A+ A-

Néha jó rossznak lenni 1. rész - Szakítás után

Sziasztok! Életem első ilyen jellegű írása, remélem tetszik. :) Peti
Erika vagyok. Mindig is egy átlagos, visszahúzódó lány voltam, egészen gyerekkorom óta. Az oviban egyedül játszottam, nem szavaltam az általános iskolai ünnepségeken és gimiben azok közé az emberek közé tartoztam, akik mellett elmentél a folyosón és soha nem jutott eszedbe a nevük. Egy szürke, unalmas kisegér voltam.
Ami a külsőmet illeti, nagyon szerencsés géneket örököltem. Apukám vékonyságát, anyukám huncut mosolyát és barna haját, nagymamám zöld szemét és szeplőit. Tudom, hogy nem vagyok tökéletes, de az átlagosnál szebbnek tartom magam, annak ellenére, hogy nem sokat teszek ezért. Kicsi, de formás fenekem és melleim vannak, utálok sminkelni, szoliba se járok, viszont egész életemben sportoltam valamit. Egyetemig kézilabdáztam, elég jó is voltam, de egy sérülés után maradt a jóga és a kocogás. Igazából a sport szeretetét is a szüleimtől örököltem, mindketten profi sportolók voltak, egy edzőtáborban ismerkedtek meg. Miután visszavonultak nyitottak egy vállalkozást, ami elég jól is megy. Az életem ezen részéről egyenlőre szerintem ennyi elég. Hadd meséljek inkább életem első szerelméről, a szakításunkról, illetve arról, ami utána történt.
A gimi elején kezdődött. Nem mondanám, hogy szerelem volt első látásra, de elég korán kiszúrtam magamnak Gerit. Ő is sportolt, jól tanult és nagyon bejöttek a deszkás cuccai. Na meg az, ahogy gitározott esténként a koliban. Nem nyitottam felé, még csak köszönni se köszöntem neki soha. Aztán tizedikben összevonták az osztályunkat, elkezdtünk együtt lógni, majd szép lassan kialakult a dolog. Igen, ennyi, tök unalmas történet. Pont mint amilyenek mi voltunk. Nem csak az volt unalmas, ahogy összejöttünk, hanem a kapcsolatunk is és imádtam. Semmi dráma, kiszámíthatóság. Tökéletes volt.
Szép lassan teltek az évek, felnőttünk egymás mellett és valahogy az első nagy szerelem átalakult valamivé, ami igazából nem barátság, csak szeretet és egyszerűen valamiféle egymás mellett levés. Ne értsd félre, nem veszekedtünk, nem voltak továbbra se gondok és talán ez volt a gond. Nem történt semmi. Az egyetem miatt is kevesebbet voltunk együtt. Új, saját barátaink lettek és saját, külön életünk. Lapos volt és ez tartott egészen a 21. szülinapomig. A szakításunk tökéletes tükörképe volt a kapcsolatunknak. Higgadtan megbeszéltük, hogy kiégett köztünk a dolog, megváltoztunk, mást akarunk. Két búcsúszex között összepakolta a cuccát és kiköltözött a lakásból, ami a szüleimé volt, de mi laktunk benne. Anyuéknak volt egy háza, ezt kifejezetten nekünk vették, bár szerintem ők se hittek benne, hogy egymás mellett fogunk megöregedni.
Ennyi volt. 16 éves korom óta először egyedül voltam és nem tudtam mit kezdeni a dologgal. Nem tudtam milyen egyedül lenni. Az elején fel se tűnt, utána egyik pillanatról a másikra üres lett minden. Nem tudtam kit felhívni, nem tudtam kihez hozzábújni és igen, pár hónap múlva baromira elkezdett hiányozni a szex.
A kapcsolatunk utolsó egy-két évében kevesebbet szerelmeskedtünk, de amikor kellett, tudtam kezdeményezni. De most nem volt senki. Nem volt kire rámászni, miközben meccset néz.
A legjobb barátnőm Timi. Elpanaszoltam neki a…. problémáimat és egyből azt kérdezte, miért nem próbálom ki a Tindert. Attól, hogy randizok valakivel, nem kell hozzámennem, mondta. Volt benne valami, de egy egyéjszakás kaland? Nem olyan lány vagyok! Azt se tudom, hogy hogy kezdjek bele, mik a szabályok, köszi de nem. Meg amúgy is… a szex szent dolog. Csak akkor és csakis azzal, akit szeretek. Nincs vita, pont. Nem vagyok vallásos, vagy ilyesmi, egyszerűen csak így gondoltam helyesnek.
Teltek a hetek, minden erőm és figyelmem a tanulásba és a gyakorlataimba temettem és továbbra se ismerkedtem senkivel. Órák után egyből hazamentem, tanultam, Netflixeztem, néztem a kis sorozataimat. Éltem a csendes kis életem. A tavaszi vizsgaidőszak után újra túl sok időm lett gondolkozni és újra elkezdett kínozni a szex hiányára. Valószinűleg Timinek is sokszor panaszkodhattam, mivel az egyi csajos, mozizós esténken egy szépen becsomagolt, masnival átkötött dobozzal jelent meg.
-Hát ez meg mi? Tök sokára lesz szülinapom.
-Igen, tudom. Ezt csak úgy meglepetésnek szántam. De csak otthon bontsd ki! - mosolygott sokatmondóan. Fogalmam sem volt, mi lehet az, de alig vártam a film végét. Mozi után még beültünk a Mekibe vacsizni, kibeszéltük a filmet és Timi pasiját, akit megint azon kapott, hogy pornót néz. Nem értettem soha a pornót. Soha nem néztem, nem is vágytam rá és ötletem se volt, miért jó idegeneket nézni szex közben. Tök egyértelmű, hogy kamu az egész és sokszor, a való életben egymásra se néznének a “szinészek”. Mindegy, pasik…
Vacsi után rohantam haza, a dobozt az ágyamra dobtam és elmentem zuhanyozni. Nagyon jól esett a hideg víz. Fülledt, nyári este volt. Mire hazaértem ragadtam az izzadságtól. Megváltás volt, ahogy a hűvös víz lehűti és megtisztítja az egész testem. A zuhany alatt a gondolataim az esti film után a beszélgetésünkre terelődött.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.13 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 sunyilo
2019. 05. 30. csütörtök 19:42
Ha ez a kezdet, annak nem rossz. Válaszolok rá!
#10 joe013
2019. 05. 29. szerda 21:18
elsőre elmegy.várjuk,hogy milyen lesz a folytatás.... Válaszolok rá!
#9 zsuzsika
2019. 05. 29. szerda 16:07
Egy kezdő író szárnypróbálkozása.Ne vegyétek el a kedvét. Válaszolok rá!
#8 hairy_pussy
2019. 05. 29. szerda 14:34
jó buli lesz ez nyes Válaszolok rá!
#7 Akai Mózes
2019. 05. 29. szerda 08:16
Nagyon biztató! Hajrá, tovább! Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2019. 05. 29. szerda 08:09
Ha ez a bevezetés akkor elmegy. Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2019. 05. 29. szerda 06:33
Bevezetésnek elmegy, önmagában nem nagy szám. Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2019. 05. 29. szerda 06:10
Ha ez a bevezetés akkor jó!Várom a folytatást!! Válaszolok rá!
#3 A57L
2019. 05. 29. szerda 03:52
Eddig nem olyan jó,remélem a folytatás jobb lesz. Válaszolok rá!
#2 veteran
2019. 05. 29. szerda 02:06
kezdetnek egész jó. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 05. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!