A+ A-

Első élményem egy igazi transz/shemale nővel

Imádok sokáig játszani a farkammal, de melyik pasi nem? A szexet is imádom, de külön szerepet játszik az életemben a "családi ékszer" kényeztetése. Van mikor csak lazán játékosan verem ki, és mikor úgy tartja kedvem szinte durván erőszakosan rángatom, mikor milyen kedvem van. A szükséges pornó természetesen sosem marad el, a kedvenceim a nagymellű valamint a shemale videók, de időnként más kategóriákból is válogatok...
A nőkben a nagy mellek csodálója és hódolója vagyok, nameg a szűk nedves falni - és kefélnivaló puncinak is. A pasik nem izgatnak fel, viszont a shemale - ek igen. Számomra ők férfi testbe született nők, és egy ideje az "kis plussz" a lábuk között egyre jobban vonz. Régót foglalkoztatott már a gondolat, hogy milyen lehet nemcsak a saját, hanem más farkával is játszani, kényeztetni. Nekem a szexben nagyon fontos a partner visszajelzése, az apró kis sóhajok, nyögések, testrándulások, akkor élvezem igazán ha hallom és látom a másiknak is jó.
A kis bevezető után így érkezünk el életem egyik legszebb kalandjához. Elhatároztam, hogy kerítek magamnak egy igazi shemale Nőt, egy társkeresőn hónapok ig tartó próbálkozás után sikerült összehozni egy randit Gabival. Nem beszélgettünk sokat előtte inkább csak egy kis puhatolózás volt, ki mit szeretne a másiktól az ágyban, kinek milyen vágyai vannak.
Így történt, hogy egyik nap Gabi meginvitált magához egy "randira". Sejtetem mire készüljek de a vártnál is jobban sikerült ;)
Mielőtt elindultam a megadott címre, szépen rendbe szedtem magam, borotválás, zuhany, a legjobb Armani parfümöm, stb... Amikor odaértem a kapualjba izgatottan vert a szívem, tudtam most meg fog történni végre amire hónapok óta várok. Mikor becsengettem az idő mintha belassult volna annyira izgultam, az a kb 10 másodperc mire megnyomta a kapucsengőt nekem óráknak telt. Annyi minden futott át a fejemen, mi fog történni, nem - e okozok neki csalódást és hasonlók...
Bementem a kapun fel az emeletre, bekopogtam, és Gabi már az ajtó mögött várt mert rögtön kinyitotta azt.
Olyan látvány fogadott amire nem számítottam, egy kurvás piros magassarkút viselt, egy átlátszó hálóinget alatta pedig csipkés franciabugyit (ezt én mondtam neki, hogy a kedvencem) és a hozzá illő melltartót. Gabi teljesen nőies volt, az utcán ha szembejön senki nem nézte volna másnak mint Nő, Hosszú barna haja volt, közpes cicikkel és bájos lányos arccal, a bőre pedig pihepuha szőrtelen és imádnivalóan selymes (ez persze később derült ki).
- Csak nem leesett az állad? kérdezte
- ööö nagyonis, nagyon szexy vagy - mondtam
- Akkor gyere be gyorsan mert ez a látvány csak Neked szól - és kacéran elmosolyodott
Ahogy beléptem becsukta az ajtót, odahajolt hozzám és megcsókolt. Én itt már ettől a rövid csóktól is teljesen begerjedtem, ezért magamhoz húztam és hosszan vadul faltuk egymást percekig. Közben a kezeim elkalandoztak, egyik kezemet a feneke fölé a hátára raktam és csak húztam magamhoz, míg a másikkal a fenekét markolásztam a kis hálóingén keresztül. Így ment ez perceken át, majd megragadta a kezem és bevitt az egyik szobába ahol tovább folytattuk a nyalifalit. ő közben a kezeivel a mellkasomat simogatta és időnként belemarkolt a fenekembe is. Én már olyan kemény voltam ettől, hogy megragadtam a derekát és magamnak háttal fordítva a nyakát és a fülét kezdtem el apró csókokkal halmozni miközben a kezeim felfedezték a melleit. Gabinak közepes melle volt, de épp olyan amit szerethetek és kényeztetnék akár órákig is. Végre levettem a hálóingét, és a kezeim felfedezőútra indultak a bársonyos, illatos bőrén, kikapcsoltam a melltartóját és így már érezhettem a formás feszes melleket. ő meg akart fordulni, de úgy gondoltam nem jött el az ideje még semminek, és hát mégiscsak jó ha már most látja ki irányít, nem hagytam, visszafordítottam és a fülébe súgtam, hogy:
- maradj, csak hagyd, hogy kényeztesselek
Ekkor már egyik kezem megindult lefelé a hasán, nem siettem el ki akartam élvezni és simogatni minden porcikáját, tovább haladtam le a francia bugyihoz ami már szépen kidudorodott, gondoltam még nem kemény de mindjárt segítünk ezen ;) közben továbbra is a nyakát csókoltam hátulról, a másik kezemet pedig a mellére tapasztottam úgy mintha sosem akarnám elengedni - és nem is akartam :)
- nagyon szexy vagy és megőrülök a testedért, ilyesmiket súgtam a fülébe, mire ő hátranyúlt és amennyire elérte a fenekemet kezdte simogatni, markolni.
Kezem közben elérkezett ahhoz a testrészhez amit már nagyon vártam, hogy megérintsek és az én játékszeremmé tegyem. Lehúztam róla a bugyit, és óvatosan a kezeim közé vettem, nagyon jó érzés volt egy ilyen csinos shemale farkát a kezeim közt tartani miközben a teste az enyémhez feszült. Lassan végigsimítottam a kezem majd ismét rámarkoltam és nagyon lassan hárahúztam a bőrt, hogy fentről a vállai mögül szemügyre vegyem férfiasságát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.07 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 manster 2017. 03. 28. kedd 23:11
Azért a folytatás erdekelne
#8 A57L 2017. 03. 2. csütörtök 03:04
Közepes írás.
#7 veteran 2016. 12. 22. csütörtök 16:25
Jobb is lehetne.
#6 sunyilo 2016. 12. 22. csütörtök 14:04
Olvasható.
#5 vakon54 2016. 12. 22. csütörtök 09:49
bipasi83 fúrcsa írás. Én nemtudnám megcsinálni a valóságban.
#4 listike 2016. 12. 22. csütörtök 09:43
Elmegy, közepes.
#3 genius33 2016. 12. 22. csütörtök 07:29
Egész jó csak kicsit hosszan tárgyalod a cumit.
#2 cscsu50 2016. 12. 22. csütörtök 07:15
türhető
#1 Törté-Net 2016. 12. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?