JAN
03
2017

Mit tanultam a Literotica-n?

gruppen, anál, humor, munkatárs, férj-feleség

Régóta olvasom már Literotica-t, és azt tapasztaltam, ott lehet az élet legfontosabb dolgait a legjobban megtanulni. Az oldalt már egyenesen egy önsegítő portálnak tekintem. Olyan sokat tanultam, hogy kötelességemnek érzem viszonozni a legfontosabb tanulságok megosztásával mindazon olvasók és írók részére, akiknek gondjaik vannak a felnőttlét ezen rejtett tanulságainak megfejtéseivel. Mert hát én ilyen pasi/csaj vagyok (lásd még a 20. pontot).
1. Sose mondjunk le egy részvételt egy bulin a feleségünkkel
Ilyen esetben nejünk házasságtörést fog elkövetni. Mondjuk érthető. Mi bosszantottuk fel a hihetetlenül önző és kicsinyes cselekedetünkkel, hogy nehogy már kirúgjanak egy bulin való részvétel kedvéért.
Az ott jelenlévő szingli pasik, meg jónéhány a házasok közül is rá fog jönni, hogy a nejünk most meg fog minket csalni, és versengeni fognak a kegyeiért.

JAN
02
2017

Szorult helyzetben 2. rész

családi, anya-fia

Kitty pár napig egyszerűen megpróbálta figyelmen kívül hagyni, ami történt. Felkelt, ellátta a családot, majd munkába indult. Találkozott Rachel-lel és néha beszéltek, de soha nem említették a dolgot, ami miatt leginkább aggódtak. Rachel egy kicsit feszültnek tűnt, de ezen kívül minden normálisan zajlott. Az egy kivétel az izzó gyűlölet volt a lányban, amikor az Arielre nézett. Kitty egyszer látta, hogy Rachel szó szerint elhúzódik Arieltől, amikor a folyosón véletlenül találkoztak. Megszakadt a lány miatt a szíve, de nem tehetett érte semmit. Ariel többé nem mondott semmit. Talán csak blöffölt. Amúgy sem tenné ki a videót az internetre, mert az már önmagában illegális lenne - gondolta Kitty.
Azután az egyik este, amikor a férje “munkaúton” volt és a fia már aludt, egy pohár bor mellett a konyhaasztalánál gondolkodott. A történtek teljes abszurditása ekkor tudatosult benne. Nem csak a zsarolás.

*  *  *

Linda

hetero, tini

Lindával régóta ismerjük egymást. Még a bulizós korszakomban lógtunk sokat együtt a nővérével, aki néha elhozta magával az akkor még szinte gyereklány, törékeny, csendes kishúgát is. Persze mi srácok ezt nem vettük zokon, csak büszkén álltunk oda Linda mellé, ha egy pillantással jelezte, hogy ki kell menteni egy-egy nem kívánatos személy társaságából. Ilyenkor, mint „bátyóka” jelentünk meg mellette és már le is volt rendezve a dolog. Nem beszéltük ezt meg előre, de valahogy így alakult ki.
Aztán valahogy szétszóródott a csapat. Én egyetemre kerültem, a srácok dolgozni kezdtek, Linda és a nővére - mivel fiatalabbak voltak nálunk- pedig új haveri társasághoz csapódott. Aztán én is dolgozni kezdtem, és El is veszítettem őket pár évre szem elől.

*  *  *
DEC
31
2016

Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


És hagyj kedveskedjünk szokás szerint pár statisztikával nektek: Ez évben 490 új történet (7,8 millió karakter, azaz több, mint 1900 A4-es oldalnyi) és 119 új képregény (több, mint 4000 oldalnyi) került fel a Törté-Net-re.
Köszönjük az Íróinknak, Fordítóinknak, reméljük, hogy az elkövetkező évben is sok-sok remek művet olvashatunk a tolliatokból!
És köszönjük az Olvasóinknak is, igyekszünk továbbra is méltóak maradni a figyelmetekre! :)

