A+ A-

Élményem a hobbim

Én 36 éves vagyok. Életem egyik legnagyobb fordulata az volt, amikor 9 éves koromban meghalt édesanyám. A másik nagy fordulata az volt, amikor elkezdtem sejteni, hogy én kicsit más vagyok, mint a hozzám hasonló korú srácok. Engem sokkal jobban érdekelnek a fiúk, mint a lányok. Ezt a felfedezésemet azzal nyomtam el, hogy megpróbáltam csajozni, sőt több barátnőm is volt bőven. (Van egy 4 évvel fiatalabb öcsém)
Ez a történetem 1998. augusztus hónapjában játszódik, az öcsém iskolai kiránduláson volt ekkor. Egy nagyon meleg vasárnapi nap volt. Édesapám (idén 63 éves) ideális napnak gondolta arra, hogy kimenjünk a hobbira gyümölcsöt szedni. Meghívta két kollégáját. Egyikük kicsivel (7 évvel) idősebb apámnál, míg a másik pedig a férfi fia volt. A fiatal srác akkor (’98-ban) 25 éves volt. Nagyon jól nézett ki. Kék szem, középhosszú szőke haj, izmos kar, arányos felsőtest, hosszabb és szexi lábak. Egyébként 195 cm lehetett. Én ekkor, vagyis 15 évesen 165-170 magas voltam, kb. 70-75 kg (barna szem, rövid barna haj - ez még ma is igaz rám) voltam. Nem mellesleg Lajos bá és Karcsi viszonylag gyakori vendégek voltak nálunk.
Szóval szombat este jött át Lajos bá és Karcsi, hogy másnap időbe tudjunk indulni a hobbira. Ez azt jelentette, hogy reggel 6 órakor ébresztő, megkávéztunk, ettünk pár falatot, majd elindultunk. Kb. fél 8 volt, amikor elindultunk, és fél 9 előtt kicsivel értünk oda. Eleinte négyen szedtük a gyümölcsöket, majd egyszer csak apu és Lajos bá eltűntek még a tanyáról is. Karcsival így maradtunk kettesben. Úgy délután 1 óra körül leültünk ebédelni. Csak néhány szendvics volt nálunk. A fiú mellém ült, a jobb kezével folyamatosan a bal combomat simogatta. Nagyon furcsa érzés volt. Egyszer rá akartam szólni, de ahogy ránéztem rögtön megcsókolt. Én teljesen ledermedtem.
- Bocs! Megbántottalak? kérdezte a srác
- Á! Nem megbántottál, hanem megleptél! válaszoltam
- Már tetszel egy ideje! mondta
- Te sem nézel ki rosszul. Sőt! jegyeztem meg döbbenten
- Szeretlek!
- Megismételnéd?
- Szeretlek!
- Nem erre gondoltam.
- Hanem?
- A csókra!
Ebben a pillanatban a fiú megint odahajolt hozzám, és ahogy elkezdett újra csókolni, úgy kezdtem viszonozni azt, ami így hosszúra és csodálatosra sikerült.
- Tudom, hogy neked barátnőd van! Mi lesz vele? kérdezte
- Ne foglalkozz vele! Inkább csókolj meg újra! jegyeztem meg, miközben a fiatal férfi keze végig a farkam környékén legyeskedett.
Ebben a pillanatban újra csókban egyesültek ajkaink. A srác észrevette, hogy egyre jobban dudorodok, amit ki is használt, így aztán a jobb kezével elkezdte a nadrágon keresztül masszírozni. Én sem tétlenkedtem sokáig és elkezdtem vetkőzteti a fiatal partneremet, aki nem ellenkezett ellene. Ráadásul a meleg miatt nem volt nehéz dolgom, hisz csak egy fürdőgatya volt rajta. Ő is elkezdett azon dolgozni, hogy kiszabadítsa az én péniszemet a szorításból. Rajtam volt egy bokszer, meg egy tesi nadrág, így némileg nehezebb dolga volt, mint nekem, de nem bánkódott emiatt. Aztán, amikor már az alsó ruházattól is kölcsönösen megszabadítottuk egymást. Nem is kellett sok és rácuppantam Karcsi egyébként szintén merevedő farkára. Először csak a hegyét nyalogattam, majd tövig bekapva szopni kezdtem. Nagyon finom farka volt. A srác meg szexi nyögéseivel támogatta a cselekedetemet, majd egyenesen a számba érkezett az isteni ondója, amit a mennyisége okán alig győztem nyelni. De nagyon ízlett. Aztán, hogyhogy sem bekeveredtünk az egyik szobába, ahol a következő beszélgetés zajlott le az elején:
- Nándi! Biztosan ezt akarod?
- Minden vágyam az, hogy egy fiúval veszítsem el. Benned mélységesen megbízom és nem vagy számomra teljesen közömbös.
- Tudod én sem voltam még senkivel együtt. Vagyis talán egyszer igen, de arra pontosan nem emlékszem, mert kicsit részeg voltam. Az viszont biztos, hogyha akkor meg is történt a dolog, akkor nem erőszakkal történt, mert nagyon kedveltem a srácot, amiről ő is tudott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.3 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008
2019. 04. 9. kedd 13:23
Ez az én műfajom a homoszex (és a családon belüli szex meg a pisiszex) és folytass ilyen írásokat... 9p Válaszolok rá!
#8 A57L
2019. 04. 9. kedd 03:54
Ezt kár volt megírni. Válaszolok rá!
#7 veteran
2019. 04. 4. csütörtök 13:52
Én maradok a női nemnél. Válaszolok rá!
#6 83FaNa04
2019. 04. 4. csütörtök 12:36
#2 cscsu50
Nem írok inkább semmi olyat a kommentedre, ami esetleg mások számára (is) ledegradáló lenne.

#3 genius33
Azért tudni érdemes, hogy ez volt az a történet, amelyet legelőször küldtem be még február 13-án. Megjelenésben viszont két később beküldött történetem (A gárdonyi nagyarlás 1. rész - február 23., valamint a Koreai-magyar viszony - március 19) is megelőzte.
Egyszerűen fogalmazva: Első ilyen jellegű történetem volt.

#4 gyuri0926
Talán az utolsó két mondatot máshogy kellett volna leírnom, vagy le kellett volna hagynom a történetből.

#5 Akai Mózes
Köszönöm a kommentedet. Életem első élményemről életem első írásos történetem. Ezért is sikerült ennyire gyengén.

#- Saját megjegyzésem:
Mindenkinek köszönöm, aki megtisztelt eddig azzal, hogy elolvasta a történetemet és reagált is rá. Sajnálom, hogy nem a beküldés valós sorrendjében jelentek meg a történeteim, így úgy tűnhet, hogy a korábban megjelent történeteimhez írt kritikákat nem fogadtam meg, esetleg nem is mérlegeltem őket. Pedig nem így van. Csak hát, a sor- és időrendben legkorábban beküldött történet nem elsőnek, hanem sorrendben harmadikként jelent meg. Mindenkitől elnézést kérek, aki úgy érzi, hogy összecsapott a történet. Válaszolok rá!
#5 Akai Mózes
2019. 04. 4. csütörtök 09:52
Gyenge! Válaszolok rá!
#4 gyuri0926
2019. 04. 4. csütörtök 08:57
Két aktus két hónap alatt , ezt minek írtad meg ????? Válaszolok rá!
#3 genius33
2019. 04. 4. csütörtök 08:20
Kicsit összecsapott nekem. :/ Válaszolok rá!
#2 cscsu50
2019. 04. 4. csütörtök 06:50
még mindig nem az én műfajom Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 04. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!