OKT
05
2018

Nagyi 1. rész

családi

A történetem jó pár évvel ezelőttről indítom a megértés véget. Én 18 évvel ezelőtt egy tanyára születtem. Harmadik generáció voltam akkor már. Elsők a nagyszüleim, a 37 éves mamám és a 10 évvel idősebb tatám. A szüleim a másod generáció 19 éves Édesanyám és a 26 éves Édesapám. 75 hold föld közepén volt a tanya amit a család és a napszámosok műveltek. Traktorral közlekedtünk mindenhova az autó csak hosszabb utakra havi 1-2 alkalommal került elő. A két nő vigyázott rám felváltva 13 éves koromig, hiszen a férfiak a munka frontján ténykedtek. Anyukám a könyveléssel is lefoglalta magát olyankor a mamám, aki simán az anyukám is lehetett volna, figyelt rám. Ekkor történt az első tragédia, tatám és édesapám a traktorral felborultak ami kigyulladt és mindketten benne égtek mire megérkezett a segítség. A két nő gyorsan és utólag kiderült áron alul szabadult meg mindentől és költöztünk a faluba egy nagy emeletes családi házba.

*  *  *

A jakuzzi

gruppen, anál, játék, munkatárs, férj-feleség

- Itt vagytok hátul? - kiáltotta Ted.
- Igen, gyere erre! - kiáltottam és már hallottam is a kapu nyílását majd záródását.
Debbie szeme hatalmasra tágult, amikor meghallotta Ted hangját; épp a jacuzziban pihengetett. Fel akarta kapni a köntösét, de rádöbbent, hogy mindkettőnké a túloldalon hevert, egy széken.
- Jaj, ne, Gary, Gary, én meztelen vagyok - hebegte Debbie, miközben hevesen forgolódott a jacuzziban, de végül állig belemerült a vízbe.
- Hát nem így terveztem - hazudtam vállat vonva, és a lehető legártatlanabbul néztem a feleségemre.
Ted pont időben érkezett. Örömmel vállalta, hogy csak úgy beugorjon pár papírral ilyen késő este. Lássuk, hátha alakul majd valami a feleségemmel.
Ted benézett a sarok mögül.

*  *  *
OKT
04
2018

Amit megszelídítesz 2. rész

hetero, tini, diák

- Na, ne mondd! - kapott el végre, keze hajamba gabalyodott, ahogy magához rántott egy szenvedélyes csókra.
A következő pillanatban már maga alá gyűrt, fulladozón izgatta a nyelvem, számat, combomba markolt, ahogy igyekezett szétfeszíteni lábaimat. Levegő után kapkodtam, ahogy szája a nyakamra csúszott, csókolt, harapott, nyalt, úgy éreztem, fel akar falni és talán nem is tévedtem sokat.
- Talán telefonálj haza. - Szerettem volna egy kis időt nyerni, hogy összeszedjem magam.
- Hány óra? - morogta a bőrömbe, fel se nézett.
Kitekeredve igyekeztem rálátni az ágy melletti órára, nehézkesen ment, a matracba préselt.
- Háromnegyed kilenc - nyögtem, ahogy mélyen a szájába szívta az egyik mellbimbóm, a másikat pedig a tenyerével ingerelte.

*  *  *

Balatoni nyaralás 3. rész

homo

Dani visszament a szobájukba, én pedig öcsém mellé ültem az ágyra, aki még mindig aludt, így hát megsímogattam a hasát, és egy arcrapuszival együtt felébresztettem. Percekkel később Dani haverom is megérkezett, immár öccse társaságában.
- Na együtt a csapat! Most már csak ki kellene találni mit csináljunk ma. – dobtam fel a témát, ötleteket várva. A két lurkó persze egyből a vízbe akart menni, de mivel mi Danival már túl voltunk ezen, két részre vált a csapat. Az öcséinket hátra hagyva haverommal kisétáltunk a kikötőbe, felmentünk a kilátóba is, mondhatni elvoltunk, végre egy kicsit a tesók nélkül. Amúgyis 14 évesek már, nem kell hogy mindig a nyakunkon lógjanak. A strand felé vettük az irányt, de így reggelről még csak imitt-amott bóklászott pár ember. Közben mindketten éhesek voltunk már, ezért hazamentünk, hogy gyorsan valami reggelit készítsek.