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
DEC
30
2016

Csevegés

családi, anya-lánya

RosePetal01: Hello Cheffette04!
Cheffette04: Hello RosePetal01!
RosePetal01: Olvastam a kommentjeidet és nagyon magányosnak és letörtnek tűntél.
Cheffette04: Ennyire látszik? Próbáltam elrejteni.
RosePetal01: Megéreztem a gondolataidat. Talán valaki olyat kerestél, aki megért.
Cheffette04: Te megértesz?
RosePetal01: Talán igen. Beszélnél magadról?
Cheffette04: Maradjunk most annyiban, hogy nő vagyok. A többit majd később, ha tényleg megértjük egymást. Te mondasz valamit magadról?
RosePetal01: Én is nő vagyok. Fiatal és szingli. Szóval? Miért vagy szomorú? Magány?
Cheffette04: Hosszan, vagy röviden?
RosePetal01: Ahogy szeretnéd.

*  *  *

Bence

hetero

Évek óta barátok voltunk Bencével és a többiekkel. Még a középsuliból ismertük egymást. Bence volt az, akinek mindig hosszú kapcsolatai voltak, én pedig, aki inkább élvezte az életet és nem táborozott le senki mellett. Egyik nap kitalálták a srácok, hogy menjünk el a hegyekbe túrázni, természetesen csajok nélkül és engedjük ki egy kicsit a fáradt gőzt. Tetszett az ötlet, de pont arra a hétvégére ígértem meg a tesómnak, hogy segítek költözni, és nem akartam szarban hagyni. Így nem tartottam velük. És talán pont ez okozta a vesztemet.
Péntek délután volt, tudtam, hogy a srácok valószínűleg már nagyban söröznek valami kis hegyvidéki kunyhóban, én meg itt rohadok a monitor előtt a munkában. Már bántam, hogy nem mentem velük. Nagy nehezen letelt a munkaidő, és a kollégáim kitalálták, hogy menjünk el este bulizni,

*  *  *
DEC
29
2016

Munkahelyi dugás

hetero, munkatárs

A történet 2002-ben kezdődött, amikor költségracionalizálás miatt bezárták az országos hatókörű cégünknek azt a kirendeltségét, amelyet vezettem. Sok embernek szűnt meg sajnos ezáltal a munkaviszonya, de én szerencsés voltam, az országos központba kerültem, ahol a harmadik számú vezető lettem.
Minden rosszban van valami jó, a kirendeltségünk megszűnésével véget ért egy nyolc éves munkahelyi kapcsolat életem legjobb nőjével. Érdekes, hogy bár soha nem volt ilyen tökéletes alakú és megjelenésű bombázó az életemben, mégis úgy gondolok a végére, hogy az nekem jó volt.
Amikor hozzánk került, mindenki, én is csak a nyálamat csorgattam, hogy micsoda bombázó, nem gondoltam volna, hogy mellém, alám sodorja az élet.
Azután úgy alakult, hogy napi munka kapcsolatba kerültünk, amelynek során kiderült, hogy ő is emberből van, és én sem vagyok esélytelen.

*  *  *

Büntetésem 1. rész

s/m, vibrátor

Kikötve fekszem az ágyban. Épp az elôbb tömtél egy bugyit a számba és közölted hogy csúnyán meg leszek büntetve azért mert elloptam Dóri használt bugyiját. Teljesen ledermedve fekszem, te pedig még egy szájpecket is a fejemre csatolsz nehogy kiköpjem a bugyit.
- Nem ajánlom hogy ellenkezni próbálj, mert csak te húzhatod a rövidebbet - figyelmeztetsz. Egy nagyon kicsi és szűk kék kockás short van rajtad, és egy spagettipántos top, ami csak a melled alá ér le. Az ágy végéhez sétálsz, és kötelet kötsz a jobb térdemre. Ezután az ágy végénél matatsz a kötéllel. Végül az ágy másik végéhez jössz, és a kötéllel felhúzod a térdem, és kikötöd. Miután ugyanezt eljátszod a másik lábommal is, látom hogy szülőpózba kényszerítettél. Sehogy sem tudok szabadulni, mert jó szorosan kötöttél meg. Szétnézek a szobában. Dóri utazótáskája ugyanott van ahonnan tegnap kiloptam belőle a használt bugyiját. Volt mellette azonban egy másik bőrönd is.