A+ A-

Tanárnő

32 éves vagyok és biológiát tanítok egy középiskolában. Egyszer egy szokatlan dolog történt velem. Délután, dolgozatjavítás közben kopognak az osztályterem ajtaján. Hát az egyik diákom az. Bejött és azt mondta, hogy egy nagy problémája van. Megkérdeztem, hogy mi az. Nem mondott semmit. Aztán egyszer csak megszólalt. Tanárno, megtanítana a szexre... Nagyon meglepodtem. Már csak azért is, mert a srác "még csak" 16, és egyébként is, ha kitudódik, kidobnak mindkettonket az iskolából. Gondolkodtam az ajánlaton és nem tudtam ellenállni. Közelebb húztam magamhoz a fiút és megcsókoltam. Még nem volt lánnyal. Ezt éreztem a csókján is. Bátorítani szerettem volna, ezért kigomboltam a blúzom és kezét a mellemre raktam. Simogatta a dombjaimat, de nem nagyon mert tovább haladni. Levettem a ruhám és egy szál fehérnemuben ültem elotte. Kezdett megjönni a bátorsága, mert csókolgatni kezdte a melleimet. Benyúltam a nadrágjába és simogatni kezdtem a farkincáját. Lehúztam a nadrágját, de még nem állt fel neki.
Éreztem, hogy segítenem kell neki, mert nem lehet, hogy egy szuz fiú ne izguljon fel úgy, hogy csak egy bugyi van rajtam. Ezt nem csak én állítom. Nagyon sok ember szerint nagyon szép vagyok. Hegyes melleim vannak, szép az arcom, jó az alakom, feszes a popsim... Én is meg vagyok elégedve magammal.
Szóval éreztem, hogy tennem kell valamit, ezért hozzá bújtam. Melleim a vesszejéhez értek. Lejjebb csúsztam és csókolgatni kezdtem nemi szervét. Hátra húztam fitymaborét és megnyaltam a makkját. A szuz farkincát a számba vettem és gyengéden szívni kezdtem. Közben a nyelvemmel simogattam a makkját. Éreztem, ahogy felébredt benne a férfias ösztön, és kezdett keményedni a vesszeje. Ekkor kissé kiengedtem a számból, de nem akartam abba hagyni. Kidugtam a nyelvem és makkja a nyelvem végéhez ért, így vertem a farkát...
Nagyon benedvesedtem a tudattól, hogy egy szuz hímvesszot tarthatok a számban. Leültem a székre és szétraktam a lábam. Simogatni kezdtem a bugyimat, majd kezem becsúsztattam a bugyimba. Közelrol figyelt a fiú, és láttam, amint rázza magának. Meg akartam adni neki, amit kért, ezért lehúztam a bugyimat. Borotvált puncim látván egyre gyorsabban mozgott a keze, de nem akartam, hogy ido elott elmenjen. Megfogtam a kezét, a combomra raktam, majd fejét a puncimhoz nyomtam. Eloször csak szagolgatta nedves vágatom, majd megcsókolta. Kidugta a nyelvét és félénken megnyalta szirmaim. Ízlett neki a puncim, mert mohón nyalogatta a lukam. Nem feledkezett meg a csiklómról sem. Nyelvével izgatta csikló rudam. Hálás is vagyok neki egy dologért, mert olyan dolgot ismertetett meg velem, amit eddig még sosem éreztem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.7 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 12. 28. hétfő 08:48
nagyonjó!
#4 A57L 2014. 10. 17. péntek 06:19
Azért nem lett olyan rossz.
#3 hmmmm 2005. 11. 12. szombat 18:42
:( xar
#2 toto 2003. 03. 19. szerda 17:36
gagyi
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?