volt, amely teljesen szabadon hagyta a melleket, derék résztől lefelé csipkebetéttel kiegészítve. Huuuu! Nagyon szexi volt!

De volt ott más is. Volt például nagy teherbírású, egyedi gyártású, magas biztonsági fokozatú kaloda, melyek bilincsei alkalmasak voltak arra, hogy rögzítsek az oda fektetett emberek bokáját, a csuklóját és nyakát. Megijedtem, hogy Amanda rajtam fogja kipróbálni ezt a szerkentyűt, de szerencsére az én imádott barátnőm megkímélt ettől.

Eddigi életemben mindig én parancsoltam, és a titkárnők és a teljes női asszisztencia csak leste minden kívánságomat.   Amicánál azonban minden másként volt.

Hogy mást ne mondjak: két rendőrségi bilincse is volt. Nem indokolta, hogy miért, egyszerűen rám parancsolt, hogy forduljak neki háttal és a hátam mögött kulcsoljam össze a kezemet.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.61 pont (36 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
plmyaq
2023. december 5. 21:56
#3
jó lett a történet
1
t
tibee72
2023. december 5. 15:25
#2
Nem rossz, de annyira nem jött be.
1
T
Törté-Net
2023. december 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1