OKT
02
2018

Rémálom az őrhelyen

s/m, iroda, bilincs, rendőr

Az őr meredten bámulta a képernyőt de gondolatban máshol járt. A szolgálat előtti kondizástól és boxzsákolástól izmai sajogtak, de még mindig bedurranva feszültek a póló alatt. Szüksége is volt a mozgásra, mert barátnőjével durván összevesztek, tele volt feszültséggel. Úgy érezte elege van a nőkből ugyanakkor a szex nagyon hiányzott neki. Az unalmas szolgálatban ezen rágódott, meg azon, hogy meg kellene fizetnie egy kurvát másnap. Bár végső soron minden nő kurva - gondolta magában keserűen, amikor zajt hallott.
Kilépett a bódéból. Semmi. Nagyot sóhajtva gondolt a huszonnégy dögunalmas, magányos órára, ami még rá vár a szolgálatban. Lehet, hogy pornót kellene néznie; a pornószínésznők mintha csak a nők mintapéldányai lennének, üresfejű ostoba ribancok egytől egyig.

OKT
01
2018

Újrajátszás

családi, anya-fia

A kandalló előtt ültünk a nappali padlóján és forró csokoládés bögrével a kezünkben beszélgettünk. Az első félévem vége volt és amikor hazajöttem anya a személyes életem összes apró részletét hallani akarta.
- Hogyan tetszik eddig az egyetemi élet? Új barátok? - kérdezte.
- Vannak. Egy csomó remek emberrel találkoztam. Szobatárssal lakni a maga módján élmény, bár be kell vallanom hogy néha hiányzik az otthon, ahol valaki főzött és mosott rám.
Anya felvonta a szemöldökét és szigorú hangon megkérdezte:
- Csak erre voltam jó?
- Tudod hogy csak vicceltem. Jó függetlenedni egy kicsit.
- Olyan gyorsan felnőttél. Mintha csak tegnap lett volna hogy érted mentem az iskolába, most pedig kész férfi vagy. Büszke vagyok rád.

*  *  *

Nyári színházi kalandok 2. rész

hetero, közlekedés, anál, munkatárs

Szinte hangtalanul suhant az autó a kellemes nyári éjszakában. Dinamikusan, de a szabályokat betartva siettem a belvárosba. A lehúzott ablakon keresztül friss levegő ömlött be és kellemesen lehűtötte a korábbi szex után felhevült testemet. Sietnem kellett, mert Anettel való kalandom tovább tartott, mint terveztem. Nem szerettem volna, ha kínos kérdésekre kell felelnem Klárinak, hogy miért is maradtam el, olyan sokáig. Miközben az esetleges válaszokat pörgettem a fejemben, bevillantak a Főnökasszonnyal töltött kellemes percek képei. Micsoda egy fasz éhes kis vadmacska volt. Komolyan meg kéne ezt ismételni egyszer, amikor több időm lenne elmélyülni benne. Ki gondolta volna, hogy ilyen kis tüzes lesz. Ákos! Koncentrálj! Most le kell nyugtatnod a gondolataidat. Természetesen kell viselkedned, mintha semmi nem történt volna.

*  *  *
SZEP
28
2018

Szomszédolás

családi, anál, leskelődés, anya-fia

Csabával már az általános iskolában is jó barátok voltunk.
16. születésnapomat ünnepeltünk, amikor összevesztünk vele egy lányon. Addig fajult a dolog, hogy nem is álltunk szóba egymással.
Egy ikerházban laktunk, egyik felében én a szüleimmel, a másikban Csabáék.
Az udvar végében volt egy fészer, amely minkét házhoz tartozott, a nagy faház a két telken volt teljes szélességben és egy fa válaszfallal volt kettéosztva. A telekhatáron a fészer és a ház között bokrok voltak végig ültetve, így teljesen nem lehetett látni, hogy mi történik a szomszéd udvarban.
Egy meleg nyári nap délután kint voltam az udvaron, amikor láttam, hogy Csaba hátramegy a fészerbe, majd pár perc múlva az anyja Judit megy utána.
Nekem nem tűnt semmi különösnek a dolog. Kb fél óra először Csaba jött ki az udvarra, majd rövidesen az anyja is.

