JAN
07
2019

Hotel 1. fejezet - 2. rész

hetero, iroda, munkatárs

Miss. Witting a számítógép mögött ülve várt rá, a múlt alkalomról már ismert kimonóban.
- Mielőtt bármi másba kezdenénk, meg kell kérdeznem, hogy mi van közted és Jake között? Nem igazán tudom mire vélni a tegnapi esetet.
- A részemről semmi, Miss… Nora - vont vállat Greg. - De azt hiszem, hogy Mr. Wilkins valamiért nagyon utál. Talán azt hiszi, hogy az ő helyére pályázok.
A nő elgondolkodva csücsörítette össze az ajkait.
- Ez könnyen meglehet. Na, mindegy ezzel nem nagyon tudok most mit kezdeni. Csak szólok, hogy figyelj oda jobban, mert Jake elég fifikás ahhoz, hogy olyan helyzetbe keverjen, amiből még ha akarnálak sem tudlak kihúzni. De elég a hivatalos dolgokból - kelt föl a székből. Ledobta az élénkvörös köntöst és hanyatt feküdt a kanapén. A srác mohó szemekkel bámulta a dús idomokat és farka rakéta sebességgel emelkedett.

*  *  *
JAN
04
2019

Megdugtam a nagynéném

családi, nagynéni/nagybácsi

Tavaly nyáron történt meg, hogy szokásos svédországi családlátogatáson voltam nagynéném családjánál. Ő 44 éves dögös milf, én pedig 22 éves éjjel - nappal kanos srác vagyok. Nem messze Annáéktól (nagynéném) lakik egy magyar lány, Eszter aki szinte már családtagnak számít, minden hétvégét Annáékkal tölt. Eszter 33 éves, de fiatalos dögös nő, én kb. 25-30 közöttinek gondoltam mindig. Egyedülálló. Kb. 15 éves korom óta járok ki Annáékhoz minden évben, így Esztert is már nagyon jól ismerem. Ha kimentem sokat jártam el Eszterrel ide-oda, moziba, kávézni, de mindenféle hátsószándék nélkül. Soha nem történt köztünk semmi, de azt mindig is éreztem, hogy részéről lehetne. Volt benne egy adag sunyiság és vadság és tudtam, hogy jó pasinak tart. Szóval tavaly nyáron éppen Anna születésnapját ünnepeltük. Kertiparti, grill és a jó magyar pálinka. Sok helyi barátot meghívott, jó volt a hangulat.

*  *  *

Tanuló tábor helyett 1. rész

gruppen, nyaralás, leskelődés

Az idei nyaram másképp alakult, mint korábban elterveztük. Andrisnak hívnak, tizenöt éves vagyok, és egy tanulmányi táborba jelentkeztem, de az utolsó pillanatban a suli visszamondta. A szüleim az egyik baráthoz terveztek lemenni ebben az időben. Mivel már nem tudtuk átszervezni ezért én is velük mentem. Apámon láttam nem igazán örül a helyzetnek, de anyám próbálta őt és engem is vigasztalni. Apám negyvenöt éves őt is Andrásnak hívják már nagyon várhatta, hogy végre nélkülem mehetnek nyaralni, de ez most sem jött össze. Bepakoltunk mindent a kocsiba, és elindultunk Balatonberénybe. Anyámat Icának hívják, apámtól tíz évvel fiatalabb nagyon szép alakja van, viszonylag magas százhetven centi. Formás mellei vannak, ami számomra is nagyon izgató. Szőke hosszú haja és formás teste van, rendszeresen jár edzőterembe. Előttem nagyon tartózkodó bár látszik rajta, hogy nem prűd.

