A+ A-

Megint 16 1. rész

Egy szeptember végi napon kezdődött a történet. A neten szörföltem, késő délután. Az egyik oldalon feltűnt egy reklámbanner, melyen egy társkereső oldal csalogatta a komoly, valamint alkalmi kapcsolatot kereső embereket. Hírtelen olyan érzésem lett, hogy ide nem lesz hiábavaló beregisztrálnom. A lelkesedésemet tettre váltva végig mentem a procedúrán, a bankkártyám terhére megszereztem a lehetőséget, hogy kapcsolatba léphessek az engem érdeklő hirdetőkkel.
A találatlistám 2. oldalán járva elakadt a lélegzetem Venus fotójára pillantva. Clara Weiss mosolygott rám. A nő, akivel 16 évesen jártam, akivel az elsők voltunk egymásnak. Már nem tudom mi volt az ok, mi az okozat, de a következő pillanatban a farkam szinte szétfeszítette a nadrágomat, és egy emlékkép lebegett a lelki szemeim előtt.
Clara Weiss 16 éves kori arcát látom magam előtt, ahogy nyögdécselve élvezi alattam a farkam mozgását a puncijában. Az első szexuális élményét a lényem, a testem szinte belém kódolta. Éreztem, mintha most történne, ... ahogy akkor az ujjaival a bőrömbe mélyedt... nyögdécselt... ahogy a farkam mozgott a szűk hüvelyében... ahogy elönt az első nő általi elélvezésem testi érzete... ahogy kirántom a farkam a nedves punciból, a testére lövellve a spermámat... ahogy huncut mosollyal a képén az ujjával belesimít egy foltba, és a szájába teszi az ujját... ahogy utána előre hajolok, és csókolni kezdem a száját, és érzem, férfivá tett ez a lány!
Szóval, 36 évesen tett kanossá pillanatok alatt egy fotó, és már azon voltam, hogy befejezem a menetet, könnyítve magamon, mikor megnyílt a chat ablak. Clara éppen online volt, de nem vettem észre, mivel az elmúlt percek teljesen kirántottak a valóságból.
A privát chatablakban Clara telefonszáma jelent meg, tehát ő is felismert engem. Azonnal hívtam a számot. A harmadik csengés előtt hallottam, hogy Clara vonalban van.
Szívélyesen üdvözöltük egymást, és azonnal éreztem, hogy a szikra ott van kettőnk között, bármekkora is a fizikai távolság köztünk. Egy rövid, kellemes csevejben beszéltük meg a helyet, ahol találkozunk majd.
Nagyon jó volt mindkettőnknek viszontlátni a másikat. A találkozás az újra egymásra találás jegyében zajlott. Láttam Claran, hogy most is kíván. A lelki szemeim előtt a tömör faasztal, Clara ruhájával együtt áttetszővé vált, csak a gyönyörű teste, és nedves puncija tűnt valóságosnak.
- Hééé..! - dőlt előre Clara, cinkos rosszallással rám nézve.
- Te mindig elragadtatsz! - hajoltam közelebb hozzá a bókkal, majd elmeséltem, milyen élményben részesített. Szinte éreztem, ahogy a dekoltázsa mozgásával egy időben a puncija is kéjesen lüktetni kezd.
- Menjünk énhozzám! - jelentette ki határozottan, vágyakozóan a szemembe nézve.
Alig fél óra múlva már Clara lakásában voltunk. Miután cipőinket levettük, Clara előttem menve vezetett a hálószobába. Teljesen elvesztem a rengő csípővel járó nő testének látványában. Mire a hálószobába értünk, a farkam szinte szétfeszítette a nadrágomat. Clara nevetve fordult vissza, és rögtön masszírozni kezdte a ruha alatt meredező hímtagomat. A kezeim a melleire tapadtak, majd kezdtem az ingblúzát kigombolni. Egymáson éreztük a vágyakozástól forró lélegzetünket.
Mialatt Clara blúzán a gombok fordultak ki a gomblyukakból, én a nadrágom szorításából szabadíttattam meg. Clara blúza lágyan hullott a mellettünk lévő vetkőző szék karfájára. Clara előrehajolt, és letolta a nadrágomat. Én a melltartóját csatoltam ki hátul. Ahogy guggolt, úgy bújt ki belőle. Már meztelen keblekkel állt fel, és nézett rám, kihívóan. Azonnal falni kezdtem a két cipót, ahogy csak bírtam. Ő a kezével simogatta a fejemet a tarkóm fölötti részen. A tenyere az arcomba simított, a tekintetével a szemeimbe nézett, majd szenvedélyes csókolózásba kezdett velem.
Ezt követően elém térdelve a makkomat ízlelgette a nyelvével, majd elkezdte teli szájjal masszírozni a rudamat. Kis idő múlva visszatért a makkom kényeztetéséhez. Az arcomba nézett, és a reakcióimat figyelve dolgozta a péniszem egészét.
- Clara... ne, elélvezek! - bukott ki erőtlenül belőlem
- Gyere csak, terítsél be nyugodtan, aki ennyire kíván, azt...
- AAAhhhh - hagyta el a számat egy nyögés és Clara szájába lövelltem.
- én busásan megjutalmazom! - mondta Clara, miközben az arcáról letörölt egy kis spermafoltot.
Pár perc multán ismét milliméterekre volt egymástól az arcunk, és kezdődött az újabb akciónk. Clara kigombolta az ingemet, míg én a nadrágjából kezdtem kibújtatni a hosszú combjait. Clara hátratolta a kigombolt ingemet a mellemen, kibújtatva az ingujjamból. Rajtam már csak egy trikó volt, mikor elé térdelve, élvezettel kezdtem lehúzni a derekáról a nadrágját, miközben ösztönösen a stringjére meredtem. A kezével hajamba túrt, majd mikor a combjait elhagyták a nadrágját lehúzó kezeim, az ágyra ült, illetve hanyatt feküdt felhúzott lábakkal. A falatnyi stringje szinte az egész popóját feltárta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.12 pont (84 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 feherfabia 2013. 12. 3. kedd 05:55
Nagyon hihető és részletes!10p
#12 zsuzsika 2013. 10. 30. szerda 07:16
Várom a folytatást. Jó volt.
#11 Botman 2013. 10. 22. kedd 17:55
Várjuk a folytatást smile
#10 Peter Hun 2013. 10. 22. kedd 16:10
Köszönöm a hozzászólóknak, illetve a szavazóknak az értékelést, bíztatást! Remélem, a folytatásban is sikerül egy kellemes olvasmányélményt adó történetet írnom.
#9 papi 2013. 10. 22. kedd 09:39
Tök jó.
#8 sipospista 2013. 10. 21. hétfő 21:28
joooo
#7 x124 2013. 10. 21. hétfő 20:23
Jó!
#6 sztbali 2013. 10. 21. hétfő 16:21
Kezdetnek remek.
#5 Jedi 2013. 10. 21. hétfő 10:47
Szupi, írd a folytatást!
#4 Rinaldo 2013. 10. 21. hétfő 08:33
Jó kezdés.
#3 veteran 2013. 10. 21. hétfő 08:24
Remek kezdés.
#2 listike 2013. 10. 21. hétfő 07:47
Jó kezdet. Várom a folytatást. 10pont.
#1 Törté-Net 2013. 10. 21. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?