A+ A-

Első nyári élményem 1. rész

Legtöbb tinikorú fiúk álmai netovábbja, szexelni egy idősebb hölggyel. Persze ez nem mindenkinek adatik meg.
Ez biztos.
15 éves voltam, amikor először kezdem el fantáziálni, hogy milyen is lehet egy idősebb hölggyel. Persze a fantáziálás sokáig fantáziálás maradt, ami persze azt jelentett, hogy önkielégítésem során azt képzelhettem el amit csak akarok és azzal akivel csak akarom. Fantázáltam a tanárnőimmel, osztálytársnőimmel, és persze akiket láttam az utcán. Míg egyszer csak...
Kiderült, hogy van egy fél - nővérem Ausztráliában apám egyik félreeső kapcsolatából. Rögtön megragadtam az alkalmat és elkezdtem vele levelezgetni. Persze ekkor még csak a kapcsolat felvételéről, meg kicsoda - micsoda ő, fotócsere, hogy került ki ésatöbbi - ésatöbbi, ahogy ez ilyenkor lenni szokott. Órák hosszat beszélgettünk telefonon is (apám legnagyobb örömére: magas telefon számla). Aztán egy kora májusi napon, az egyik hármasbani telefon beszélgetéskor felvetette apámnak, hogy a nyári szünetben kimehetnénk hozzá 1 hónapra nyaralni, ha apu is beleegyezik. Természetesen a repülőjegyet oda - vissza és az egyéb kinti költségeket Ő állja. Nekem csak a ruhámat kell vinnem. Apu bele is egyezett persze csak azzal a feltétellel, ha szinjeles leszek. Ami nem volt nehéz dolog, hiszen már most is szin jelesre álltam. Aztán felvetette még, hogy az Ő apja és az anyja cserébe mennének hozzánk. De apu mondta, hogy mivel csak ketten vagyunk, ezért csak Én mehetnék, de az Ő apja és anyja jöhet nyugodtan. Majd hármasban el lesznek. Telt - múlt az idő. Meglett a bizi, ami természetesen szin jeles volt.
Június közepére megjött a meghívólevél és a repülőjegy. Július 1 - től augusztus 8 - ig szólt a levél és a jegyek is ekkorra szóltak.
Aztán eljött a várva várt nap. Apu felrakott a gépre, majd pedig egy átszállással és 16 órai utazással Ausztráliában landolt a gép. Nővérem persze várt a reptéren. Amint megláttam leesett az állam. Egy bombázó 20 - éves nő várt rám. Szőke haj, feszülő póló, mini szoknya, gyönyörű lábak.
- Szia Laci! Én vagyok Ági a nővéred! Végre, hogy megérkeztél.
- Szia Ági! - nyögtem még mindíg őt bámulva. Aztán üdvözlő puszit akartam adni, de valamiért nem az arcára sikerült, hanem a szájára. (Szokásom ugyanis, hogy egy idősebb hölgynél közvetlen a szája sarkára adom a puszit.) Megilyedtem, hogy pofon csap és visszarak a gépre, de mintha észre sem vette volna máris a csomagokat vette kezelésbe és már indult is a kocshoz és közben mesélt.
- Kora reggel elutazott apa és anya hozzátok, úgyhogy siessünk haza, mert várom a telefonjukat, meg apádnak is telefonálunk, hogy rendben megérkeztél!
- Okés, akkor menjünk!
Szép csendben hazaértünk, lezajlottak a telefonok. Mindenki megérkezett a kívánt helyre. Gyors tusolás a meleg miatt, aztán leültünk beszélgetni egymással szemben a nappaliban. Ágin ugyanaz a ruha volt mint amiben kijött elém. Rajtam meg egy póló, fürdőgatya és egy rövidnadrág volt. Zokni egyikünkön sem volt. Beszélgetni kezdtünk, mindenféléről. Persze Ági úgy ült szemben velem, hogy akaratlanul is észre vettem, milyen szép fehér
csipkés bugyi van rajta. Aztén este fele vacsoráztunk egyet és vissza a beszélgetéshez. Rövid eszmecsere után egyszer csak megkérdezte, hogy van - e bartánőm, csóklóztam - e már, meg milyen a szex otthon. Én meg csak szépen felelgettem neki, hogy van barátnőm, csókon is túl vagyok, de a szexről nincs még fogalmam. Erre megkérdezte, hogy tudok - e titkot tartani. Én meg természetesen igent mondtam. Megígértette velem, hogy bármi is történik itt a nyaralásom időtartama alatt az szigorúan titkos! Erre mit is felelhettem volna!? Igen titok marad!
Erre elmondta, hogy Ő már túl van mindenen. Aztán elkezdtünk beszélgetni másról. Én pedig még mindíg el voltam foglalva azzal, hogy a szoknya alá próbáltam nézegetni minden lehetséges alkalommal. Hátha félrecsúszik egy kicsit a bugyi. Annyira el voltam foglalva a dologgal, hogy fel sem tűnt nekem, hogy tud a dologról és szándékosan teszi szét a lábát kicsit, hogy láthassam amit szeretnék. Aztán egy ideig még beszélgettünk minden féle dologról, mire egyszer csak megszólalt:
- Te nagyon csintalan vagy! Már hosszú ideje azon kísérletezel, hogy a szoknyám alá láss! Szeretnéd látni a puncimat?
- Igen. - rebegtem és ezzel a kijelentéssel a farkam is ágaskodni kezdett a gatyámban.
- Okés. Ez igy tiszta dolog. - mondta és nézve engem felállt, felnyúlt a mini szoknya alatt és elkezdte lerángatni magáról a bugyit. Elsőként a combjáig sikerült, majd a térdéig és harmadikra már a bokájánál volt a bugyi. Kilépett belőle és vissza ült velem szembe. Most már nem is zárta össze a lábát, szabad utat engedve kocsányon lógó szemenek, amely nem bírt a látvánnyal betelni!
Teljesen borotvált punci nézett velem farkas szemet!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.01 pont (77 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2018. 04. 7. szombat 07:55
Szuper kis èlmèny lehetett
#7 veteran 2016. 12. 5. hétfő 11:22
Kezdetnek jó.
#6 listike 2014. 08. 28. csütörtök 19:21
Nagyon tetszett.
#5 A57L 2013. 08. 7. szerda 05:43
Nem rossz.
#4 papi 2013. 06. 14. péntek 05:29
Van mit javitani
#3 Craig 2010. 03. 20. szombat 03:22
A zokni... Miért olyan fontos is?
#2 pisti47 2007. 06. 30. szombat 00:21
Haat eddig kozepes, kivancsi vagyok a folytatasra.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?