*  *  *
JAN
03
2019

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 26. rész

hetero

Miután Lorena a mozgólépcső aljára ért, célba vette a pláza közepén lévő kijáratot. Kiérve balra fordult, és az ajtó közvetlen közelében lévő kávézó terasz része felé sétált. Hamar megtalálta, akit keresett: a társkeresőn megismert, barnahajú, elegánsan felöltözött férfi az egyik asztalnál ült magányosan. Mikor a lány odament hozzá, akkor a kiszemeltje gyorsan végigmérte Őt a csizmájától kezdve, a fekete combközépig érő szoknyáján, a vörös blúzon meg a kigombolt szövetkabáton át, egészen a két barna szeméig, aztán felállva üdvözölte.
- Sokkal gyönyörűbb vagy mint a képeken — jelentette ki mosolyogva, az arcára adott két puszit követően. Lorena legújabb randipartnerét Endrének hívták, és a negyvenedik életévében járt.
- Köszönöm - fogadta mosolyogva a bókot a nő, majd leült a székre. A férfi két kávét és két pohár kólát rendelt maguknak.

*  *  *

A klub

bizarr

Szeretnék mesélni nektek a kedvenc fantáziáimról. Mint sok más nőnek, nekem is mindig voltak titkos gondolataim a szexről nem emberekkel, és ez még az előtt volt, mielőtt tudtam volna milyen is a kefélés.
Aztán néhány évvel idősebb lettem. Aztán még nagyobb lettem, megismerkedtem fiúkkal és (hivatalosan) egy 1950-es Oldsmobile hátsó ülésén elvesztettem szüzességemet. Nos, egy fiatal lány szexuális nevelkedése ettől kezdve valószínűleg normálisan folytatódna, megtanultam faszt szopni, análisan közösülni, és más dolgokat.

JAN
02
2019

Kedves Látogatóink!

Egy szép kerek szám aranyozza be az új évet, ez pedig a 9500, azaz ennyi jobbnál jobb történetet találhattok az 18. születésnapját az idén nyáron ünneplő Törté-Net-en! :)

Köszönjük minden írónknak és fordítónknak ezt a szép számot, és természetesen továbbra is szivesen látjuk a történeteiteket, képregényeiteket.

További jó írást, olvasást kíván a Törté-Net Szerkesztősége!

*  *  *

29. születésnapom

családi, testvérek

Hülye, szürke napnak indult. Végigkóvályogtam a lakásban, kinyitogattam a szekrényt, ahol a ruháit tartotta, most üresen tátongtak. Nem tudom igazán, hogy szerelmes voltam e bele, de úgy látszik megszoktam. Már négy napja elköltözött. Valahogy üres volt a lakás. Nem találtam a helyem. Ma van a 29. születésnapom, de még a telefonomat is kikapcsoltam. Senkire nem voltam kíváncsi. Semmihez sem volt kedvem. Ittam egy kávét. Aztán kinyitottam egy üveg Bourbon whiskey-t. Nem volt igazán a kedvencem, de ez volt itthon. Még régebben valakitől kaptam.
Egy kis pohárba kitöltöttem. Felhajtottam. Jólesően melengette át a belsőmet. Visszafeküdtem az ágyba. Bekapcsoltam a TV-t, de nem tudott lekötni. Elővettem egy könyvet, de igazán arra sem tudtam figyelni. Valahogy semminek nem volt értelme, pedig odakint szépen tűzött a nyári nap. Kicsit elaludtam. Az egész múlt éjszakát, sőt a négy napot is így szenvedtem végig.

*  *  *

A közösben

gruppen, anál, leskelődés

Tekertem egy füves cigit, levetkőztem, a díványra telepedtem, és elkezdtem a kedvenc pornómegosztó oldalaimat nézegetni. A pasim most épp távol volt pár órára, úgyhogy lesz egy kis időm magamra: elszívok egy spanglit, pornót nézek, maszturbálok. Egyszerű, de nagyszerű élvezet. Meggyújtottam a trombitát, szívtam belőle pár slukkot, aztán hátradőltem és elkezdtem nézni a videókat.
Másfél óra elteltével már eléggé be voltam állva. Finoman simogattam a csiklómat, és egy amatőr videót néztem, amiben egy középkorú nő egy glory hole-os fülkében szopott egy faszt. Hirtelen nagyon szomjas lettem -- nem tudom, hogy a fűtől, vagy a látványtól, ahogy a nő a spermát nyelte. Úgy hagytam a tévét, és amikor visszajöttem egy kis vízzel a konyhából, már egy másik videó indult el éppen magától. Leültem, kortyolgattam a vizet, de a szemem a képernyőre tapadt.