Hírek

FEB.
26.
2024

Utazások a világban 5. rész – Utazás a luxushajón, ahol dúl a szex és a szerelem

A last minute utat Anna találta az interneten véletlenül, rögtön értesítette is a barátnőjét, akinek tetszett a gondolat, hogy luxus hajóúton vehetnek részt, erősen csökkentett áron.  
Négy nap múlva Anna és Éva újra a reptéren várakoztak, az úticéljuk Genova. Több órás repüléssel és egy amszterdami átszállással jutottak el Genovába, ahol már késő délután volt, mire odaértek. Taxival mentek a belvárosi, csodálatos panorámás, de olcsó szállodába, ami közel volt a kikötőhöz, ahol másnap hajóra szállnak.
Miután lepakoltak a hotelszobában, rögtön kerestek egy éttermet és beültek vacsorázni. Nem volt messze a szállodától a hely, amit kinéztek és mikor beléptek úgy tűnt tele van, de a...


FEB.
25.
2024

Isten jóváhagyásával 8. rész - Csaba - Bizalom

... Letette a párnámra, majd ölbe kapta a ruháit, sírva ment ki. A folyosón öltözött, én az ajtóból ledermedve néztem mi baja? Utoljára még visszanézett, én értetlenül néztem utána.  
Egész éjjel hívogattam, sms-ket írtam, míg ki nem kapcsolta a telefonját.  

Hiába hívogattam, írogattam, a végén kikapcsolta a telefonját. Én folyamatosan agyaltam, hogy ezt miért, ezt hogyan?
Terike haja dauerolt, rövid. Zolié és az enyém pár centis, barna. Rékáé szőke, és nincs ilyen hosszú. Ahogy fáradtam, – és percekre elaludtam, – rémálmok cikáztak bennem, amire felriadtam. A Sátán játéka! De hogyan? Istenem megvonta jóváhagyását, és így jelzett? De hiába Ő a Mindenható, tárgyi jeleket nem...


Fejes a mélybe 2. rész

Edittel továbbra is találkoztunk hétvégenként a következő néhány hónapban. Folytattuk egymás lassú felfedezését és igyekeztünk gátlástalanul kifejezni önmagunkat. Tudatosan megerősítettük, hogy nem kell titkolnunk vagy cenzúráznunk magunk egyetlen aspektusát sem, bármit a felszínre lehet hozni ítélet nélkül, minimál szinten elfogadással, még ha egyetértéssel vagy közös élvezettel esetleg nem is. Ahogy egyre több időt töltöttünk együtt, mindketten kipróbáltuk ezt a paktumot, és megtanultuk, hogy megbízhatunk benne. Mindketten tiszteletben tartottuk megállapodásunk szellemét és szándékát, és egyre magabiztosabbak lettünk.
Találkozásaink eddig gyakorlatilag vacsoraidőpontok maradtak. Nem...


Apácák

Harminc egy éve anyám által átmulatott éjszakán fogantam meg. Anyám elmondása szerint többen is átmentek rajta így az apám ismeretlen maradt. Majd talán földi életem után az Úr előtt megtudom.
Mind mamám, mind anyám Piroska volt, így egyértelműen én is az lettem. Anyám a kapatos, laza életével nem hagyott fel születésem után se majd börtönbe került és mivel addig is nagyszüleim neveltek, így ők lettek a gyámjaim.
Vallásos életű lányt neveltek belőlem. Gimi után az orvosi egyetem. Vért izzadva, de négyes ötös jegyeim voltak. Kapkodtak utánam a kórházi belgyógyászati osztályok, de én szülőfalumhoz közeli várost választottam. Volt a kórházban egy apáca nővér. Szerettem vele beszélgetni....


