A+ A-

A takarítónő 1. rész

Sajnos a férjem nem törődik velem, időnként rám mászik, belém dugja a szerszámát, lök rajta néhányat amitől gyorsan elélvez és lemászik rólam hogy aztán horkolva elaludjon. Már a melleim sem érdeklik, csak a saját maga mielőbbi kielégülésére koncentrál. Pedig nagyon vágyom arra, hogy valaki vegye birtokba a testemet, játsszon rajta mint egy hangszeren
Válásom után rám szakadt a ház minden áldása, többek között a takarítás is. Talán nem kell bizonygatnom, hogy ez a férfiak többségénél jelentősen háttérbe szorul a focimeccs nézéssel szemben is ami talán a szabadidő eltöltésének legsilányabb módja. Legalábbis mióta sehol sem vagyunk a világranglistán.
Barátaim szimpatizáltak velem és egymás után ajánlották saját takarítónőiket. Eleinte idegenkedtem az ötlettől hogy valaki sertepertél a házban vizesvödörrel meg seprűvel a kezében, de hamarosan ráébredtem, hogy nincs más megoldás számomra, hacsak nem akarom magamra vállalni ezt a feladatot is. Ami megnehezítette a döntésemet az a nem kis anyagi teher amit a 350 négyzetméteres kétszintes ház rendszeres takarítása jelentett. Az ajánlott takarítónők mindegyike magas órabér alapján vállalná a takarítást és előre senki nem akart adni egyösszeges ajánlatot a ház megtekintése után sem.
Ahogy az elhatározás erősödött bennem, hogy felveszek valakit kiszélesítettem a keresést és egyre több jelentkezőt sikerült találni. Egyikük, egy korai negyvenes nő aki Márta néven mutatkozott be, majdnem fele áron vállalkozott, mint az átlag. Kértem referenciát és három helyről kaptam kedvező véleményt róla. Úgy döntöttem, hogy felajánlom neki a lehetőséget és miután megegyeztünk az általa kért óradíjban, körülvezettem a házban. Alaposan megnézett minden helyiséget és másnapra ígérkezett az első, heti-jellegű kistakarítás elvégzésére.
Reggel a megbeszélt időre megérkezett. Egy kis sporttáskával a vállán állt az ajtó előtt és amikor azt kinyitottam, széles mosollyal az arcán viszonozta köszönésemet. “Hol öltözhetek át” kérdezte kissé felemelve a sport táskát, jelezve hogy abban van a munkaruhája. “Ahol kényelmesen érzi magát” válaszoltam lazán, majd folytattam kissé játékosan “én nem vagyok szégyenlős, miattam nem kell elbújnia” és rámosolyogtam.
Márta bement a földszinti fürdőszobába gyorsan átöltözött, majd amikor testhez feszülő szerelésben és fehér sportcipőben megjelent inkább tornásznak, mint takarítónak nézett ki. Előszedte a szükséges eszközöket és kellékeket, felcsatolta a haját kontyba miközben megmagyarázhatatlan vágyakozó vagy vágyébresztő pillantást vetett rám. Az egész mozdulat pár másodpercig tartott, de tele volt szexuális energiával. Ahogy a karjait feje fölé emelte, az eddig is hivalkodóan előre meredő mellei megemelkedtek, és méretes bimbói szinte átütötték a rájuk feszülő blúzt. Minden kétséget kizáróan látszott, hogy ezeket az emlőket semmi más nem tartja mint a feszes bőre. Valószínűleg szándékosan elmatatott a hajcsattal kissé hátra feszítve a derekát ami által még jobban kihangsúlyozta sugárzó nőiességét és szemeit egyenesen az enyéimbe fonta. Dereka aránytalanul karcsú volt jókora melleihez képest, és a macskanadrágja úgy simult altestéhez, hogy kirajzolta formás tomporát, és sejtetni engedte telt formájú szemérem táját. Egész megjelenésében egy izzó szexbomba volt. Kiszáradt a szám ahogy néztem ezt a vénuszi szépséget és tudat alatt már magamévá akartam tenni. Ágyékom táján bizsergést éreztem és agyamban vitustáncot járva elindultak a gondolatok.
