A+ A-

Augusztus 20.

Augusztus 20-a volt. Fesztivál, sörsátrak, édesség mindenfelé. Húsok és kolbászok sültek, na meg persze a szokásos sátrak, játékok, ruhák, szőnyegek, szerszámok és más hasonlók.
Mint minden évben ezen a nyáron is a nagynénémnél nyaraltam. Mindig úgy időzítettem, hogy a tűzijátékot láthassam. Mindig megnéztük. Igaz sose valamelyik térről, hanem a lakása ablakából, szerencsés helyen lakott így mindent lehetett látni. Nagynéném 45 éves rövid szőke göndör hajú szép arcú, átlagos testalkatú, de az átlagosnál jóval, nagyobb mellekkel rendelkező nő volt. Számomra ő volt, A NŐ. Imádtam, 17 éves suhanc létemre belé voltam bolondulva. Fel is dolgoztam én őt többször, ilyenkor esténként elalvás előtt, nagyokat élvezve a paplanra mert hát nőkkel úgy voltam mint Pista bácsi az antiszemitizmussal.(Pista bácsit kérdik hogy van e faluban antiszemitizmus? Mire az öreg csak ennyit felel: Hát az nincs, de igény vóna rá!) Nők vagy lányok közelébe még nem jutottam soha de, igényem már lett volna rájuk erősen. Emiatt aztán sokszor zavarban is voltam mellette mert szégyelltem magam hogy éjszakánként róla álmodozva könnyítek magamon, ugyanakkor mindig elméláztam a mellein, fenekén amikor épp nem látta.
Éppen az utcákat jártuk, és nézegettük a rengeteg sátrat, és közben beszélgettünk.
- Mindig sokan jönnek ilyenkor a városban, mindenhonnan főleg a tűzijáték miatt. - mondtam.
- Mikor voltál az elsőn? - kérdeztem tőle, mire kedvesen elmosolyodott és így felelt.
- Már nem is emlékszem mikor voltam az elsőn. A díszlet mindig ugyanaz - mondta - csak én változok benne. - A hangjában volt egy kis lemondás, és szomorúság, tudtam mindig is zavarta a kora.
- Ó nézd csak! - kiáltott fel és megállt az egyik árus előtt hogy megnézzen valamit. Az árus hippinek tűnk a kinézete alapján, egy paplanra volt kirakva minden áruja, kövek nyakékek és hasonlók. Nagynéném letérdelt és elkezdte nézegetni őket. Oda hajoltam én is hogy lássam mit néz, ám ahogy behajolt, gyönyörű szép pillantást vethettem a két hatalmas mellére, de meg is bántam rögtön. A látványtól a farkam rögtön ágaskodni kezdett. Rám pillantott, én pedig hogy mentsem a menthetőt, gyorsan a hasamhoz kaptam, mintha fájna, így próbálva meg eltakarni a valódi gondom.
- Valami baj van? - kérdezte
- Semmi - vágtam rá - csak megfájdult egy kicsit hasam.
- Talán enned kéne valamit, tessék itt egy kis pénz, menj és élvezd a fesztivált én meg egy kicsit pihenek.
- Köszönöm. - mondtam majd megvakartam az orrom mert éreztem hogy nagyon kell tüsszentenem. Mire elővett egy zsebkendőt,
- Tessék tedd el. - A zsebkendő egy szép hímzett ruha zsebkendő volt. Furcsán nézhettem mert így folytatta
- Tudom nem túl férfias, de ha nincs más ez is jó. - Tényleg nem volt nálam zsebkendő pedig nagyon kellet volna.
- Köszönöm.
- feleltem és elraktam miután megtöröltem vele az orrom. Majd elmosolyodott, azután elváltunk. Ahogy elment megcsodáltam még egyszer azt a csodás kerek fenekét amit a ruhája gyönyörűen kihangsúlyozott.
A következő pár óra gyorsan elment. Ettem, ittam majd sétálgattam.
Azután elindultam haza felé. Már sötét volt mikor, útközben megláttam egy parkot. Nagyon elhanyagolt volt. Régebben mindig szerettem volna bemenni de sose sikerült. Akkor a világosban vadregényesnek tűnt, de most mikor csak az az utca és a holdfénye világította kifejezetten félelmetes látványt nyújtott. Hirtelen ötlettől vezérelve most mégis bementem. Gondoltam győzzük le a félelmünket. A park közepén egy romos épület volt. Nagyon tetszett, kicsit olyan erőd formának hatott. Mindig tetszettek az ilyen épületek, úgyhogy úgy döntöttem megnézem közelebbről. Ahogy közeledtem hirtelen hangokra lettem figyelmes az épületből. Nyögések voltak, női nyögések. Rögtön halkabbra vettem a figurát és a maradék távot lopakodva tettem meg. Egy a bejárathoz közeli bokor mögött bújtam el, ahonnan belestem. Attól amit láttam, tátva maradt a szám. A nagynénémet láttam amint 3 húsz év körüli srác ölelgeti, csókolgatja, taperolja, és ezt láthatóan nagyon élvezte.
Láttam amint a kezével a bugyijában izgatja magát. Majd megszólalt.
- Tényleg itt akarjátok csinálni? - Mire az egyik
- Miért ne, hát nem tökéletes hely ez?
- Nyugi, ne idegeskedj, különben is, nem te kértél minket hogy dugjunk meg jó alaposan. - Nyelni nem tudtam a meglepettségtől, de a nénikém folytatta.
- Tudod hogy imádom a hozzád hasonló fiatal fiúkat. - És láttam hogy közben már masszírozza is a srác gatyáját, miközben a mögötte lévő pedig már fel is húzta a ruháját. Akkor láttam csak hogy nem volt rajta bugyi. Elkerekedett szemekkel néztem az eseményeket.
- Akkor fogsz csak igazán szeretni minket miután mindkét lyukad alaposan megbasztuk. - mondta a bandavezér.
- És most térdelj le mint egy kutya! - parancsolta neki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.34 pont (90 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2016. 04. 12. kedd 02:56
Középszerű írás.
#9 supi 2015. 08. 1. szombat 12:13
jó volt
#8 papi 2015. 01. 25. vasárnap 19:19
Nem rossz, én is szeretnék egy ilyen nagynénit!
#7 feherfabia 2014. 09. 30. kedd 06:20
8P
#6 sztbali 2014. 09. 29. hétfő 18:56
Átlagos.
#5 Rinaldo 2014. 09. 29. hétfő 06:29
Seggbe is dughatta volna.
#4 hairy_pussy 2014. 09. 29. hétfő 06:05
jobbat vártam :(
#3 listike 2014. 09. 29. hétfő 05:17
Ennél azért többet vártam.
#2 pisti3033 2014. 09. 29. hétfő 03:38
Jó kis story... Várom a folytatást
#1 Törté-Net 2014. 09. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?