A+ A-

Első félrelépésem 3. rész

Telefoncsörgésre ébredtem. Tibi hívott. Pár percet beszélgettünk, mikor a telefonom jelezte, hogy van másik bejövő hívásom is. Letettem, a lányom hívott. Sokáig beszélgettünk, én feküdtem az ágyban. Éreztem, hogy Tibi és az én nedveim szivárognak belőlem. A takarót magam alá gyűrtem, és úgy beszélgettem a lányommal, elég sokáig. A telefonom megint rezgett, a férjem hívott. Nagy levegőt vettem, és felvettem. Nem sokáig beszélgettünk, csak annyit mondott, hogy másnap jön haza. A telefon után összeszedtem az ágyneműt, ruháimat és mindent betettem a mosógépbe, és elindítottam egy programot, én meg jó alaposan lezuhanyoztam. Elgondolkoztam. Te jó ég mit is tettem, egy fiatalabb pasi a szeretőm, a második pasi az életemben. Mit csináljak, szakítsam meg a kapcsolatot? Nem tudtam magammal dűlőre jutni. Arra tértem magamhoz, hogy a mosógép elkezdi a vizet üríteni magából. Nagyon elgondolkoztam ezek szerint. Kimentem a fürdőből, az ágyat is gyorsan rendbe tettem, reméltem, hogy a foltok nem fognak meglátszódni rajta. Közben Tibi megint hívott, de nem vettem fel, csak a telefont bámultam. Közben a mosógép is lejárt, de gondolkodtam mit is tegyek. Tisztázni kellene a dolgokat. Nemsokára a férjem is hazajön, a gyerek is. Hogyan tovább? Vettem egy nagy levegőt, és felhívtam Tibit. Beszélgettünk sok mindenről, majd vettem egy nagy levegőt, és mondtam neki, hogy hazajön a férjem. Sokáig nem szólt. Majd mondtam neki, hogy beszélgetnünk kellene, de nem telefonon, hanem személyesen, és szex nélkül. Belegyezett, de mondtam, hogy nem most, és nem holnap, majd keressük egymást.
Másnap reggel ébredés után azon gondolkodtam, hogyan viselkedjek majd a férjemmel. Mindegy, majd lesz valahogy felfogással indítottam. Egész nap síkideg voltam, majd rohanás a munkahelyről haza, bevásárlás, készülődés. Közben a lányom is közölte, hogy a nagyszülők hazahozzák. Hurrá! Immáron sokadjára szétnéztem a lakásban, hogy minden rendben legyen. Egyre idegesebb lettem. Közeledett az idő. Egyszer csak hatalmas hangerővel megszólalt a csengő, legalábbis én úgy éreztem. A gyerek jött a nagyszülőkkel, amint beléptek az ajtón ismét csengett a csengő, a férjem jött. Na, most lettem igazán tiszta ideg. Megpróbáltam nem kimutatni, hogy mennyire ideges vagyok. Feljött, egymás nyakába borultunk, gyerek is ugrált ránk, szülők is örültek. Az első lépés sikerült. Késő estig beszélgetés, majd este zuhanya, fekvés. Férjem elkezdett simogatni, majd simogatásától ellazultam, és hatalmasat szerelmeskedtünk. Meglepődtem, alig 24 órája egy másik pasival szexxeltem, és most a férjemmel éltem át egy hatalmas orgazmust. Férjem csak annyit mondott, hogy nagyot élveztem, én meg örültem, hogy sötét van a szobában.
Teltek a napok egymás után. Tibivel tartottam a kapcsolatot, de nem találkoztunk. Aranyos volt, nem is erőltette, néha rákérdezett, hogy mikor találkozunk, de nem volt semmi erőltetés benne, ez nagyon jól esett. Ami viszont rosszul esett, hogy még a liftben, lépcsőházban sem találkoztunk. Lassan lehiggadtam, feloldódtam, ezt a férjem is észrevette. Szerencsémre inkább akkor jött elő ezzel, amikor együtt voltunk, és nem látta, hogy mennyire elvörösödök néha. Szerencsémre azt se vette észre, hogy nem mindig rá gondolok szeretkezés közben.
Telt az idő, Tibivel sokat beszélgettünk telefonon, ugrattuk egymást. Nem volt tolakodó, megcsengetett, és csak akkor hívott, ha visszacsengettem. Pár hét múlva váratlanul összefutottunk a liftnél, Szerencsére páran voltunk a liftnél, az egyik tolószékes bácsi volt a feleségével. Gyorsan beszálltunk Tibivel, mi a teher részbe a bácsi a párjával a lift rendes részébe. Feszült voltam. Elindult a lift, és amire vártam megtörtént. Tibi a popsim simogatta, én kissé hátranyomtam a fenekem. Útitársaink kiszálltak, mi mentünk tovább. Tibi átkarolt hátulról, és a nyakamba csókolt, gyorsan átsimogatott, majd megérkeztünk. Gyorsan kiszálltam, megfordultam, és néztem, rám kacsintott, elmosolyodtam, és egy puszit dobtam neki. Becsukódott az ajtó, és elment. Hazamentem, szerencsémre csak a lányom volt otthon, de nem vett észre semmit zavaromból. Eltelt pár nap. Nem tudtam Tibit kiverni a fejemből, nap, hét.
Aztán felhívott, én meg pont egyedül voltam az irodában. Sokáig beszélgettünk, de éreztem mondani akar valamit. Nagy nehezen kiszedtem belőle, és elvörösödtem. Meghívott magához, egyedül van otthon. Nem tudtam mit válaszolni. De vonzott a lehetőség. Éreztem, hogy bizsereg minden porcikám. Gondolkodtam, féltem a lebukástól, de vonzott is a meghívás, őszintén be kellett magamnak vallanom, hogy kívánom Tibit. Hazamentem, csak a lányom volt otthon, nem bírtam magammal, szóltam neki, hogy lemegyek a boltba, közben küldtem egy sms-t Tibinek. Elindultam, liftet leküldtem, és felmentem Tibiékhez. Becsöngettem, és egyből kinyitotta az ajtót, gyorsan beléptem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 01. 1. péntek 02:07
Nagyonjó! Folytazsd.

10 Pont!
#7 A57L 2015. 06. 23. kedd 04:09
Egész jó.
#6 Ulysses 2015. 02. 17. kedd 18:31
Listike, a hozzászólásodban ott a válasz a kérdésedre. Mert "egy állítólag jó házasságban" valójában sok probléma lehet. Számos oka lehet a félrelépésnek, és általában nem is egyetlen probléma, hanem sok-sok hibádzó részlet vezet el oda.
A történet pedig tényleg nem rossz!
#5 papi 2015. 02. 17. kedd 12:23
Nagyon tetszik.
#4 listike 2015. 02. 16. hétfő 19:30
Hát igen. A kutya is jó dolgában szokott megveszni. Nem értem miért kell egy állítólag jó házasságban félrelépni.
#3 feherfabia 2015. 02. 16. hétfő 10:54
Nagyon jó!
#2 veteran 2015. 02. 16. hétfő 09:46
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2015. 02. 16. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?