*  *  *

Panziós élmények

gruppen, anál, leskelődés

Akkoriban egy kis panzióban dolgoztam, mint portás.
Bosszús voltam, mert úgy volt, hogy nem lesz vendég, de végül bejött egy külföldi csoport.
Jött volt 35 gyerek 16-17 évesek lehettek és 5 felnőtt kísérő. Mikor megérkeztek, rögtön megakadt a szemem egy kísérőn.
40 éves, fekete göndör haj, olyan felső, amiből a mellei majd ki buggyannak, és persze egy szűk farmernadrág.
Jól nézett ki, és ezt tudta is magáról. Egy tipikus flegma picsa. Akadékoskodott és lekezelően beszélt, pofákat vágott mindenre.
Tudtam hogy nem leszünk jóban. Leginkább angolul kommunikáltunk.
Szóval, már a bejelentkezésnél problémába ütköztünk, mert a kisasszony nem volt hajlandó kitölteni a papírokat, és egy hatalmas hisztit levágott.
Egy másik kísérő lerendezte a dolgot helyette, és mint kiderült Idának hívják a hiszti királynőt, az összekötő hölgyet pedig Klárának.

*  *  *
SZEP
27
2018

Váratlan meglepetés

gruppen

Csak sétálgattam az utcán. Be szerettem volna térni egy bárba. Inni egy jót, felszabadultan érezni a függetlenség és szabadság friss szellőjét; na meg az ismételt egyedüllét megszokhatatlan érzését. Már egy ideje csak egyedül telnek a napjaim, a férjem elhagyott, a gyerekeim kirepültek az otthonból, és a munka mellett nem igazán foglalkozok semmivel. Vannak korombeli, 40-es évekbeli barátnőim, de nem igazán pendülünk egy húron az élet vízén. Nincs is ezzel semmi gond, nem is kell mindenkinek egyformának lennie. Az alakomat próbáltam tartani, edzegettem, úsztam, de a kor és a két gyerek meghagyta a nyomait a testemen.
Este volt már, az utcán szinte senki, kerestem az ideális helyet. Egyszer zajra lettem figyelmes. Az egyik bár ablakán halvány fény szűrődött ki. Gondoltam benyitok, nagy baj nem lehet, de zárva volt az ajtó.

*  *  *

Orvosi rendelésen

homo

A nevem Gabesz, 19 éves vagyok, a szüleimmel élek Budapesten. Alkalmi munkákat vállaltam érettségi után, de végül sikerült elhelyezkednem egy fűszergyártó cégnél. A felvételihez azonban orvosi vizsgálatokon is részt kellett vennem, prosztatavizsgálat is volt, ami nagyon emlékezetes maradt számomra.
Ennek a vizsgálatnak a történetét osztom most meg veletek.
Nagyon izgultam, főleg amikor megtudtam, beöntést is kapok, mert gyerekkoromban volt egy bélfertőzésem, és ez szerepelt az orvosi papíromon, így mélyebben akartam belém nézni.
- Jöjjön fiatalember, nem kell félni.
Az ápolónő ötvenes, kövérkés fazon, így annyira nem égtem, amikor meztelenül fekve a fenekembe nyomta a tartályhoz tartozó csövet. Belém engedte a sok langyos vizet.

SZEP
26
2018

Önbíráskodás

hetero, anál

Az ernyedt testből meredező méretes halmok világosbarna angórapulóverbe és szűk melltartóba csomagolva lágyan hullámzottak az eszméletlen lány lélegzetvételeire. Teljesen be voltam szarva, még a nő szépsége sem fogott meg, csak az okozott némi megnyugvást, hogy életben maradt. Bármilyen bűnt is követett el ellenem, halált azért mégsem érdemelt.
Idegesen néztem az erdészlak deszkákból ácsolt, szalmazsákkal bélelt ágyán ájultan fekvő ellenségemre. Másfél évet ültem miatta egy kibaszott börtönben, és most, hogy tisztázhattam volna az ártatlanságomat, még nagyobb bajba sodort a balszerencse.
Ismertem őt gyerekkorom óta, egyszerre jártunk óvodába, iskolába, még a főiskolás éveket is egymás mellett húztuk le, de ő túl szép volt, hogy az iránta táplált rajongásomat észrevegye, és egyébként is legyeskedtek körülötte éppen elegen tőlem sokkal vagányabb egyedek.