A+ A-

A fiatal bébiszitter 1. rész

1. Fejezet - Molly a bébiszitter
Molly fiatal lány volt, akit már egy hónappal ezelőtt észrevettem, amikor ideköltöztünk. Rövid egyenes barna haja lazán omlott le az arca mindkét oldalán, pisze orrára néha felvette a vékony keretű szemüvegét.
A kicsi, de szépen kerekedő mellei meredeken domborodtak ki a végeiken egy kissé kihegyesedve, keményen meredeztek a felsőtestén. A kicsi, szépen formált feneke éles íveket adott a karcsú lánytestnek, hihetetlenül szexisen nézett ki hátulról. A 13 vagy 14 éves kora ellenére még mindig kislánynak tűnt, bár a teste már kezdte felmutatni a fiatal nő nyomait. Valahol a kettő között járt: már nem volt lány de még nem volt nő sem.
Vidám és laza viselkedése mögött érezni lehetett a lány fejlődő testéből kirügyező szexuális vágyakat. Később rájöttem, hogy ekkor már szexuálisan aktív volt, s nem sok olyan dolog létezett, amit addigra meg nem tapasztalt volna.
Tökéletes bébiszitter volt, egy, az utcában lakó, fiatal család számára, aki gyakran szeretne ilyen lányt a hátsókertben látni, amint a kisgyermekeivel játszik. Néha átpillantva az úton, figyelt amint a ház előtt dolgozom, ritkán egy "hello"- val s széles mosollyal üdvözöltük is egymást.
Egyik nap, láttam amint átjön az utcán, s a házunk felé tart.
"Szia, Molly vagyok, a bébiszitter az utcában, át tudnál jönni, segíteni, felállítani az úszómedencét? Nem igazán boldogulok vele." Szélesen rámosolyodtam, s a szememmel végig pásztáztam a fiatal, szűk farmerba bújtatott, kívánatos testét.
"Hát persze," - mondtam, s átmentünk az utcán.
Nem volt az egész medence egy nagy ügy, szinte azonnal rájöttünk az összerakás módjára, s pillanatok alatt végeztünk. Elmesélte, hogy, minden héten a hétvégét kivéve, szinte minden nap kisgyerekekre vigyáz. Ahogy a medence felállításával ügyködtünk a testünk néha véletlenül összeért vagy egymásnak ütközött, ilyenkor minden alkalommal mintha szikra pattant volna át közöttünk. A szexuális energia szinte pattogva ívelt át közöttünk, és a mikor a fiatal tizenhárom éves lány rám nézett, láttam, hogy ő is ugyanazt érzi, mint én. Arról kezdtünk el beszélgetni, hogy milyen forróság lesz aznap, s jó lenne egy kicsit megmártózni. Miután végeztünk, s feltöltöttük a medencét, Molly megköszönte, a szégyenlős pillantása minden korábbinál vonzóbbá tette a lányt. Ekkor a szemembe nézve erőltetett merészséggel megkérdezte, hogy később, délután jönnék- e egy kicsit hűsölni a vízbe, amiért ilyen sokat segítettem neki a medence felállításában.
Azonnal egyetértettem. Azt mondta, hogy egyből ebéd után jöjjek, mivel akkor a rá bízott gyerekeket lefekteti egy kis pihenőre, s ezután lesz egy kis szabadidőnk.
Ebéd után átöltöztem a fürdőruhámba. Két félét szoktam viselni: egy átlagosat és egy szűk szabásút, amelyet akkor veszek fel, ha kalandra vágyok. Az utóbbi mellett döntöttem, s egy rövidnadrágot fölé véve átsétáltam az úton.
A hátsóudvarukat egy hatalmas tömör két és fél méter magas fakerítés vette körül. A kaput megtalálva besétáltam a kertbe.
Ekkor Molly már a kis medence mellet egy törölközőn hasalva feküdt. Amint odaértem, felpillantott s kissé felemelkedve egy üdvözlő mosolyt küldött felém. A farkam összerándult s egy hatalmasat lüktetett. Egy olyan kis bikinit viselt, amit csak egy vékony zsineg köt össze a mellek között. Két kis háromszög alakú anyag fedte a fejlődő mellei kerekségének csúcsát, egy kissé nagyobb darab fedte a sima kerek fenekeket. A bikini alsó derekánál két- két rövid zsinór fogta össze az első és hátsó háromszögeket. A lány hihetetlenül szexisen nézett ki.
