A+ A-

Először a swinger klubban

Már egy jó ideje szerettem volna ellátogatni egy swinger klubba. Egy-egy korábbi barátnőmnek fel is vetettem az ötletet, de egyikük sem mutatott érdeklődést ez irányba. Nemsokkal egyik szakításomat követően kinéztem magamnak egy külvárosi helyet, és már vártam is a péntek délután öt órát, ugyanis ekkortól lehetett bejelentkezni a szombat esti buliba. Sajnálatomra csak várólistás helyet kaptam, ugyanis egyszerre nem engednek be öt szóló fiúnál többet, nehogy felboruljanak a nemi arányok.
Szombat este egyszer csak este nem sokkal 11 óra után csörgött a telefonom, hogy mehetek ha még szeretnék, mert újabb szóló lányok érkeztek a klubba. Nagy izgalommal hívtam egy taxit és felhajtottam egy pohár vörösbort. A helyhez közeledve heves izgalom fogott el, nem mindennapi helyzetbe fogok kerülni, különleges élményeket várva léptem be a helyre. Kaptam egy szekrényt, alsónadrágra és pólóra váltottam, majd beléptem a paradicsomba. A földszinten volt a bár, ahol alsónadrágos-pólós férfiak és fehérneműs nők táncoltak, beszélgettek. Az öltözéktől eltekintve olyan volt minden, mint egy átlagos bárban, az emberek iszogattak, trécseltek mindenfelé. Az ott lévők nagy része átlagos testalkatú volt, de egy két csinosabb lányt, izmosabb férfit is lehetett látni. A paletta korban szélesebbnek mutatkozott, de nagyrészt a késői huszastól az ötven éves korosztályig terjedt. Az első emeletre felérve, kissé tompább fények mellett négy ágy volt, az egyik nagy kerek a szoba közepén terült el.
Mindenhol 1-2 szeretkező pár, körülöttük néhány nézelődővel. A harmadik emeleten még ennél is túlfűtöttebb volt a légkör, a félhomályban az arcokat és az alakokat nehezen lehetett kivenni, mindenhonnan nyögések hallatszottak, egy orgiába csöppentem. Valakivel kontaktusba szerettem volna lépni, de egyelőre ez nehéz ügynek tűnt számomra. A vendégek többnyire párok voltak. Csak 3-4 szóló férfit láttam, ők más párokat néztek, miközben a kezükkel a farkukat masszírozták. A legtöbb pár pedig vagy szóló hölgyet vagy másik párt keresett, de nem szóló fiút, gondoltam én. Rendeltem egy pohár bort a pultnál, így is csökkentve a feszültséget, álldogáltam és figyeltem a vendégeket a földszinti helyiségben. Egy nagyobb asztalnál kiszúrtam egy nagyon szép és csinos lányt, Rékát, aki körülbelül 30 éves lehetett, vékony testalkatú, kisebb de feszes mellű, barna hajú lány, gyönyörű fenékkel. Mindkét oldalán nők ültek, dohányoztak, vele szemben pedig pont volt egy üres szék. Na gondoltam, itt a lehetőség. Leültem az üresen álló puffra, majd kértem tőlük egy szál cigit. A dohányzás remek lehetőség kapcsolatteremtésre. Elmondtam, hogy nem voltam még hasonló helyen és hogy rettentő kíváncsi vagyok. Ő meg hogy a barátjával van is, illetve, hogy teljesen nyitott az estét illetően, jöhet férfi is meg nő is, nála inkább szimpátia kérdése a dolog.
Néhány percet beszélgettünk, majd mondták a pasijával, hogy ők átmennek a másik terembe táncolni. Még mielőtt leléptek megkérdeztem, hogy nem szeretnének e felmenni, mire ő hogy most jöttek épp le. Félve kérdeztem, hogy ha megint felmennek csatlakozhatnék e. Erre Réka azt válaszolta, hogy majd menjek oda ha látom őket és meglátjuk mi sül ki belőle. Gondoltam ebből se lesz semmi, jó gyorsan leléptek, de maradjunk nyitottak, még nem ismerem az itteni rendszert. Rendeltem még néhány gyengébb italt a pultnál, álldogáltam, néha mentem egy kört, megnézni hol mi történik, de már nagyjából elkönyveltem magamban hogy itt ma nekem nem terem sok babér. Hajnali fél egy körül megjelent a bárban két pár, köztük egy nagyobb, esztétikus szilikon mellekkel bíró, hosszú, hullámos, fekete hajú lány, kifejezetten erős szexuális kisugárzással és erősen pimasz mosollyal. Valahogy odakeveredtem a melléjük. Egyszer csak a fekete hajú lány szabaddá tette a barátnője mellét, rám nézett és egy édes mosollyal az arcán azt kérdezte, hogy ugye megfelelő a barátnője öltözéke. Én elvigyorodtam és helyeseltem. Egyszer látom, hogy a fekete hajú lány a néger fickóval, akivel jött megy felfelé az emeletre, és a másodikon lévő kanapén elképesztő hevességgel egymásnak esnek. Előbb hosszan csókolóztak, majd a lány bekapta az elé táruló méretes faszt és nagy vehemenciával szopni kezdte azt. Később bementek egy sötétebb zugban lévő ágyra, a lány beleült a férfi farkába és látványos akcióba kezdtek. Eközben én melléjük ültem és simogatni majd nyalogatni kezdtem a lovagló lány jobb mellét, egy másik srác ugyanígy téve a ballal is.
Az én farkam ekkor már állt, mint a cövek. A lány reakciójából bátorságot merítettem, elővettem a farkam és verni kezdtem, miközben a lány csodás mellével foglalotoskodtam. Egyszer csak felálltam és a csaj szája elé raktam az álló farkam, kíváncsi voltam hogyan reagál rá. Mondanom sem kell, ránézett, azonnal ráfogott és szopni kezdte azt. Rettentő jól csinálta, kellően rászorítva az ajkait. Én hirtelen orgazmus közeli állapotba kerültem, de még nem akartam elélvezni, ezért visszább léptem, hogy kis szünetet tarthasson a szájával.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.93 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Pavlov
2018. 11. 23. péntek 05:56
Kevéssé átélhető, primitív fogalmazás. Válaszolok rá!
#10 b.andesz
2018. 11. 9. péntek 13:30
Tiktak smile Eloszor azt hittem a paradicsom miatt, hogy Paradise. Válaszolok rá!
#9 sunyilo
2018. 11. 7. szerda 21:56
élvezetes történet... Válaszolok rá!
#8 Bizse42
2018. 11. 7. szerda 13:03
Jó! Ezt még nekem szoknom kell. Most olvastam ilyen szexet előszőr. Válaszolok rá!
#7 sztbali
2018. 11. 7. szerda 10:11
"Réka a hátára feküdt, miközben a párja, Zoli hátulról kezdte dugni" ezt hogy hozta össze? Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 11. 7. szerda 07:51
Nem ragadott magával. Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2018. 11. 7. szerda 06:10
Tetszenek ezek a klubok! Válaszolok rá!
#4 zoltan611230
2018. 11. 7. szerda 06:08
Jó ,fel kel ott talni magad. Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 11. 7. szerda 04:24
Jók ezek a swinger klubok. Válaszolok rá!
#2 veteran
2018. 11. 7. szerda 04:07
Nem ragadott magával. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 11. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!