Akai Mózes hozzászólásai

A
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
175 db
Akai Mózes
2019. augusztus 12. 23:39
Történetek: Jótestvéri viszony 11. rész
Ne akadj ki! Nagyon jó. Néha igen is kellenek a vívódások és a lelkiismeret-furdalások. Elméletileg nem gépek, hanem emberek szerepelnek a történeteidben. Legalább is én így érzem. És ez jó. Sok plusszt ad a szexhez is. Az, hogy mennyi a pontszámod, nem tudom mitől függ. Én is keveslem az igazi kritikát. Hajrá! Írj még sokat. Én szívesen olvasom és tanulok is belőle!
1
Akai Mózes
2019. augusztus 9. 00:34
Történetek: Anyám hugában
Hát a fogalmazásodon még van mit javítani. Olvasd át párszor, és javitsd, mielőtt beküldöd. Sokszor "elkezdtem, elkezdi" Kétszer maradtál le stb.
Azért hajrá!
2
Akai Mózes
2019. március 13. 21:53
Történetek: 29. születésnapom 1. rész
Az a helyzet, hogy megint újra olvastam. Ahol úgy érzitek, hogy keverem a neveket, az valójában a két csaj együttműködéséről szól."A tetejében éreztem, hogy egy finom kéz megragadja a férfiasságomat és simogatni kezdi. Zsu keze volt. Lassan ráfordultam Hugira, aki hanyatt feküdt és széttárta lábait. Zsu igazgatta a hímvesszőmet, majd egy kézcsere következtében éreztem, hogy a mennyország kapujában vagyok. "
1
Akai Mózes
2019. február 28. 09:28
Történetek: Júlia 4. fejezet
Valahogy ne derült ki, ki az a Karl, mi van a titokzatos férfivel, Juliát csak az nem dugja meg, aki nem akarja? A történet biztos jó a fejedben, de az írásból nem biztos, hogy ez derül ki!
1