Ö lehajolt, hogy felvegye a vizes vödröt. Combjai megfeszültek, farát felemelve szinte derékszögben állt előttem egy rövid ideig, tovább fokozva a feszültséget közöttünk. Agyam lázasan kereste a ‘fogást’ amivel le lehetne teperni ezt a nőt. Kissé bizonytalanul megszólaltam “Márta, ugye azt nem gondolta komolyan, hogy ebben az öltözékben tud előttem flangálni anélkül, hogy engem az őrületbe kergetne” nyögtem ki. Ő rám nézett és inkább komolyan mint nem, visszakérdezett “Ha zavarja az öltözékem akár le is vethetem azt” és szemei nem hagytak kétséget afelől, hogy ezt Ő nagyonis komolyan gondolta. Látva habozásomat tovább folytatta “ ... ha megígéri, hogy nem ér hozzám”. Nehezen tértem magamhoz a meglepetéstől miközben Ö már bújt is ki a nadrágból. “Ne aggódjon, nem teszek semmit a beleegyezése nélkül, de közös akarat alapján bármi megtörténhet. Ugyanakkor a látványban szívesen gyönyörködnék, de nem hiszem, hogy meg tudom magamnak engedni az extra költséget”. Eddigre már csak egy pici bugyi volt rajta, mellei szabadon himbálóztak. “Ezt a biztonság kedvéért magamon hagyom” mutatott a tenyérnyi ruhaneműre “és az árat nem befolyásolja a munkaruha” mondta mintegy megnyugtatásképpen.
Leroskadtam a fotelba és nem tudtam levenni a szemeimet a nőről. Megbabonázott nemcsak teste tökéletességével, hanem ezzel a könnyedséggel ahogy lemeztelenedett előttem. Nem akartam hinni a szemeimnek. “A konyhával kezdeném, ha megfelel” mondta mintegy beleegyezést várva.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.08 pont (89 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 deajk2008 2015. 03. 11. szerda 07:16
nekem nagyon tetszett e alkotás, folytatnod kell, 8p
#13 A57L 2015. 03. 7. szombat 06:44
Nem rossz írás.
#12 malacka 2015. 03. 4. szerda 17:02
Egész jó, bár kicsit megzavart, hogy az első mondatban még a "férjem nem törődik velem ... ", a második bekezdéstől pedig már egy férfi meséli a történetet. Az első zavar után már egészen tetszett! Csak így tovább, gondolom, lesz folytatás!
#11 tiborg 2015. 02. 23. hétfő 01:18
A Tortenet nyelvezete "fotoskodo" Elojatek OK.Ha a Folyutatasban?? leszal a foldre meg lehet jo sztory.Eddig (nekem) gyenge kozepes....
#10 tomi19 2015. 02. 19. csütörtök 19:41
10 pontos jöhet a folytatás
#9 szekely18 2015. 02. 19. csütörtök 14:36
Várom a folytatást!
#8 listike 2015. 02. 19. csütörtök 12:50
Nagyon várom a folytatást. 10pont.
#7 papi 2015. 02. 18. szerda 18:58
Remélem nem ez volt az egyetlen alkalom és leírod a többit is.
#6 veteran 2015. 02. 18. szerda 16:30
KLASZ 10pont
#5 Andreas6 2015. 02. 18. szerda 13:06
Nagyon jó, és ebből semmit sem von le, hogy máshol már olvastam.
#4 deajk2008 2015. 02. 18. szerda 09:46
tetszett ez a takarítónős történet álltam tőle, király volt 10p lett
#3 Rinaldo 2015. 02. 18. szerda 09:12
Jó,jöhet a folytatás.
#2 feherfabia 2015. 02. 18. szerda 05:37
hát ez 10 p! Nagyon jónak ígérkezik!Nagyon várom a folytatást!
#1 Törté-Net 2015. 02. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?