A+ A-

A nővér megkapja, amire szüksége van 2. rész

Egy darabig még ott álltam az öcséimmel folytatott dugás után, a gecijük még mindig szivárgott a fenekemből és a szuper-érzékeny puncimból. Tudtam, hogy még többet akarok belőlük. Nem hagyhatjuk abba, soha! Ez volt a legjobb alkalom, amibe részem volt, és az öcsémék voltak, akik ezt tették velem.
A lábaim igazán gyengék voltak, és fájtak a sok térdeléstől, lovaglástól, ugrálástól, úgyhogy gyorsan a fürdőbe mentem letisztálkodni. Csináltam egy meleg fürdőt, és belecsúsztam a kádba. Csak áztattam magamat, miközben a puncim és fenekem normálisra szűkült össze. Istenem, mennyi érzés volt!
Egy fél órás pihenés után, felkeltem, magam köré tekertem a törülközőmet és egyenesen a szobámba mentem. Ki voltam merülve. Levettem a törülközőt, és arccal előre az ágyba zuhantam, rögtön álomba is merülve. Természetesen az álmom is a szexről szólt, arról, amit én és az öcsémék tettünk és tehetünk még. Gondolom nyögdécselhettem és mocoroghattam, mert a következő dolog, amire emlékszem, annyi, hogy valaki a fülembe suttog és megnyalja a fülcimpámat. Arra ébredtem, hogy az öcsém, Jeff azt suttogja a fülembe, hogy máris megint mennyire kíván engem, és milyen dögös és szexi voltam. Rögtön felizgultam!
Jeff a fenekemhez dörgölte farkát, én meg olyan hangosan nyögtem fel, hogy azt hittem az egész ház meghallotta! A következő pillanatban Jeff felkelt rólam, és a fenekemet a levegőbe emelve, kutya-pózba kényszerítve. Végre vethettem egy pillantást az órára, és láttam, hogy még csak 2 órát aludtam!
Jeff széthúzta a fenekemet, és elkezdte nyalni a popsimat. Még soha nem nyaltak ki ott, de istenem, egyszerűen remek volt! Életem legnagyobb orgazmusát éltem át! Nyalogatta a popsi lyukamat, ki-be dugva a nyelvét bennem. Még hangosabban nyögtem, és még többért könyörögve toltam rá a fenekemet a nyelvére. Nagyon jól csinálta, tudtam, hogy nem először csinálhatja. Hamarosan másodszor is elélveztem. Azelőtt még sosem volt anális orgazmusom, de most már elmondhatom, hogy volt, és váó, jó!
Miután vagy 30 percig nyalta és dugta a popsimat a nyelvével, Jeff felállt, és megragadta a síkosítót, amit magával hozott. Elkezdte bekenni a máris nedves segglyukamat, és elkezdte egy ujját a fenekembe nyomni. A fenekem elég nedves volt a nyálától, és eléggé ellazult attól, hogy Hunter előzőleg seggbebaszott, és Jeff nyelvétől, úgyhogy az ujja könnyen becsúszott. Ekkor megéreztem még egy ujját. Ehhez már szűkebb voltam, de még eléggé ellazult, hogy megujjazza a fenekemet két ujjal is. Hamarosan még egy ujja csatlakozott. Most már szűkösen fértek be. Lassan becsúsztatta mindhárom ujját és lassan kihúzta, így dolgozva a seggemen. Lassan beállt egy ritmusra, úgy dugta az ujjaival a fenekemet, én pedig a mennyekben éreztem magamat. A következő lépése az volt, hogy 4 ujját nyomta a popsimba. Meglepődtem volna, de tudtam, hogy szükség van erre a hatalmas farka miatt! Nem könnyű egy nagyon vastag, 24 centis farkat egy ilyen kis lyukba dugni, úgyhogy szükségem volt minden tágításra, amit csak kaphattam!
Olyan 10 perccel az után, hogy 4 ujjal kezdte baszni a fenekemet, kihúzta őket, és öntött még némi síkosítót a tágra nyílt segglyukamra. Éreztem, ahogy a hűs folyadék a fenekembe folyik, úgyhogy gyorsan összeszorítottam a fenekemet, hogy mindet bent tartsam. Jeff ekkor még több síkosítót kent a farkára, és mögém került, készen arra, hogy megbassza a kis seggemet.
Megéreztem a farkának a hegyét a segglyukamnál, úgyhogy ellazítottam a gyűrűsizmaimat, hogy segítsek a farkának belém hatolni. Éreztem, ahogy a makkja a fenéklyukamnak feszül. Vettem egy mély lélegzetet és ellazítottam magamat. A farka lassan elkezdett belém csúszni, és annak ellenére, hogy mennyit tágított a nyelvével és ujjaival, a seggem még mindig túl szűk volt a vastag farka számára. A fájdalom grimaszba rántotta az arcomat, de nem hagytam magam. Az arcomat az ágyba fúrtam, a fenekemet továbbra is magasan a levegőbe tartva. Ő továbbra is lassan tolta szűk seggembe a farkát. Annak ellenére, hogy milyen lassan csinálta, nagyon fájt! Még szerencse, hogy ilyen sok síkosítót használt! Lassan már a fél farka bennem volt, de továbbra is fájt. Még egy picit el is sírtam magamat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.69 pont (97 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2016. 09. 3. szombat 05:57
Kemény kis történet.
#6 feherfabia 2015. 08. 15. szombat 07:45
Közepes!
#5 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 21:45
KO.
#4 tenzin 2012. 08. 22. szerda 01:09
ok
#3 Kaszkadör 2011. 11. 29. kedd 17:38
Nekem miért nincsen ilyen lány testvérem?
#2 sztbali 2011. 11. 28. hétfő 18:08
Nagyon jó. Jöhet a többi rész is.
#1 Törté-Net 2011. 11. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?