FEB.
24.
2024

80-as évek 13. rész - Kiruccanás után

Szolnok... nem én voltam az első, de még várni kellett, amíg befutottak Pest felől a többiek. Akkor aztán lehet a lovak közibe csapni. Váltva vezetés, leérünk Várnáig három nap alatt ott eldeglünk két hetet aztán visszajövünk.
Ember tervez, Barkács végez. Alig hogy átléptük a határt már le is robbant. No problem hiszen mérnökök vannak benne, szerelni na azt aztán... azt eddig is tudtam hogy nem sok jó sül ki abból ha egy mérnök nekiáll autót szerelni, mert ő egyből azt nézi, hogy őszerinte mi nincs jól megtervezve a konstrukcióban és naná hogy ő jobban tudja és át akarja alakítani.. ezt akkor mindenki szorozza be héttel! Mert hét mérnök okoskodott egymásnak minden egyes lerohadás...


Kertész voltam 3. rész.

Ritkán találkoztunk, akkor is csak simogatni engedte magát.
Kb. egy hónap múlva küldött sms-ben címet és időpontot, kért, hogy találkozzunk. A megbeszélt időpontban egy parkolóház bejárójában vett fel a kocsijába. Behajtottunk, majd egy félreeső sötét részen állt meg a parkoló fala mellett. A környékünkön egy kocsi sem volt, felkapcsolta a kocsiban a villanyt. Egy miniszoknya és egy blúz volt rajta.
– Már megint nem sikerült, nagyon szarul vagyok, és nagyon egyedül érzem magam. István hónapokra külföldre ment – mondta sírva.
– Ne sírj, én itt vagyok neked – mondtam, és elmorzsoltam a könnycseppeket az arcán, de tovább sirt.
Jobb kezemmel  combjait kezdtem simogatni...


Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 22. rész

Lorena meg két legjobb barátnője, szombat estére egy házibuliba volt hivatalos. A házigazda Klaudia egyik ismerőse, akit az abból a sztriptízbárból ismert, amelyikben dolgozott. Annyit tudtak róla, hogy meglehetősen gazdag, a buliról pedig annyit, hogy a budai hegyek ölelésében kerül megszervezésre, valamint minél több jó csajt várnak, de szigorúan kiöltözve. Klaudia Lorenáékat tudta beszervezni, akik izgatottan várták a dress code-os partyt.

A lányok taxival érkeztek a különleges helyszínre. A ház valójában egy magas fenyőfákkal körülvett, alacsony terasszal ellátott, a fa – és kőelemeket az elegáns acélelemekkel ötvöző, nagy üvegfelületekkel felszerelt, két szintes luxusvilla...


FEB.
23.
2024

Mostohaanyám elfenekelése 1. rész

Ez az eset nem történhetett volna meg, ha apám, egy gyenge pillanatában nem vette volna el feleségül Prütykölnék Rhonda Vandát, aki Anna69-ként volt ismert a neten.  Kétségtelenül hevesen kereste a férfiakat, egy – mint mondta – egy kellemes találkozásra. De hát, mint mondják, akik keres, talál: végülis apám horogra akadt. Olyannyira, hogy házasság is lett belőle. Gyűrű az ujjra, fátyol a fejre, a pap és az anyakönyvvezető is rájuk adta az áldását, s Berlioz papa is nyugodtan alhatott a sírjában, hiszen ismét felcsendült a nászinduló, sőt Rhonda-Vanda fele fölött eldobott esküvői csokrát is elkapta valamelyik koszorúslány.  Szóval minden olyan, mint amit a romantikus filmekben történni...


Mikor minden rossz jóra fordul

"Szeretem az állatokat, de ezt az állatot egyszer kinyírom! " – morogtam magam elé, miközben a másik oldalamra fordultam. Magam elé idéztem a tervemet a patakparti kis menedékről. Elképzeltem, ahogy a kemény deszka padon fekszem, hálózsákba burkolózva, hallgatom a víz csobogását, élvezem a beépített kis tűzhely parazsának melegét. Ettől a gondolattól mindig el szoktam aludni. Most is majdnem sikerült, mikor a szomszéd becsukta a kapuját. És ettől újra felébredtem, és tudtam, hogy már nem fogok tudni visszaaludni.
Mielőtt valaki, valaki rosszra gondolna, nem vagyok sem állatkínzó, és még kevésbé mészáros. A napom első gondolatát adó állat sem négylábú vagy két láb + két szárnyú állat...