A+ A-

Egy család

Karl vagyok, 35 éves múltam. Nem vagyok egy Adonisz, de csúnya sem vagyok. Azt szokták rólam mondani, hogy jó képű vagyok. Magas vagyok, kondizom, de erről majd később. Most jelenleg munkakereső. Egy szép kis családi házban élek a feleségemmel. Őt Agnesnek hívnak és öt évvel fiatalabb nálam. Nagyon szép, dekoratív nő. Hosszú, váll alá érő sötétbarna haja van, kék szeme, pici melle és formás alakja van. Jól megvagyunk, gyerek nincs és valahogy a szexuális életünk is holtponton van. Mikor megismerkedtünk 10 éve, olyanok voltunk, mint a nyulak. Mikor lehetett egymásnak estünk, bárhol, bármikor. Mára ez már megszűnt. Örülök, ha magához enged egyszer-kétszer.
Együtt kezdtünk el edzeni járni, ő a rabja lett a dolognak, mikor észrevette, hogy lement a feneke és egyre feszesebb lett és ráadásul még a férfiak száma is megnőtt akik utána fordultak. Én egy idő után nem jártam vele, hagytam hagy élvezze egyedül a vizslató tekinteteket. Én külön jártam, nem annyit mint ő, de én is szerettem legeltetni a szemem, a szebbnél szebb lányokon, miközben előttem izzadtak a futógépen. Működött a kapcsolatunk, csak a szex nem. Konditeremmel és pornó nézéssel vezettem el a felgyülemlett feszültséget. Volt időm, mert a feleségem dolgozott. Enyém volt az egész napos faszverés és a házi munka.
Sokszor próbáltam vele beszélni a szexuális problémánkról, de nem sok sikerrel. Ezért kiterveltem, hogy leitatom és akkor hátha megered a nyelve.
Február 14.-én reggel alvást színleltem, míg ő készülődött a munkába. Fél szemmel figyeltem, ahogy ledobja magáról a háló ruháját és nézegeti magát a tükörben. Gyönyörű alakja volt. Egyik lábával kicsit lábujjhegyre állt, behajlítva a térdét, az egyik kezével felfogta a haját és így forgolódott a tükör előtt. Pózolt magán, elégedett az alakjával, lehet is, gondoltam. A testén a sok kondi hatására semmi zsírfelesleg nem volt, megjelentek az izmok, amik rettentő jól kihangsúlyozták a formás testét. Mellei feszesek voltak, puncija borotvált, bőre enyhén barna. Majd kiment a hálószobából nyíló fürdőszobába, hallottam, hogy megengedi a vizet a zuhanyzóban. Tudtam, hogy ez eltart neki vagy 20 percig is. Gyorsan kiugrottam az ágyból és kisiettem a konyhába. Pirítóst, tojásrántottát, vajat, lekvárt, kávét és narancslevet készítettem neki. Majd kiszaladtam a garázsba az eldugott vörös rózsákért, amiket a reggeli mellé állítottam egy vázába. Majd gyorsan visszasiettem a szobába. Az ajtó előtt lelassítottam és benyitottam. Már majdnem befejezte az öltözködést.
- Jó reggelt. – mondta.
- Reggelt. – mondtam vissza neki foghegyről és mentem tovább az ágy felé.
- Nem tudod milyennap van, MI? – kérdezte, a hangjából sértődöttség hallatszott.
- Azt hiszem csütörtök, vagy szerda, nem tudom. Visszafekszem. Jó munkát.
Bedőltem az ágyba és tovább folytattam megkezdett játékomat. A feleségem elsietett és becsapta maga után az ajtót.
Olyan jól játszottam a szerepemet, hogy el is aludtam. Mikor felkeltem, már vagy 11 óra lehetett. Felkeltem, elintéztem a fürdőben a dolgaimat, majd elindultam a konyhába ellenőrizni, hogy mi történt. Útközben kitérőt tettem a nappali felé és bekapcsoltam a laptopomat. Észrevettem, hogy a rózsák átköltöztek a konyhából a nappaliban lévő dohányzóasztalra. Belöktem a lengőajtót, ami a nappalit és a konyhát választja el és beléptem a konyhában. Mindenből fogyott valamennyi, volt amit teljesen elpusztított. Miközben elkezdtem összepakolni a romokat, már azon gondolkoztam mi legyen az estével. Tudtam, hogy sokáig fog dolgozni, így van időm mindenre.
Összepakoltam és kimentem a gépemhez. Ellenőriztem a leveleimet, meg néztem amit meg kell a neten, majd felmentem megnézni, hogy milyen új pornó filmek kerültek fel a netre. Pár darabot elkezdtem letölteni. Majd megnyitottam a pornó film mappát és elkezdtem nézni az egyiket. Főleg a leszbikus filmeket szeretem, mikor egy fasz belelóg a képbe az nálam nem nyerő. Ha mégis olyat nézek, amiben van férfi, akkor meg azt szeretem, ha az rendesen megalázza a csajokat. Most is egy leszbikus filmre esett a választásom és elkezdtem markolászni magam. Tudtam, hogy ezt még meg kell párszor ismételnem ma, hogy estére legyen kitartásom, ha esetleg úgy adódna.
A nap folyamán sok mindent nem csináltam, kivertem párszor, persze ezek már igazából semmi örömet nem adnak, összepakoltam, előkészítettem az estére a terepet. Megfőztem a kedvenc ételét a feleségemnek. Mázlim van mert az a spagetti, így sok dolgom nem volt. Meggyújtottam egy rakás gyertyát a nappaliban, megterítettem, majd átöltöztem és vártam.
Hallottam mikor megáll az autója a ház előtt, este 7 lehetett, kint már sötét volt. Kilestem a függönyök között. A lámpa fényében láttam, ahogy végighalad a kis járda szakaszon a ház felé. Sötét térdig érő, vászonkabát volt rajta, sötét színű harisnya és magas sarkú. Pár pillanat elteltével, hallottam, ahogy a kulcsával matat és benyit az előszobába. Elé mentem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 A57L 2015. 03. 10. kedd 06:07
Jónak tűnik.
#12 szekely18 2015. 02. 22. vasárnap 13:50
Folytatni kell!
#11 nhoho 2015. 02. 22. vasárnap 11:58
Jöhet a folytatás 9 pont
#10 Ulysses 2015. 02. 17. kedd 21:15
Az első két sorban öt "vagyok". Elment tőle a kedvem. Ha a szerző nem képes átolvasni a művét, akkor én miért is olvassam el?
#9 sikamika 2015. 02. 17. kedd 13:28
jo lett! Folytatást mi hamarabb!!
#8 papi 2015. 02. 17. kedd 11:18
Nagyon jó, folytasd.
#7 deajk2008 2015. 02. 17. kedd 09:32
tetszik az ilyen történetek és jó volt maga e történet is én erre 8p tudtam adni
#6 listike 2015. 02. 17. kedd 09:25
Olvastam már jobbat is.
#5 Rinaldo 2015. 02. 17. kedd 08:09
Szuper.
#4 gyuri0926 2015. 02. 17. kedd 07:55
Egy nője sincs és ácsingózik a sógornője pinája után , tipikus férfi , aki a nőt nem becsüli semmire .
#3 feherfabia 2015. 02. 17. kedd 06:07
Elég jól sikerült! Folytasd!
#2 sztbali 2015. 02. 17. kedd 00:27
Nagyon tetszik! 10p.
#1 Törté-Net 2015. 02. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?