JÚL
31
2017

Egy egyéjszakás Kaland

hetero

Egy pillantása elég volt ahhoz, hogy a jól ismert bizsergést előtúrja onnan, ahova ezt előző alkalommal elrejtettem. De valahogy talán akartam is, mióta megláttam. A szememet le sem tudtam venni róla, a melleire feszülő vörös felsőről, ami alatt a csupasz hasa tökéletesen táncolt a zene ütemére. A hasán feszülő bőrt egy szobrászművész sem csiszolhatta volna szebbre és a vékony csíkban folyó verejtékcseppeken megcsillant a szoba halovány fénye. A kis nadrágja inkább volt öv, mint nadrág. Egy mozdulatomba került volna, hogy leszakítsam, és megnézhessem a formás seggét, a feszülő izmokat rajta és a vörös csipke bugyiját, ami már így is kikacsingatott, mintha hívna, mintha üvöltene azért, hogy lerántsam. És a szája, a vörösre festett ajkai, ahogy felnevetett.

*  *  *
JÚL
28
2017

A nővérem hálójában 3. rész

családi, tini, testvérek

"Ma el fogunk menni egy nagyon király helyre!"
A nővérem ezzel az izgatottságtól fűtött mondattal ébresztett egy napos, ám mégis hűvös őszi reggelen. Miközben boldogan ölelgetett, szépen elmagyarázta, hogy délután négy óra környékén el fog vinni engem valahova. Hogy pontosan hova és miért, azt titokzatosan meghagyta meglepetésnek.
Bár én egyből sejtettem, hogy e mögött a közös kiruccanás mögött, valamiféle hátsó szándék áll, de a szülőknek persze beadott valami egyszerű kis sztorit.
Az anyukám mosolygó integetés közepette bocsájtott minket utunkra, és közben szüntelenül arról áradozott, hogy milyen édes ki testvérek vagyunk.
Ej... ha tudná az igazat...
Hogy ez a tökéletes mintanővér, ez a gyönyörű, intelligens és népszerű lány, miket szokott művelni az ártatlan, törékeny kisöcsével.

*  *  *

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 12. rész

hetero, anál

A szombat éjjeli buli közel sem ért véget a szex utáni, szórakozóhely előtti cigizéssel. Lorena rendesen felpörgött az alkoholtól, de még jobban az orgazmustól, ezért Balázzsal együtt visszaindult a tömegbe. Lorena önfeledten táncolt, a partnerével alig-alig foglalkozva, mikor a látókörébe került mindkét barátnője. Miután Vivi észrevette a lányt, a bulizókat kerülgetve odasétált hozzá.
– Előbb találkoztam az egyik haverommal. Kocsival van – kiabálta Vivi, barátnője fülébe – Azt mondja sokkal nagyobb buli van a Symbolban, és ha akarjuk, akkor átvisz minket. Van kedved velünk jönni?
– Igen. Menjünk! – mondta felvillanyozva Lorena.
Feldobta a spontaneitás és az a gondolat, hogy egy éjszaka alatt két buliban is részt vehet. Rég volt már olyan, hogy ennyire váratlan fordulatot vegyen az estéje. Úgy érezte hajnalig tudna tombolni, ezért közelebb lépett Balázshoz, megköszönte az estét, elköszönt, majd barátnői felé indult.

*  *  *
JÚL
27
2017

Anita és Ádám az osztályteremben

hetero, szűz, tini, diák

Történetem két főszereplője Anita és Ádám. Anita 15, Ádám 17 éves. Ádám 175 centiméter magas, atletikus alkatú, rövid, barna hajú, barna szemű fiú. Anita körül-belül Ádámmal egy magas, vállon túl érő, barnás szőke, göndör hajú, kék szemű, karcsú lány. Egyazon iskolába járnak, egyazon szakra, csak az évfolyamuk és a lakhelyük más. Ádám busza keletről, Anitáé nyugatról megy az iskolához.
Az egész egy szeptember közepei napon kezdődött, amikor ugyanis az osztályaik két másikkal, és néhány tanár kíséretében vonattal ellátogattak Budapestre, az Erkel Színházba. Tényleges találkozásuk a hazavezető úton történt meg. Ádám egyik barátja, Csaba mellett ült, mígnem két osztálytársuk meg nem kérte őket, hogy cseréljenek helyet, mert így a túloldalt ülő haverjaikkal beszélgethettek. De mikor elmentek a két fiú csere előtti ülőhelyére, csak akkor látták, hogy leendő ülőhelyeiket a folyosó választja el.

