A+ A-

Riccie és Evelyn

Egy amerikai történet nyomán
Első igazi leszbikus élményem 17 éves koromban volt. Leszbikus gondolataim már korábban is voltak – főleg, ha maszturbáltam, ami elég gyakran fordult elő. Ilyenkor a fantáziám olyan filmjelenetek körül forgott, amikor egy nő szex közben szemmel láthatóan elélvezett.
Akkori legjobb barátnőm, Evelyn egy évvel volt idősebb nálam. Már két éve sülve-főve együtt voltunk, és gyakran – úgy is mondhatnám, rendszeresen – egymásnál is aludtunk.
Azt hiszem, nem túlzok, ha azt mondom, hogy mindketten csinos fruskák voltunk – kb. 1 méter 70 magas, karcsú, nőies és minden szempontból érett. Az egyetlen különbség az volt köztünk, hogy Evelynnek hosszú szőke, nekem pedig az övénél rövidebb sötétbarna hajam volt. Egy osztályba jártunk a highschoolban, és kezdettől fogva vonzódtam hozzá – bár eleinte korántsem szexuálisan, csak egyszerűen tetszett. Összebarátkoztunk, és egyre gyakrabban töltöttük együtt az estét. Együtt tanultunk, zenét hallgattunk vagy videóztunk, de ekkor még nem gondoltunk semmi „rosszra”. Egészen addig az éjszakáig, amikor először aludtam Evelynnél. Megittunk egy pár pohár ginnel, azaz borókapálinkával feljavított limonádét, rósejbnit rágcsáltunk hozzá, aztán késő este ágyba mentünk és elkezdtünk valami jó filmet keresni a tévében.
Nyár volt, és az este is érezhető forróság miatt egyikünk sem volt túlöltözve.
Mindkettőnkön csak egy könnyű nyári blúz és egy tanga, azaz egy leheletfinom kis bugyi volt. Takarónak is elég volt egy könnyű lepedő.
Irtó izgalmasnak találtam, hogy ilyen közel voltunk egymáshoz… Éreztem Evelyn bőrét és lábszárán a finom kis szőrszálakat.
Valamelyik kommersz adón egy szoftpornó ment, és Evelyn abbahagyta a kapcsolgatást. A leszbikus erotikus film egy gyönyörű színes bőrű nőről és szőke partnernőjéről szólt. A kettejük közötti tüzes szex engem is felizgatott, csak azt reméltem, hogy ez Evelynnek nem tűnik fel. Nem tudom, észre vette-e, de mindenesetre azt kérdezte, volt-e már lánnyal szexuális kapcsolatom.
– Nem, még soha – feleltem, mire ő rögtön azzal folytatta, hogy volna-e kedvem hozzá. Mielőtt válaszolhattam volna, hogy igen, lenne kedvem, ő mélyen a szemembe nézett, a földre dobta a tévé távkapcsolóját, átölelte a vállamat, és szájon csókolt. Nyelveink kéjesen játszadoztak egymással – hol az ő szájában, hol az enyémben. Nyelves csókunk elég hosszú ideig tartott, és egyre intenzívebb lett, míg Evelyn magára nem húzott. Beletúrt a hajamba és végigsimogatta egész testemet. Aztán kigombolta és levette rólam a blúzomat. Én ekkorra már annyira felizgultam, hogy még közelebb akartam őt érezni magamhoz, s ezért én is lehúztam az övét. Mikor már csak a kis bugyi volt rajtunk, szorosan összeölelkeztünk és felhevülten végigcsókoltuk egymás arcát, nyakát, vállait, s én éreztem, hogy a mellbimbóim egyre merevebbek. Evelyn ekkor hanyatt fordított és fölém hajolt.
Először az ajkaimat csókolgatta, aztán lejjebb ment és előbb nyelvével ingerelte, majd szopogatni kezdte a mellbimbóimat. Én egész idő alatt testének különböző részeit – a fejét, a vállait, a hasát és a derekát – simogattam. Evelyn közben újra mellém feküdt és egyik kezét felülről bedugta a tangám alá. Beletúrt a szeméremszőrzetbe (ami akkor még nem volt leborotválva), és két ujját végighúzta a szeméremajkaim között. Én is követtem a példáját, s ujjaimmal éreztem, mennyire benedvesedett a punija. Ekkor mindketten levetettük a tangát és meztelenül feküdtünk egymás mellett. Őrült jó érzés volt, ahogy kölcsönösen simogattuk egymás combját és ami közte volt.

Néha vetettünk egy-egy pillantást a buja fekete bőrű szépségre, aki a tévében szenvedélyesen szerelmeskedett partnernőjével.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.95 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2015. 03. 7. szombat 06:44
Közepes történet.
#6 nhoho 2015. 02. 22. vasárnap 11:45
gyenge5
#5 papi 2015. 02. 21. szombat 08:45
Nekem tetszik
#4 listike 2015. 02. 19. csütörtök 10:02
Eléggé összecsapott. 5pont.
#3 deajk2008 2015. 02. 19. csütörtök 07:08
nekem mindig tetszik a leszbikusság, nagyon jó történet, kár hogy ilyen rövid lett, ezért csak 8p lett
#2 Rinaldo 2015. 02. 19. csütörtök 07:05
Jó,
#1 Törté-Net 2015. 02. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?