OKT
03
2018

Magasabb szintre léptünk 3. rész

hetero

Újra dolgos hétköznapok jöttek, amikor is kényesen kerültük a témát. Néha azért szeretkeztünk is. Egyik este, mikor viszonylag emberi időben keveredtünk mind a ketten haza, vacsora közben azért rákérdeztem Mónira, hogy hogy áll a leszbikus szexszel. Elvörösödött kissé, és zavartan válaszolta:
- Eddig úgy tudtam, hogy sehogy... Most fogalmam sincs róla.
Egyelőre ennyiben maradtunk. Gyorsan megfürödtünk vacsora után, és irány az ágy. Mónin csak egy kis rövid hálóingszerűség volt, mely nagyon sok mindent megmutatott. Bugyit nem is vett fel. Rajtam csak egy alsónadrág volt.
Én már feküdtem, mikor Móni mellém bújt. Nyújtottam a karom, és magamhoz húztam. Megcsókoltam, hosszan.
- Nem akarsz mesélni róla? - kérdeztem.
- Hát, ha kíváncsi vagy rá.... mesélhetek.

*  *  *

Swinger-szomszéd - A felvezetés

gruppen

Réka és Robi, friss házasokként kiköltöznek egy kisvárosba, annak is egy csendes szegletébe. Egy szomszédjuk van, a másik oldali telek üresen áll évek óta. A szomszédok Ildi és Feró. Csak egy 1 m-es kerítés választja el őket. Pont rálátnak a szomszéd teraszára, a konyha belsejébe, és az emeleti fürdőszobában is sok minden kivehető. Egyik nap köszönteni indultak az ott élő szomszédokat. Réka sütit sütött, Robi vett egy finom bort, összeszedték ezeket egy ajándéktasiba, majd elindultak a szomszéd felé. Kiléptek az ajtón, és mind kettejük fülét megcsapta egy jól ismert hang, zaj, amit bizony ők is szoktak produkálni. Női kéjes hangok, élvezkedő sóhajok, csattogó hangok, amik Rékáék hálójában is megjelennek. Pár pillanat múlva hanghoz személyek is társultak, mivel meglátták a szomszédokat. Épp a terasz nyugágyán csűrte-csavarta Ildi csípőjét Feró hímvesszőjén.

OKT
02
2018

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 23. rész

hetero, közlekedés, anál

Csütörtök
Lorena délelőtt megírta a farsangi buliról szóló bejegyzését, miközben teát iszogatott. Saját élményeinek felidézésétől teljesen felizgult, így elhatározta, hogy a poszt befejeztével eljátszadozik magával. Megkereste a barátnői által küldött linkeket. Előbb Viviét nyitotta meg, amely két darab videót tartalmazott: az egyik egy pár perces oktatófilm volt, amiben egy szőke nő egy uborkán, majd egy műpéniszén mutatta be a mélytorkozás technikáját, a másik pedig egy pornóvideó, melyben egy barna hajú csaj gyengéden orálozott, és sűrűn tövig eltűntette a faszt a szájában. Az első alatt Lorena bugyin keresztül simogatta magát, a másodiknál viszont már a fehérneműbe nyúlva izgatta az egyre nedvesedő szeméremajkait, illetve a csiklóját.

*  *  *

Rémálom az őrhelyen

s/m, iroda, bilincs, rendőr

Az őr meredten bámulta a képernyőt de gondolatban máshol járt. A szolgálat előtti kondizástól és boxzsákolástól izmai sajogtak, de még mindig bedurranva feszültek a póló alatt. Szüksége is volt a mozgásra, mert barátnőjével durván összevesztek, tele volt feszültséggel. Úgy érezte elege van a nőkből ugyanakkor a szex nagyon hiányzott neki. Az unalmas szolgálatban ezen rágódott, meg azon, hogy meg kellene fizetnie egy kurvát másnap. Bár végső soron minden nő kurva - gondolta magában keserűen, amikor zajt hallott.
Kilépett a bódéból. Semmi. Nagyot sóhajtva gondolt a huszonnégy dögunalmas, magányos órára, ami még rá vár a szolgálatban. Lehet, hogy pornót kellene néznie; a pornószínésznők mintha csak a nők mintapéldányai lennének, üresfejű ostoba ribancok egytől egyig.

OKT
01
2018

Újrajátszás

családi, anya-fia

A kandalló előtt ültünk a nappali padlóján és forró csokoládés bögrével a kezünkben beszélgettünk. Az első félévem vége volt és amikor hazajöttem anya a személyes életem összes apró részletét hallani akarta.
- Hogyan tetszik eddig az egyetemi élet? Új barátok? - kérdezte.
- Vannak. Egy csomó remek emberrel találkoztam. Szobatárssal lakni a maga módján élmény, bár be kell vallanom hogy néha hiányzik az otthon, ahol valaki főzött és mosott rám.
Anya felvonta a szemöldökét és szigorú hangon megkérdezte:
- Csak erre voltam jó?
- Tudod hogy csak vicceltem. Jó függetlenedni egy kicsit.
- Olyan gyorsan felnőttél. Mintha csak tegnap lett volna hogy érted mentem az iskolába, most pedig kész férfi vagy. Büszke vagyok rád.