*  *  *

Transzmutáció 1. rész

homo

Remegett a lábam, kiszáradt a szám, de erőt vettem magamon és megtaszajtva a nehéz ajtót beléptem a sötét terembe. Halk zene szólt, és elmosódott árnyak mozogtak a félhomályban. Férfiak, mind férfiak voltak, mert életembe először vettem a bátorságot elmentem egy olyan helyre és ahol pasik keresik egymás társaságát. A bárpultnál megpihentem egy pillanatra. Nem akartam én senkit felszedni, csak egyszerűen kíváncsi voltam, milyen lehet az a hely, ahol nem kell szégyellnem a vágyaimat.
- Helló – érinti meg valaki a vállamat. Felnéztem, egy megtermett, jócskán középkorú pasi magasodott fölém. – Egyedül vagy?
- Aha – dünnyögtem.
- Megívhatlak egy italra? –kérdezte és megszorította a karomat. Olyan, erősnek, határozottnak tűnt. Miért is ellenkezek vele?

JÚL
26
2017

Katalin fürdője

maszturbáció

Későn és fáradtan érkezett haza. Úgy gondolta, hogy jót fog tenni egy forró fürdő. Ezért nem is tett vett sokáig előtte, hanem bement a fürdőszobába, ahol a nagy sarokkád volt. Már sokszor tervezte, hogy egyszer barátjával egy kettős fürdést kellene itt megtenni, de eddig ez sajnos nem jött még össze.
Megnyitotta a csapot, beállítva az ideálisnak képzelt hőmérséklete, fürdő olajat és fürdősót tett a kádba és hagyta, hogy a zubogó víz minél előbb betöltse a kádat. Nekivetkőzött, megnézte magát a tükörben, sohasem volt megelégedve alakjával mert az utóbbi időben jó pár kilót szedett fel. Rápillantott az eléje tárulkozó látványra, rándított egyet a vállán „ez van” gondolta. Barátjának így sem volt kifogása, hiszen már így dundiként ismerte meg, így fogadta el, és nem is tett eddig kifogást „dundisága” ellen Legfeljebb a szexben jelentett némi hátrányt a pocakja és popsija.

*  *  *

Eseménydús hétvége a szeretőmmel

hetero, nyaralás

Egy pár szó rólunk, én egy bármikor szexre kész 31 éves kb 180 centi magas sportos testalkatú srác vagyok, rövid barna haj, zöldes szürke szemek, a párom akinek a szeretője vagyok 24 éves kb 170 centi magas, szőke derékig érő haj, kék szemek, egy igazi tüzes kis nimfomán, szexéhes, vadmacska, szülés után egy pár kiló plusszal, de feszes tenyérbe illő mellekkel, formás kerek fenékkel, és kívánatos combokkal.
Péntek délelőtt van, már nem sok van hátra a heti munkából mikor egyszer csak megcsörren a telefonom. Ránézek a kijelzőre és a te pajkos szemeid néznek rám. Azonnal felveszem, mert te nem szoktál hívni, és ha nagy ritkán előfordul, mindig megijedek hogy valami baj van, így most is riadtan kapom fel a telefont.
- Szia Kicsim, mi a baj? - kérdezem.

JÚL
25
2017

Egyszeri alkalom

hetero

A neten ismerkedtünk meg, eleinte csak normális dolgokról beszélgettünk, nem is nagyon erőltettem mást, hisz már az elején tisztázta, hogy van párja... Mégis minden nap beszéltünk, egyre több mindent megtudtunk egymásról és egy beszélgetés során valahogy a szexre illetve a titkos vágyainkra terelődött a téma.
Aztán egyre többször csak erről beszéltünk, kiderült, hogy nagyjából ugyanarra a dolgokra vágyunk és az egyik ilyen hosszabb beszélgetés alkalmával leírtam mit tennék vele. Annyira tetszett neki, hogy amíg a történetet olvasta, közben magához nyúlt és a végére elélvezett... Azt mondta, hogy a legnagyobb vágya ezt kipróbálni egy idegen férfival. Egyből jeleztem is, hogy szerintem én vagyok a megfelelő jelölt, hisz sosem találkoztunk, viszont pontosan tudom mire vágyik... Az volt a válasz, ha ezt megtesszük, akkor utána nem keressük egymást nem, akarjuk megismételni, stb...