A+ A-

Nagynéném és szeretőm

A neve megváltoztatásával kezdtem el írni, hogy inkognitóban maradjunk, de a faszom majdnem fölállt, amikor a nevét leírva folytattam. Ha már megörökítem magunkat,
így az igazi. Végül is amennyit megmutatok, az több emberrel megtörténhetett,
szóval kizártnak tartom, hogy ezek után bárki elém állna, és a szemembe nézve szent bizonyossággal azt állíthatná: - Te voltál!
Arra az esetre, ha egy ismerősöm, jó barátom netán némelyik családtagom arra vetemedne, hogy szex történeteket olvasgasson:
- Nem én írtam! Elhatárolódom!
Van úgy az életben, amikor megéri zsákutcába kanyarodni, tövig nyomni a gázpedált a sötét éjszakában, és nekiszáguldani a falnak. A zsákutcába, amit már jó előre táblák jeleznek,
mégis ott fénylik valami a legvégén, ami olyan lendülettel hív magához mielőtt még el sem fordítottad a kormányt, hogy nem is akarsz, nem is tudnál neki ellenállni, és amint bekanyarodsz, magába szippant. Hogy az én esetemben mi volt ez a valami? Még ha bizonyos jelzőkkel is kell illetni, mint például bűnös… de ez a valami nem más volt, mint maga a nagybetűs GYÖNYÖR. És hogy miért zsákutca? Mert Kati anyám húga.
Fehérváron él, mi pedig egy Budapest közeli településen. Amióta az eszemet tudom, évente néhányszor láttuk egymást. Nem tudom, ha gyerekkorom óta nap, mint nap találkoztunk volna, talán csak egy rokont látnék - e benne. Amilyen jó nő, ebben nem vagyok biztos.
Akkor kezdődött minden, amikor 25 éves koromban elvállaltam egy melót Fehérváron. Jobban fizetett, mint amit Pesten ajánlottak, és kocsival bő egy óra alatt odaértem.
Reggelente abban a nagy dugóban tőlünk 45 - 50 perc Pestre beérni.
Megérte 20 perccel többet vezetni, de szabad tempóban. Mondjuk a benzin fogyott rendesen,
de a fizetésem bőven ellensúlyozta. Első nap meló után felhívtam Katit.
Gondoltam beköszönök, ha már itt vagyok a közelben, meg elújságolom, mi volt a munkahelyen. Azelőtt kettesben még nem is találkoztunk.
Úgy éreztem magam, mintha nem egy rokonhoz, hanem egy jó nőhöz mennék föl, aki a család barátja. Kevés is ide az a kifejezés, hogy jó nő! Eszméletlen szexi!
Persze minden nap láttam hozzá hasonlóan vonzó nőket lenge nyárias öltözékben flangálni a városban, de olyan még nem történt, hogy föl is menjek valamelyikük lakására,
és az erkélyén ülve elkávézgassunk. 25 éves szűz férfi létemre komoly ingerként ért, hogy Kati egy mélydekoltázsú, alig köldökig érő topban és miniszoknyában fogadott.
Amikor nem látta, futólag egy életre az emlékezetembe égettem szexi lábait, a kívánatos melleit, markolnivaló fenekét. Falni valóan barna a bőre. Ami pedig végképp betett:
a magas sarkúban, meztelen tündöklő lábfeje és gyönyörű szép formás lábujjai.
Volt szerencsém megismernem őket a mi kis titkos viszonyuk során, de most a kezdeti izgalmakat szeretném elmesélni neked. Mivel azelőtt mindig szinte mindenki együtt volt a rokonságból, amikor meglátogattuk, vagy ő jött el hozzánk, csak amolyan felszínesen ismertük egymást, ez alkalommal viszont jobban elbeszélgettünk. Tetszett, hogy Kati bőbeszédű, mert én pia nélkül szűkszavú vagyok, ugyanakkor alapvetően hasonlítunk, mert ő is pozitívan gondolkozik az élet dolgairól, és kifejezetten nyitott felfogású.
A mi családunkban rajtunk kívül mindenki afféle depressziós típus. Csak panaszkodni tudnak. Sokat mesélhetnék még Kati személyiségéről, amiért vonzódni kezdtem hozzá, de gondolom másra vagy kíváncsi. A lényeg, hogy számomra ő volt a nagybetűs NŐ! Érzelmileg, ráadásul a helyes arca, dús ajkai, a hosszú szőke hullámos haja, na és a teste… egyszerűen minden! Még kicsit magasabb is nálam. Egy korombeli lány esetében fontosnak éreztem, hogy valamivel alacsonyabb legyen, vagy velem egy magas, de semmiképp sem magasabb, viszont idősebb nőknél pont az indított be, ha magasabb. Szóval összességében szólva, ha keresnék se lehetne Katin más hibát találni azon kívül, hogy a nagynéném.
Aznap hazafelé indulván azt hittem stroke - ot kapok, ha nem élvezek el ő rá gondolva egy közeli bokor mellé állva, miközben az indulás előtti cigarettámat szívtam, aztán hazaérve az eszemre hallgatván egy érzéki leszbikus szex videó által leltem kielégülést.
Kati az ezt követő napokban minden délután fölhívott magához bekapni valamit, mielőtt hazaindulnék. Isteni finom ételeket főzött. Amikor kezdett rendszeressé válni mondtam, hogy nem szeretnék alkalmatlankodni, de erősködött, hogy örömmel lát engem, meg amúgy sincs társasága mostanában, szóval többnyire mindennap fölmentem hozzá. Néhány kivételt leszámítva, általában előbb végzett nálam a munkahelyén. Teltek a hetek.
Egyik pénteken 9 vagy 10 körül végeztem a melóhelyen.
Délután már beszéltünk. Mondtam, hogy későn fogok végezni, és hogy nem akarok zavarni, de ragaszkodott hozzá, hogy menjek csak, biztos rám férne egy kiadós vacsora túlóra után.
Kérdeztem nem megy - e bulizni valahova vagy barátokkal találkozni, de azt mondta, nem. Pedig ezt nála természetesnek gondoltam. Mindjárt elmondom miért, de előtte meg kell említenem az előzményeit is. Egyik délután a barátnője is nála volt, amikor fölmentem, és abból kiindulva, hogy Katit a 25 év alatt egyszer sem láttam férfival, hazafelé eljátszottam a gondolattal, ki tudja mit csinálnak mióta kiléptem az ajtón?
Persze nem kell mindjárt arra gondolni, de engem felizgatott annak lehetősége, hogy talán épp most másznak egymásra anyaszült meztelenül Kati ágyában.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.97 pont (95 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#21 deajk2008 2017. 07. 3. hétfő 09:48
Nekem igenis tetszett... folytasd 10p lett
#20 Ulysses 2017. 03. 4. szombat 19:23
Hello, RAVETRAIN!
A sztori tényleg 10 pontos. Még nem szavaztam rá, talán majd egyszer.
Csak pár apróság nem tetszett benne. Olyanok pl. , hogy egy dolgozó nő otthon miniben meg magassarkúban. Ilyen csak az ostoba pornófilmekben van. És még mindig hiányosok a párbeszédek. Tudod, kommentet írni a szereplők szájába adott mondatok után: "-kérdezte Kati. vagy - feleltem neki. vagy - néztem rá kérdő tekintettel." Mert akkor könnyebben igazodik el az olvasó, hogy melyik mondat kihez tartozik. Volt még valami irástechnikai hiba, de kiment a fejemből olvasás közben. Ez azt jelenti, hogy a történet eladta magát, elterelte a figyelmemet a kisebb bakikról. A kedvenc mondatom a sztoriban: "Hát nem kellett keresgélnem a csiklóját!" Már ezért megérdemelnéd a 9-es átlagot! smile
#19 A57L 2017. 03. 3. péntek 04:07
10 pontos történet.
#18 RAVETRAIN 2017. 01. 18. szerda 11:59
smile Ezt már sosem tudjuk meg.
#17 Enigma 2017. 01. 17. kedd 14:18
A 9-eshez egy 10 csillagos értékeléssel hozzájárultam.
Viszont. Tűrhető fizetés amiért megéri lejárni Pestről és ahol 9-10 körül ér véget egy túlórás meló? Meg 25 évesen szűz srác?
Csak nem kocka vagy és az IBM-ben dolgozol haver? wink
#16 RAVETRAIN 2017. 01. 13. péntek 10:04
Vajon meglesz a 9-es? Segítsetek át! smile
#15 RAVETRAIN 2017. 01. 4. szerda 12:01
Ejha! Hát ez jól sikerült smile
#14 RAVETRAIN 2016. 12. 25. vasárnap 11:48
Meg így benne élvezhettem el! Nem jobb, mintha ki kéne húzni?
#13 RAVETRAIN 2016. 12. 25. vasárnap 11:22
Örülök, hogy ennyire tetszik nektek smile Úgy látszik van még bennem spiritusz, pedig már nem gondoltam, hogy lesz még mit írnom. Van még pár történet, ami gondolom lassan felkerül, de már tényleg egy jó időre kiapadtam. Majd egyszer még talán...
I will be back! Boldog Karácsonyt!