Ha ő ilyet visel, nekem sem kell szégyenlősnek lennem a szűk és rövid szabású fürdőnadrágom miatt. Amint odaértem a lányhoz, egy pillanatra megálltam, majd gyors mozdulatokkal levettem a rövidnadrágom, s a fűbe hajítottam, ezután a lány melletti takaróra ültem.
- "Hello," - mondtam, "csuda remekül nézel ki ebben a fürdőruhában."
- "Kösz, nekem is tetszik a tiéd." A lány nem tudta kihagyni, hogy oda ne pillantson a félig merev farkam nagy kidudorodására.
Beszélgettünk egy darabig, lány ismét hasra fordult, közelebb ültem mellé. S mivel felvette a napszemüvegét, nem tudtam megállapítani, hogy a farkamat figyeli- e a lány. Viszont én le sem tudtam venni a szemem a lány fiatal bimbódzó testéről.
- "Bekennéd a hátam egy kis olajjal?" -hallottam meg a hangját egy idő után.
Feltérdeltem a lány mellett, fogtam az olajos üveget, s öntöttem egy keveset a tenyerembe. Elkezdtem bedörzsölni a hátát, kezem a toppot összetartó zsineg fölé ért. A lány észrevette, hogy az útban van, s az egyik kezével a háta mögé nyúlva meghúzta a csomót, s kioldozta a két zsineget. Azok lassan az oldalán lecsúszva a törölközőre hullottak. Ezek után már könnyedén tudtam beolajozni az egész sima hátát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.43 pont (122 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Andreas6 2017. 09. 20. szerda 06:44
Nagyon jól akarsz fogalmazni, ezáltal túldíszíted, elvész a természetessége. Különben jó. (Nem lehetett volna 13 helyett legalább 16 éves a kislány? Így egy kicsit pedofil hangulata van.)
#15 feherfabia 2014. 01. 4. szombat 07:17
#14 A57L 2013. 09. 14. szombat 04:29
Jó írás.
#13 papi 2013. 08. 9. péntek 05:48
Ez tök jó, folytasd.
#12 genius33 2012. 08. 7. kedd 08:35
8 pont smile
#11 cervelo 2012. 07. 28. szombat 07:35
Nagyon jó!
#10 Emmma 2006. 06. 24. szombat 21:05
Tetszik, de kérem ennyiszer elmondani, hogy a popsija, feneke, kerek halmok, szóismétlés, szóismétlések halma.... :))
#9 Süni 2006. 03. 28. kedd 21:51
Szuper, keressél még ilyen jó sztorikat.
#8 Gábor 2006. 03. 11. szombat 13:18
Jöhetne már a folytatás!
#7 szaki 2006. 03. 3. péntek 16:05
5 pont
#6 szaki 2006. 03. 3. péntek 16:05
A sztori nem rosssz , de miért kell 100 szor elismételni, hogy kislány meg, hogy 13 éves. Közben meg többet beszélgetnek mint basznak.
#5 Wágner úr 2006. 02. 27. hétfő 17:27
Két dolog egyszerre, orbitális dugás+
foggyökér kezelés!
Közben elmentem, de nagyon!
Köszike .Álmodozó.
#4 Álmodozó 2006. 02. 16. csütörtök 11:17
Köszönöm James Wellington nevében. Én csak a szerény fordítási munkámat adtam a dologhoz. Remélem Törté-Net korrigálja az apró adminisztratív problémát, beteszi a fordításaim közé és utánna jön a folytatás.
#3 ReNeSiS 2006. 02. 15. szerda 23:06
Hmmmm, ezt nevezem!!! :o)
Kellemes történet, 10 pont minimum, kérnénk a folytatást...
#2 Gábor 2006. 02. 14. kedd 23:27
Nem rossz, nem rossz! 10 pont a részemről.
#1 Törté-Net 2006. 02. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?