Fenotrin!
Örülök, hogy a korábbi történeteim is olvastad smile

Gyuri!
Jobb lett volna, ha tapasztalatlan fiúkaként véletlen felcsinálom a nagynénémet?
#12 hairy_pussy 2016. 12. 23. péntek 07:51
Reménykedve várom a folytatást
#11 fenotrin 2016. 12. 22. csütörtök 18:31
Ui.: ha a folytatásban jön valami elvadult leszbi orgia,
akkor az előző hozzászólásom természetesen semmis. smile
#10 fenotrin 2016. 12. 22. csütörtök 18:29
Alaposan megírt történet, de egyszerűen nem hiszem
el, hogy egy ivarérett férfinak ennyi a szexuális fantázia.
Megdöngettem a 15-20 évvel idősebb nagynénit? Kiváló kezdet.
Miközben a lánya tartotta a levegőben a lábait. A városi park
közepén. Vagy bármit, ami tényleg fantáziálás és legalább
másnap is vissza lehet rá emlékezni!
Ennél jóval ütősebb történeteid voltak korábban.
#9 veteran 2016. 12. 22. csütörtök 14:17
Nagyon jó.
#8 sunyilo 2016. 12. 22. csütörtök 14:17
Megfelel.
#7 vakon54 2016. 12. 22. csütörtök 10:21
RAVETRAIN megérne egy két folytatást szeríntünk a feleségemmel.
#6 listike 2016. 12. 22. csütörtök 08:35
Nagyon tetszett.
#5 gyuri0926 2016. 12. 22. csütörtök 08:14
Egy ekkora fasz imádó MILF és egy szűzzel (ugye nem lehet semmi betegsége )és GUMIVAL baszik , nagy kár érte .
#4 cscsu50 2016. 12. 22. csütörtök 06:55
jó sztori
#3 zoltan611230 2016. 12. 22. csütörtök 03:56
Jó nagyon,és hietö is..
#2 Olvasó 2016. 12. 22. csütörtök 01:21
Jó! smile